• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tayfun çok soyadı çok mu? Bi araştırayım olması ya zaten iki hafta filn kalabilirim yeter ins .adet olmassin jmarim da gerdk klmazbkuzum
Başkent e gidersen ay öncesinden randevu alman gerekiyor telefon ile bilgi veriyorlar orya gidersen tayfun bey bülent bey bir de esra hanım iyi ...

Az önce tuvalette pembe akıntı geldi, regl olacağım kesinleşti. Kurtuldum bu belirsizlikten oh be. 47 gün regl olamamak çok kötüymüş gerçekten günlerdir kıvranıyorum:KK43:

Bu kürtaj mahvetti beni mahvettiiiiii:sinirli::sinirli::sinirli:

Son düzenleme:
Az önce tuvalette pembe akıntı geldi, regl olacağım kesinleşti. Kurtuldum bu belirsizlikten oh be. 47 gün regl olamamak çok kötüymüş gerçekten günlerdir kıvranıyorum:KK43:

Bu kürtaj mahvetti veni mahvettiiiiii:sinirli::sinirli::sinirli:
Soğan kürü dene istersen belki düzen e girer reglin

Bu ay bende düşünüyorum bekliyorum bakalım.... düzensizlik ayrı geriyor insanı

Silerken çok hafif bir leke vardı işte sabah. Her ihtimale karşı orkid koydum çamaşırıma şimdilik birşey gelmedi. Yarın da gelmezse öğleden sonra bi test yapayım diyorum:KK43:

.
42 gün oldu kürtaj olalı.Hala gelen yok bende de....Adet söktürücü de kullanmak istemiyorum poff
Kürtajdan sonra ilk reglin gelmesi 6 haftaya kadar sürebilir canım ondan fazla sıkıntı yapma. Dua et çabucak eski düzene geri dönersin, döngün altüst olmasın. Benimki öyle bir şaştı ki toparlayamıyorum:KK43:

Kürtajdan sonra ilk reglin gelmesi 6 haftaya kadar sürebilir canım ondan fazla sıkıntı yapma. Dua et çabucak eski düzene geri dönersin, döngün altüst olmasın. Benimki öyle bir şaştı ki toparlayamıyorum:KK43:
.
Hayit suyu kullansana canım o zaman dengelesin.hormonlarıni..

Hayıt tohumu oneriyorum bnde arkadslar bn düzenli içmiyorum yapamiyorum öyle seyler ..ama arada icmeme ragmen fsh filn dusmeye basladi..ins da hamile kalırız vesilesiyle

Yalnız benm artık asiti derece de mide mi bulandıriyo çok tiksiniyorm hayıt tohumundan;) ilk başlarda bitki çayı gbi güzelmiş die içtim şeyden en son istidat ettim..nasıl içebilirim ya

Kızlar benim kürtajdan sonra 2.adetim.ama her ikşsinde de leke gibi bir iki gün geldi siyah çamur gibi.şuan yine öyle geliyor.çok az toplamda bir pet dolmaz.benim gibi olan var mı.

Yalnız benm artık asiti derece de mide mi bulandıriyo çok tiksiniyorm hayıt tohumundan:KK66: ilk başlarda bitki çayı gbi güzelmiş die içtim şeyden en son istidat ettim..nasıl içebilirim ya
.
Canım hayit suyu var hazır şişede satiliyor.Kullanımı şişede yazıyor.içimi daha güzel onu al kullan bence

Back