Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
merhaba kızlar bende aşılama sonucunda kimyasal yaşadım yatım rahimliyim tek tüp var bu ay klomen kullandım tüpün olduğu taraftaki yumurta 17 mmdi bat bekliyorum ama çatlamadan kaç gün sonra olcam bilmiyorum günüm değişecek mi ? aynı gün mü olcam acaba ?

merhaba kızlar bende aşılama sonucunda kimyasal yaşadım yatım rahimliyim tek tüp var bu ay klomen kullandım tüpün olduğu taraftaki yumurta 17 mmdi bat bekliyorum ama çatlamadan kaç gün sonra olcam bilmiyorum günüm değişecek mi ? aynı gün mü olcam acaba ?
Bnde kullandım klomen adet tarihim değişmemişti canm..buarada aşılama dan biraz bahsedebilirmisin

Bnde kullandım klomen adet tarihim değişmemişti canm..buarada aşılama dan biraz bahsedebilirmisin
adetime çok az kaldı o zaman erken gebelik alırsam çıkar mı ? aşılama da adetin 3 günü iğnelere başlıyorsun bazı doktorlar klomen vb ilaçlar ile yapıyor yumurta takibine gidiyosun 19 mm olduğunda çatlama vuruluyorsun çatlama vurulduktan sonra 36 saat geçiyor eşin sprem veriyo onlar yıkanıyor enjekte ediliyor

Soğan suyu ben bi ay kullanmıştım gebe kalmadım tabi ama farkli belki etkileri vardr bilemeyiz.bu ayda başladım dün içtim ama bn öyle kur gibi filnuğraşamıyorum çok yoğun çalışıyorum kafama estikçe yapıyorum hayıt yohumunuda içecem 3.ayim hayıtta isd yaradığını düşünüyorum ilk ay içtim gebe kalmadım diye soğumuştum ottan :) ama mucize mi olcak sanki oyuzden devam ediyorum
Onu ilk kez duydum inşallah mucize olur iyi gelir ya .. ne zor islermis bunlar..bende çalışırken yaptım sabah akşam içtim artık ondan mı yoksa zaten olacak mıydı bilemem:) değerden maalesef anlamıyorum bende burdan yardım alıyorum şimdi hastaneden geldim pazartesiden bu ya 490 dan 1185 e yükselmiş beta hcg bana da yardımcı olursanizzz anlayan arkadaşlar

Yine yasin küçük kuzum bn 29 a gircem geç evlendim meslek sahibi olmak istediğim için.. bu bek isleri zormuş ama:) evlencem hop olcak sanıyodum:)

Soğan suyu ben bi ay kullanmıştım gebe kalmadım tabi ama farkli belki etkileri vardr bilemeyiz.bu ayda başladım dün içtim ama bn öyle kur gibi filnuğraşamıyorum çok yoğun çalışıyorum kafama estikçe yapıyorum hayıt yohumunuda içecem 3.ayim hayıtta isd yaradığını düşünüyorum ilk ay içtim gebe kalmadım diye soğumuştum ottan :) ama mucize mi olcak sanki oyuzden devam ediyorum
bende öyle zannediyordum hemen bebek olur diyordum gerçi oldu ama düştü kısmet değilmiş..soğan suyunu incir kürünü falan prolaktini yüksek olanlar kullanamaz canım ama hayıt tohumunu duymuştum adet düzenliyor sanırım inşallah olur canım

