• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bilemedim ki canım, istersen bir doktora git, ovulasyon dan 1 hafta geçmiş, belki de bebek habercisidir

Gittim bu hafta canım bi sorun çıkmadı, ben bebek olduğunu düşünmüyorum açıkcası sadece üşüttüm galiba. Bütün gün kasıklarımı ayağımı belimi sıcak tutuyorum ama geçmiyor. Midemi de etkiliyor azıcık birşey yiyeyim çok afedersin kusasım geliyor:KK43:

Benm adetin 17 günü ..yumurta çatlama filn hissetmedim ve hissetmiyorum catlamiyo galiba:KK43: ayın 23. Bat tarihim ..bn aşılama yaptırcam karar verdim adet olunca direk doktordayim
Selam nasılsın bazen catlamayi hissedemiyoruz kuzum insallah olmazsın

Ne yapacağımı bilmiyorum artık bu ağrılar mahvetti beni:KK43: kasıklarım, bağırsaklarım, midem. Az önce ölüyorum sandım öyle şiddetli bir ağrı saplandı. Gaz sancısı mı, yumurtlama sancısı mı, adet sancısı mı yoksa basit bir üşütme mi çözemedim. Bu belirtileri yaşayan var mı aranızda? Ne olabilir sizce? İdrarda ve ultrasonda birşey çıkmadı baktırdım:kızgın:

Iyi günler kızlar bugün öğlen aşılama yaptıracağım.. benim için bi tane ayet-el kürsü okurmusunuz Rabbim isteyen bekleyen herkese içinde de bana nasip etsin..lütfen mesajı gördüysen okumadan geçme..teşekkür ederim

Okurum rabbım cabaları bos cevrmesın hayılı salih evlat nasp etsın sanada bızede hıcc asılamadan sonra kendını dınleme sakın kafana takma oldumu olcakmı dye serbest bırak kendını rabbıme bırak allahın ıznyle olur ınsallah :dua::dua::dua:

Amin amin canım çok teşekkür ederim..valla doğumhanede kaydımı yaptırdım şimdi ayyy bi heyecanlandım:) Allah'ım lütfen emekler boşa cikmaz

Güzel geçti dr herşey çok iyi bundan sonrası dua dedi..Rabbime kaldı:)

Slm cnm..benim sesim çıkmıyor:) çok heyecanlıyım ve çok umutsuzum aşılamasa 10.gundeyim memleketten döndüm 15 saat yol aşılamadan sonrada çok dikkat etmemiştim..evi suprdum topladım sabahtan beri uğraşıyorum ama zerre kadar aklıma gelip gebe olduğum korkusuzca herşeyi yapıyorum.. moralim çok iyi değil nedense tutmadığını düşünüyorum..dr herşey süper gerisi dua demişti çok dua ediyorum Allaha kaldı elimizden geleni yapıyorz..

Aşılama yaptırıp tutanlar var mı moral verin :KK43: hiç bir belirdim yok ve his de yok içimde ateş filn basmıyo akıntı yok hiç biyerim agrimiyo ve göğüslerim herzamn ki gibi küçük boyutlarda acı sızlama hiç bise yok idrarımda olduğundan daha açık renkte :)) sinirlerim çok bozuk ya

Canım allahtan ümit kesılmez hıc belırtısı olmayıpta hamıle kalan var sen yınede ağır kaldırıp uzanma ve moralını yuksek tut bence tek problem aşırı takıyoruz ondn olmuyor

Takmamak el demi ki ? Olumsuz oldukça insan iyice takıyor.. bakalım sonuç ne olacak test yapsam mı ki

Arkadaşlarrr hiç bi belirdim yok gebe olanlar bebisini kucağına alanlar yazın lütfen..güya bu ay hiç takmicaktim..ilk asilzmz tutmaz diyorlar.neden ama? Raporum bitiyo ve yarın ise başlıyorum msjla gözün aydın hayırlı olsun filn diyenler oldu..tüp bebek mi bu sanki aşılama kimse bilmiyo ki valla olumsuz olursa kendi başına acımı yasatmicaklar bile..icim skiliyo kimse yok muuuu yazin ya:(

Bugün kan testi verdim ve 0.393 yani negatif çok çok üzüldüm ama agliyamadim artık alıştım mi nedr bilmiyorum ama aşılama fos çıktı eşim sağ olsun çok destek oluyor ve karar verdik tekrar aşılama denemicez nisan ayında tüp bebek yaptıracagz. Umarım burdan bugün bende yazarım kocaman HAMILEYIMmmm

Back