- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
Başkent e gidersen ay öncesinden randevu alman gerekiyor telefon ile bilgi veriyorlar orya gidersen tayfun bey bülent bey bir de esra hanım iyi ...Tayfun çok soyadı çok mu? Bi araştırayım olması ya zaten iki hafta filn kalabilirim yeter ins .adet olmassin jmarim da gerdk klmazbkuzum
Soğan kürü dene istersen belki düzen e girer reglinAz önce tuvalette pembe akıntı geldi, regl olacağım kesinleşti. Kurtuldum bu belirsizlikten oh be. 47 gün regl olamamak çok kötüymüş gerçekten günlerdir kıvranıyorum
Bu kürtaj mahvetti veni mahvettiiiiii
Hadi inşallah diyelim
Regli gibi mi geliyor kanaman leke mi ? Leke ise acile git düşük önleyici ilaç verilir tabi imkanın varsa
Yok ben baya regl oldum test yanıldı muhtemelen yani baya normal reglimi yasadigim gibi her sey bi dahaki ay olur insallah
Soğan kürü dene istersen belki düzen e girer reglin
Bu ay bende düşünüyorum bekliyorum bakalım.... düzensizlik ayrı geriyor insanıDoktoruma bir görüneyim canım bakalım ne diyecek. Soğan kürümü denemeyi düşünüyorum. Her ay böyle düzensizlikle uğraşamam vallah
Bu ay bende düşünüyorum bekliyorum bakalım.... düzensizlik ayrı geriyor insanı
Tm kuzum çok sagol bu bakayım bu aralar almam gerek randevu ozmnBaşkent e gidersen ay öncesinden randevu alman gerekiyor telefon ile bilgi veriyorlar orya gidersen tayfun bey bülent bey bir de esra hanım iyi ...
.Ve beklenen regl geldi...
Kürtajdan sonra ilk reglin gelmesi 6 haftaya kadar sürebilir canım ondan fazla sıkıntı yapma. Dua et çabucak eski düzene geri dönersin, döngün altüst olmasın. Benimki öyle bir şaştı ki toparlayamıyorum.
42 gün oldu kürtaj olalı.Hala gelen yok bende de....Adet söktürücü de kullanmak istemiyorum poff
.Kürtajdan sonra ilk reglin gelmesi 6 haftaya kadar sürebilir canım ondan fazla sıkıntı yapma. Dua et çabucak eski düzene geri dönersin, döngün altüst olmasın. Benimki öyle bir şaştı ki toparlayamıyorum
.Yalnız benm artık asiti derece de mide mi bulandıriyo çok tiksiniyorm hayıt tohumundanilk başlarda bitki çayı gbi güzelmiş die içtim şeyden en son istidat ettim..nasıl içebilirim ya
Bnm prolaktin sorunum vardı kğrtajdan snra baktırdım 12 çktı yanii normal bnm 135lerde felandıKızlar düşük ve kürtajdan sonra prolaktin hormonuna baktıran var mı
Benimde öyle bi sorunum yokken kğrtajdan sonra 35 olmuşBnm prolaktin sorunum vardı kğrtajdan snra baktırdım 12 çktı yanii normal bnm 135lerde felandı
Cnm 35 yüksek bi rakam degil takma kafana o kdr ayrıca stresle çok alakalı bi hormon ona göre kendine hiiiç stres yapmaBenimde öyle bi sorunum yokken kğrtajdan sonra 35 olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?