- 3 Ocak 2018
- 136
- 41
- 13
- 33
Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerini bekliyoruz. Allah kimsenin kollarını boş brakmasın inşallahArkadaşlar bugün mazaret izni aldım. P.tesi memleketimde dr dan randevum var Aşılama için :)) çok heyecanlıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi hayırlısı canım, güzel haberlerini bekliyoruz. Allah kimsenin kollarını boş brakmasın inşallahArkadaşlar bugün mazaret izni aldım. P.tesi memleketimde dr dan randevum var Aşılama için :)) çok heyecanlıyım
.Slm kızlar geçen sene kasım ayında bi düşük yapmıştım ardından 14 ay geçti ta ki geçen hafta salıya kadar bidaha asla hamile kalamıycamı düşünüyodum ki tekrar hamile olduğumu öğrendim tabi mıtluluğumu tahmin edersiniz ama dün yine kimyasal olduğunu öğrendim değerlerim düşmeye başladı bebeğimin doğacağı günü hayal ederken şimdi düşmesini bekliyorum hissettiğim duygunun bi tarifi yok sanki yaşamıyo gibiyim bu bi sınav biliyorum ama bukadar beklemişken imkansızı başardım derken yeniden hayal kırıklığı bilmiyorum nasıl dayancam
Geçmiş olsun canım. Üzülme diyemiycem ama umutlu ol, seni çok iyi anlıyorum. Bende aralık ayında hamile kaldigimi öğrendim. Bir ocak ta kimyasal gebelik olduğunu duyunca çok üzüldüm. Aylarca o günü bekledim. Hatta artık gun gun sayıyordum ve ne yersem bebeğim çabuk gelişir. Acaba kız mi yada erkek mi, yada ikiz olabilirmi herseyi düşündüm.Slm kızlar geçen sene kasım ayında bi düşük yapmıştım ardından 14 ay geçti ta ki geçen hafta salıya kadar bidaha asla hamile kalamıycamı düşünüyodum ki tekrar hamile olduğumu öğrendim tabi mıtluluğumu tahmin edersiniz ama dün yine kimyasal olduğunu öğrendim değerlerim düşmeye başladı bebeğimin doğacağı günü hayal ederken şimdi düşmesini bekliyorum hissettiğim duygunun bi tarifi yok sanki yaşamıyo gibiyim bu bi sınav biliyorum ama bukadar beklemişken imkansızı başardım derken yeniden hayal kırıklığı bilmiyorum nasıl dayancam
.
Allah sabir versin canım❤❤❤Cok zor anliyorum
teşekkürler kızlar evet çok Zor tam bu sefer oldu derken yeniden aynı şeyleri yaşamak çok kötü bi şaka gibi bişey tekrar ya bidaha olmazsa düşüncesi yada tekrar aynı şey olursa ya bu sefer nekadar bekliycem yada ben hep sadece bi hfta on gün mü bu mutluluğu yaşıycam ya şöyle ya böyle.... rabbim beterinden korusun tabiki buna da şükür demekki benim sınavımda buymuş ne diyim dua etmekten başka çaremiz yokGeçmiş olsun canım. Üzülme diyemiycem ama umutlu ol, seni çok iyi anlıyorum. Bende aralık ayında hamile kaldigimi öğrendim. Bir ocak ta kimyasal gebelik olduğunu duyunca çok üzüldüm. Aylarca o günü bekledim. Hatta artık gun gun sayıyordum ve ne yersem bebeğim çabuk gelişir. Acaba kız mi yada erkek mi, yada ikiz olabilirmi herseyi düşündüm.![]()
Slm kızlar geçen sene kasım ayında bi düşük yapmıştım ardından 14 ay geçti ta ki geçen hafta salıya kadar bidaha asla hamile kalamıycamı düşünüyodum ki tekrar hamile olduğumu öğrendim tabi mıtluluğumu tahmin edersiniz ama dün yine kimyasal olduğunu öğrendim değerlerim düşmeye başladı bebeğimin doğacağı günü hayal ederken şimdi düşmesini bekliyorum hissettiğim duygunun bi tarifi yok sanki yaşamıyo gibiyim bu bi sınav biliyorum ama bukadar beklemişken imkansızı başardım derken yeniden hayal kırıklığı bilmiyorum nasıl dayancam