Herkese merhaba..biraz hikayemi anlatayım 1.5 yıllık evliyim evliliğim çok iyi gidiyor şükürler olsun tek eksigimiz bir bebiş..geçen yıl bir düşük yaptım 4/5 aylık evliyken gebe kalmıştım. 6 haftalikti bıraktı gitti :KK43: çocuk sevgisi zaten içinde hat safhada bu olaydan sonra katlandı inanın rüyalarımda doğum yapmalar öpmeler koklamalar bazen hemn uyumak istiyorum rüyalara dalmak için.. 1 yıllık zaman zarfı içinde ceşitli dr gittim..fakat bir yil beklemem gerektigini tekrar kalacağımı söylediler..gerçektende çok şükür büyük bi skntimz yok sadece kistler var bnde eşiminse sonuçları iyi..Dr lar bekle dediler ama ben bikez klomen iki kez de klomen atı iğne kullandım sonuç olumsuz ve bu arada evi aktara cevirdim duydugumu denedim..ve bugun regl oldum ikigun gecikmeli ..cok umutlandım çünkü adetim sadece gebe kaldığımda gecikmişti ve kan tahlili yaptırmıştım. Simdi yeni bir ay hatta yeni bir yil :) umarim 2017 nin huznunu alir gider..buraya yeni uye oldum ve ilk konum..takip ettigim bi formdu cok isime yarayan bilgiler edindim..ve uye oldum cunku bekleyis icinde olan guzel anne adaylariyla dertleşmeye ihtiyacım var belki çok şey yaşamadım bu aşamalarda tabiki şükür ediyorum Allah beterinden saklasın hepimizi fakat sabrım enerjim tukendi ki sormayın..yaş dayandi otuza zaten is guc derken gec evlendik ve doguda gorev yapıyorum heryer bizim heryer guzelde ehh istd arada daglar kadr fark var bilen bilir..belki bebisim ansizin geliverse annesinin yanlizligina memlekete dogru uzayip giden yollara gitme istegine care olur..
diyeceğim o ki gelin arada da olsa yazın birlikte bekleyelim hem belki bana uğur getirir bu site belli mi olur :) Herşey gönlünüzce olsun Allaha emanetsiniz
Mrb cnm aramıza hoşgeldin bence stres yapma hepimiz burada bir şeyler benzer şeyler yaşadık 2018 E bakacağız artık ben mental olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü çok düşünüp strese girmek yaramıyor gebe kalma süremiz uzuyor. Ocak ayında çalışmalara başlayacak biri olarak benim tavsiyem stressiz aşk dolu bir kaç ay ile bebiş sorununa hepimiz çözüm bulabiliriz

adetime çok az kaldı o zaman erken gebelik alırsam çıkar mı ? aşılama da adetin 3 günü iğnelere başlıyorsun bazı doktorlar klomen vb ilaçlar ile yapıyor yumurta takibine gidiyosun 19 mm olduğunda çatlama vuruluyorsun çatlama vurulduktan sonra 36 saat geçiyor eşin sprem veriyo onlar yıkanıyor enjekte ediliyor
Cesaretin varsa de ne valla bilmiyorum ki bn bi defa tam 30 gün yapmıştım çıkmamıştı aman bu bozuk ya dedim :) aksam adet oldum moralim bozuldu ..14.15 günü bk bekle bnce

Onu ilk kez duydum inşallah mucize olur iyi gelir ya .. ne zor islermis bunlar..bende çalışırken yaptım sabah akşam içtim artık ondan mı yoksa zaten olacak mıydı bilemem:) değerden maalesef anlamıyorum bende burdan yardım alıyorum şimdi hastaneden geldim pazartesiden bu ya 490 dan 1185 e yükselmiş beta hcg bana da yardımcı olursanizzz başta nasip tabi canım sma sende biseler yapmaya çalışılsın belki bi hormonun düzeldi bu şekilde rabbim verdi Hayırlı olsun ins sağ salim alacaksın kucağına..değerin yüzde 60 civarında artmış gbi ama iyi bnce dr bna öyle demişti yüde 60 bile yetermiş.. iki gn sonra tekrar ver birden fırlayalar var ins normale döner canım stres yapma lutfdn

merhaba
evlendikten 1 yıl sonra eşim tarafından zorla bebek için ikna olmuştum.
Planlı olacağı için önce rutin kontrolleri yaptırdık sıkıntı yoktu.
İlk ayki denemeden sonra baktım adet oldum, 2. ay yine adet oldum derken bu böyle tam 17 ay devam etti.İçimde bir bebek isteğidir aldı başını gitti.
Bu 17 ay içinde yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir. Kürler denedik, çatlatma iğnesi denedik, Dualar bir yandan, Rahim filmi çekildim, eşim sprem örneği verdi hiç bir sorun yok derken17. ayın sonunda adetime 1 hafta kala yaptığım gebelik testinde çift çizgiyi gördüm.
4gün fala sürdü sevincim, kendiliğinden düştü.
Tabi neden oldu diye araştırmalar başladı falan elle tutulur pek birşey yok..
Düşüğün bir ayağı içeride kalırmış tesellisiyle tekrar denelemelere başladık, (kürtaj olmadığım için korunmamı istemedi dr) bu böyle 26. aya kadar devam etti.
Kaynımın düğünü vardı, eşimin çoğu akrabası şehir dışından gelicek düğüne, kaynanamın evine sığmazlar diye ben bir temizliğe giriştim. Çeyiz sandığımın içindeki danteller yatak yorgan ne varsa yıkandı havalandırıldı bir yandan da gündüz iş akşam temizlik şekliyle elimde kasığımda yordum kendimi ağrı yapıyor diye geziyorum.İşe geliyorum uyukluyorum, eve gidiyorum kendimi sürümeci iş yapıyorum hemen yorulmalar falan. Kına geldi çattı bizim eve gelen bir misafir yok, akşamınada bir güzel oynadım ölmüşüm oyunsuzluktan gibi... Ertesi gün bol bol dinlendim içimede kuşku düştü dedim düğün üstü yine olmadı diye ne kadar üzülebilirim ki diyip ovülasyon testi yaptım (gebeliğe cesaretim yoktu) ovülasyon testi bildiğin yumurtlama günümmüş gibi koyu çıkınca acaba bu koyuluk gebelik var dicek kadar mıdır diye birde birkaç arkadaşıma attım, şakayla karışık gebelik testine cesaretim yok ovülasyonla teselli buluyorum diye. Çılgınsın, delisin sen diye dalga geçtiler.Ertesi saban yani düğün günü uyandığımda ilk işim gebelik testi yapmak oldu ve ben aylardır hasret olduğum çift çizgiyi gördüm. Fotoları bir gün önce gönderdiğim arkadaşlara gönderip, hemen abdest aldım şükür namazı kıldım ardından eşimle bir hevesle gittik kan verdim ve 100 lü bir rakamı görünce dünyalar benim olmuştu. Çünkü ben eşime o düğüne kadar olmazsa tüp bebeğe başlayalım diye süre tanımıştım. Çok şükür tedavisiz kendiliğinden geldi. O akşam oynamak mı :) giyindim süslendim biblo gibi oturdum, hemde ayaklarımı bir sandalye üzerine uzatıp hiç kıpırdamadan tadını çıkarttım.
Biliyorum çok uzun yazdım ama burda beklediğim 26 ay boyunca yaşadıklarımı anlatmam mümkün değil.
Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin.
Bebek isteyen herkese duam bu, geciktirmeden nasip etsin.

Mrb cnm aramıza hoşgeldin bence stres yapma hepimiz burada bir şeyler benzer şeyler yaşadık 2018 E bakacağız artık ben mental olarak kendimi rahatlatmaya çalışıyorum çünkü çok düşünüp strese girmek yaramıyor gebe kalma süremiz uzuyor. Ocak ayında çalışmalara başlayacak biri olarak benim tavsiyem stressiz aşk dolu bir kaç ay ile bebiş sorununa hepimiz çözüm bulabiliriz
Evet çok haklısın bn de şuan rahatım biraz biliyomusun adet oldum 3.gün yeni umutlar besliyorum :) ama adetim yaklaştıkça görme beni bi stres bi stres uyku uyuyamiorum genesiniz lafını bi duyayım sanki üstümdeki yük kalkiverecek gbi

kızlar size sorum olucak fikirlerinize ihtiyacım vaar yardım edin lütfeen

30 günde bir adet görüyorum yumurtlama günüm 16. güne denk geliyor yani yumurtlama günümden 3 gün önce eşimle korunmasız ilişkiye girdik genelde hep korunurduk dün ve bugün kasıklarımda sancı hissediyorum sizce hamile kalma olasılıgım varmıdır?