Çok çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm..ilk satırlarda bizlere umut olacağını düşünmüştüm yazının sonu kötü bittiSlm kızlar geçen sene kasım ayında bi düşük yapmıştım ardından 14 ay geçti ta ki geçen hafta salıya kadar bidaha asla hamile kalamıycamı düşünüyodum ki tekrar hamile olduğumu öğrendim tabi mıtluluğumu tahmin edersiniz ama dün yine kimyasal olduğunu öğrendim değerlerim düşmeye başladı bebeğimin doğacağı günü hayal ederken şimdi düşmesini bekliyorum hissettiğim duygunun bi tarifi yok sanki yaşamıyo gibiyim bu bi sınav biliyorum ama bukadar beklemişken imkansızı başardım derken yeniden hayal kırıklığı bilmiyorum nasıl dayancam
Çok çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm..ilk satırlarda bizlere umut olacağını düşünmüştüm yazının sonu kötü bittiçok zor bekleyişin ardından aynı şeyleri yasamk..Allah sabır versin birdaha yaratmasın ama kesinlikle araştir iki olmuş bu ihmal etme..bn de çok korkuyorum gebe olsam yine sknti çıkar mi diye..Rabbim bizleri de evlat sahibi yapsın inşallah sağlıklı sıhhatli..tüm kalbim le diliyorum[/QUOTE teşekkür ederim canım inşallah bidahakine sağlıklı bi bebeğimiz olur çok zor bi durum ama Allah sabrını veriyo rabbim geciktiriyo ama güzelleştiriyo bence olumsuz düşünmek istemiyorum malesef kimyasal gebelikleri araştırmıyo doktorlar ben kendim genetik bölümüne gidip randevu aldım bakalım napcaklar bu arda hcg 30 a düştü dün ama hala kanamam başlamadı bekliyorum. Bebeğimin düşmesini bekliycem aklımın ucundan geçmezdi ama hayat işte rabbim beterinden korusun bi an öncee düşsün bitsin de yeniden çalışmalara başlayım diye dört gözle bekliyorum
teşekkür ederim canım inşallah bidahakine sağlıklı bi bebeğimiz olur çok zor bi durum ama Allah sabrını veriyo rabbim geciktiriyo ama güzelleştiriyo bence olumsuz düşünmek istemiyorum malesef kimyasal gebelikleri araştırmıyo doktorlar ben kendim genetik bölümüne gidip randevu aldım bakalım napcaklar bu arda hcg 30 a düştü dün ama hala kanamam başlamadı bekliyorum. Bebeğimin düşmesini bekliycem aklımın ucundan geçmezdi ama hayat işte rabbim beterinden korusun bi an öncee düşsün bitsin de yeniden çalışmalara başlayım diye dört gözle bekliyorumÇok çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm..ilk satırlarda bizlere umut olacağını düşünmüştüm yazının sonu kötü bittiçok zor bekleyişin ardından aynı şeyleri yasamk..Allah sabır versin birdaha yaratmasın ama kesinlikle araştir iki olmuş bu ihmal etme..bn de çok korkuyorum gebe olsam yine sknti çıkar mi diye..Rabbim bizleri de evlat sahibi yapsın inşallah sağlıklı sıhhatli..tüm kalbim le diliyorum
Adetine var mı dahaKızlar kaç gündür kasık sancısı çekiyorum artık cidden huzursuzlanmaya başladımidrar testi ve ultrasonda birşey çıkmadı hepsi temiz. Yumurtlama günüm desem 1 hafta boyunca kasık ağrısı mı olur?
Mideme de vuruyor doğru düzgün bişey yiyemiyorum bulanıyor. Ne bitmez çilemiz varmış yauuuuu![]()
Var daha 2-3 hafta kadar galiba, günümü bilmiyorum çok düzensiz geldiği için hesaplamayı bıraktımAdetine var mı daha
Ovulasyon olabilir canım, test yap istersenVar daha 2-3 hafta kadar galiba, günümü bilmiyorum çok düzensiz geldiği için hesaplamayı bıraktım![]()
Ovulasyon olabilir canım, test yap istersen
Bilemedim ki canım, istersen bir doktora git, ovulasyon dan 1 hafta geçmiş, belki de bebek habercisidir1 haftadır sürüyor bu sancılar, yumurtlama sancısı bu kadar uzun sürmez kihem ovülasyon ise 13ünde başladı sancyla birlikte akıntım, o zaman yumurtladım herhalde