Valla eşimle karar verdik daha doğrusu benim fikrim bu eşim napsın kabul ediyo :) ocak ayında adetinden bikac gün önce memlekete gidicem rapor alıp adetli olmak gerekiomus oyuzden..iyi bir merkezde aşılama yaptırcam çünkü düşüğün üstünde bir yil geçti yaşım 29 olsaydı olmazmiyidi şimdiye kadr :KK43: bi yandan düşünüyorum Allahın işine karışmak gbi olacak bekle diyorum..bi yandanda hadi ilk deneme de tutarsa diye mutlu oluyorum umut ediyorum..ne dersiniz kızlar az akıl verin bna...bu siteye üye olurken de kullanıcı adını busondu yaptım:) :) bu ay son benim icin

Son düzenleme:
merhaba
evlendikten 1 yıl sonra eşim tarafından zorla bebek için ikna olmuştum.
Planlı olacağı için önce rutin kontrolleri yaptırdık sıkıntı yoktu.
İlk ayki denemeden sonra baktım adet oldum, 2. ay yine adet oldum derken bu böyle tam 17 ay devam etti.İçimde bir bebek isteğidir aldı başını gitti.
Bu 17 ay içinde yaşadıklarımı bir ben bir allah bilir. Kürler denedik, çatlatma iğnesi denedik, Dualar bir yandan, Rahim filmi çekildim, eşim sprem örneği verdi hiç bir sorun yok derken17. ayın sonunda adetime 1 hafta kala yaptığım gebelik testinde çift çizgiyi gördüm.
4gün fala sürdü sevincim, kendiliğinden düştü.
Tabi neden oldu diye araştırmalar başladı falan elle tutulur pek birşey yok..
Düşüğün bir ayağı içeride kalırmış tesellisiyle tekrar denelemelere başladık, (kürtaj olmadığım için korunmamı istemedi dr) bu böyle 26. aya kadar devam etti.
Kaynımın düğünü vardı, eşimin çoğu akrabası şehir dışından gelicek düğüne, kaynanamın evine sığmazlar diye ben bir temizliğe giriştim. Çeyiz sandığımın içindeki danteller yatak yorgan ne varsa yıkandı havalandırıldı bir yandan da gündüz iş akşam temizlik şekliyle elimde kasığımda yordum kendimi ağrı yapıyor diye geziyorum.İşe geliyorum uyukluyorum, eve gidiyorum kendimi sürümeci iş yapıyorum hemen yorulmalar falan. Kına geldi çattı bizim eve gelen bir misafir yok, akşamınada bir güzel oynadım ölmüşüm oyunsuzluktan gibi... Ertesi gün bol bol dinlendim içimede kuşku düştü dedim düğün üstü yine olmadı diye ne kadar üzülebilirim ki diyip ovülasyon testi yaptım (gebeliğe cesaretim yoktu) ovülasyon testi bildiğin yumurtlama günümmüş gibi koyu çıkınca acaba bu koyuluk gebelik var dicek kadar mıdır diye birde birkaç arkadaşıma attım, şakayla karışık gebelik testine cesaretim yok ovülasyonla teselli buluyorum diye. Çılgınsın, delisin sen diye dalga geçtiler.Ertesi saban yani düğün günü uyandığımda ilk işim gebelik testi yapmak oldu ve ben aylardır hasret olduğum çift çizgiyi gördüm. Fotoları bir gün önce gönderdiğim arkadaşlara gönderip, hemen abdest aldım şükür namazı kıldım ardından eşimle bir hevesle gittik kan verdim ve 100 lü bir rakamı görünce dünyalar benim olmuştu. Çünkü ben eşime o düğüne kadar olmazsa tüp bebeğe başlayalım diye süre tanımıştım. Çok şükür tedavisiz kendiliğinden geldi. O akşam oynamak mı :) giyindim süslendim biblo gibi oturdum, hemde ayaklarımı bir sandalye üzerine uzatıp hiç kıpırdamadan tadını çıkarttım.
Biliyorum çok uzun yazdım ama burda beklediğim 26 ay boyunca yaşadıklarımı anlatmam mümkün değil.
Rabbim bir bekleyiş içinde olanlara beklediklerini hayırlısıyla en kısa zamanda nasip etsin.
Bebek isteyen herkese duam bu, geciktirmeden nasip etsin.
Ayyy canım çok hoşuma gitti tahmin ediyorum o yaşananları bi ALLAH bi biz biliyoruz sma anlatırken insan biraz komik anlatıo:) Rabbim senin yüzünü güldürmüş inşallah burdaki arkadaşlarım vd benimde yüzümü bir an önce güldürüyor çok bekletmez..bnde bahara kadr kendime süre verdim tüp bebek için yani merkeze gidip aşılama vs ne gerekiyorsa yaptıralım dedik ama bn dayanamıyorum önümüzdeki ay gidecem galiba ..bu siteye üye olurken de kullanıcını busondu yaptım:) :) bu ay son benim için

Ayyy canım çok hoşuma gitti tahmin ediyorum o yaşananları bi ALLAH bi biz biliyoruz sma anlatırken insan biraz komik anlatıo:) Rabbim senin yüzünü güldürmüş inşallah burdaki arkadaşlarım vd benimde yüzümü bir an önce güldürüyor çok bekletmez..bnde bahara kadr kendime süre verdim tüp bebek için yani merkeze gidip aşılama vs ne gerekiyorsa yaptıralım dedik ama bn dayanamıyorum önümüzdeki ay gidecem galiba ..bu siteye üye olurken de kullanıcını busondu yaptım:) :) bu ay son benim için
sen bilirsin tabi ama kendiliğinden hamile kaldıysan tekrar kalırsın . Tüp bebek için acele etme derim ben. Aşılama içinde yumurtlaman ve çatlaması her ay kendiliğinden ilaçsız oluşuyorsa hemen hemen aşılamayla kendin hamile kalma ihtimalin aynı.

Onu ilk kez duydum inşallah mucize olur iyi gelir ya .. ne zor islermis bunlar..bende çalışırken yaptım sabah akşam içtim artık ondan mı yoksa zaten olacak mıydı bilemem:) değerden maalesef anlamıyorum bende burdan yardım alıyorum şimdi hastaneden geldim pazartesiden bu ya 490 dan 1185 e yükselmiş beta hcg bana da yardımcı olursanizzz anlayan arkadaşlar
.Canım değerin çok güzel . İki günde bir iki kat artması lazım değerin . Ama yüzde 66 lik bir artış filan da yeterli . İnşallah sağlıklı bir gebelik olur . Rabbim isteyen herkese nasip etsin . Haftaya pazartesi ye kadar değerin tahmini 6 bin leri görür . Gelecek hafta içinde kese görülebilir

sen bilirsin tabi ama kendiliğinden hamile kaldıysan tekrar kalırsın . Tüp bebek için acele etme derim ben. Aşılama içinde yumurtlaman ve çatlaması her ay kendiliğinden ilaçsız oluşuyorsa hemen hemen aşılamayla kendin hamile kalma ihtimalin aynı.
Hiç bilmiyorum ki çatlayıp çatlamadığını ..hayrlisi

Back