- 25 Aralık 2017
- 389
- 237
- 33
- 35
Ayy pardon geçmişti değil mi? Negatif sonuç mu vardı tarlusal vermişti dr galiba..Bat tarihin Ne zamn:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy pardon geçmişti değil mi? Negatif sonuç mu vardı tarlusal vermişti dr galiba..Bat tarihin Ne zamn:)
Amin canım Amin burda toplanıyoruz yavaş yavaş umarım bi kaç aya hamile müjdeleri veririz..sana tavsiyem kendine en az 6 ay ver cnm buarada..çok yıpranırsın21 eylül de 7 haftalık bebeğimi kaybettim
düşükten sonraki ilk deneme olmadı
şimdi yumurtlama zamanlarım
deniyoruz yeniden
hayırlısı olsun hepimiz için
Kaç gün geçti düzensiz mi senin..benm hiç aksamadı ilk defa bu ay oldu üzüldüm..ama galiba çok istedigimiz için vucuudu skiyorz..eşim önceleri hiç takmiodu olur diyodu şimdi o da bbm yüzümden bu konuya odaklandı adet tarihlerimi bilio ..bazen kendimi okadr kızıyorum ki kızlar.. yeni evli sayılırım ama bebek sevdası yüzünden doya doya aşkımı yaşayamıyorum gibi me gelio kafam hep doluEvet gectii direndim baya ama içicem hayrlısı arrtıkk hepmz içinn
Bi arkadşım rahim filmi çekildiği ay gebe kalmıştı.acabz Sen de mi gebesin kanda mi çıkmıyor.. valla ne karışık işler ya..poffffGecen aya kadar duznlıydı rahm flmı cekldm dye gecıktı sanırım blmyrm yada sıtres yaptgm içn blmyrm. Bende aynı duygular içndeym ama takmamak mumkun degl
Rabbim yüzümüze tekrar bakacak inanıyorum..doğal yolla kalıp daha sonrasında kalamamanin nasıl bi açıklaması olur bn de bilemiyorum okadr iğne hap kullanıyoruz banamızın demiyor gerçekten stres bizleri bu kadr etkiliyomudr ? Sende 1 yıllık filn evlisin ozamn yaş kaçBende evliliğimin 6. ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım 2 ay korundum 4 aydır olmuyor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki ay ama işe yaramadı![]()
aynen öyle canım hiçbir sıkıntımızda yok çok şükür işte stres gerçekten etkiliyor 13 aylık evliyim 22 yaşındayım canım senSana da geçmiş olsun inşallah
Rabbim yüzümüze tekrar bakacak inanıyorum..doğal yolla kalıp daha sonrasında kalamamanin nasıl bi açıklaması olur bn de bilemiyorum okadr iğne hap kullanıyoruz banamızın demiyor gerçekten stres bizleri bu kadr etkiliyomudr ? Sende 1 yıllık filn evlisin ozamn yaş kaç
Kaç gün geçti düzensiz mi senin..benm hiç aksamadı ilk defa bu ay oldu üzül
Gerçekten öyle ne kadar çok skarsak o kadar olmuyor psikolojik olarak
Bende evliliğimin 6. ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım 2 ay korundum 4 aydır olmuyor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki ay ama işe yaramadı![]()
Cok geçmiş olsun öncelikle bende altı haftalık düşük yaptım bu ay hamile kaldım galiba yani yarın değerim arttiysa tam belli olacak :) ama ben soğan suyu içmiştim cok duydum ve bu ay denedim ondan mi bilmiyorum.duyaniniz oldumuBende evliliğimin 6. ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım 2 ay korundum 4 aydır olmuyor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki ay ama işe yaramadı![]()
sağol canım inşallah seninde değerin güzel artar ve hamiş olursun ondan olabilir çünkü çoğu kişi hamile kaldı onunla malasef ben içemem çünkü prolaktinim sınırda bana yasakCok geçmiş olsun öncelikle bende altı haftalık düşük yaptım bu ay hamile kaldım galiba yani yarın değerim arttiysa tam belli olacak :) ama ben soğan suyu içmiştim cok duydum ve bu ay denedim ondan mi bilmiyorum.duyaniniz oldumu
Canim benim merhaba rabbim ilk once yardimcin olsun bende 6 aylik evliyim ilk gebeligimi 8 hafta 4 gunlukken kalp atisinin durdugunu ogrendik ve 23 ekimde kurtaj oldum simdi bebek istiyoruz ve korkularimda var tabiki ya gene ayni seyler olur mu diye rabbim yardimcimiz olsun insallahHerkese merhaba..biraz hikayemi anlatayım 1.5 yıllık evliyim evliliğim çok iyi gidiyor şükürler olsun tek eksigimiz bir bebiş..geçen yıl bir düşük yaptım 4/5 aylık evliyken gebe kalmıştım. 6 haftalikti bıraktı gittiçocuk sevgisi zaten içinde hat safhada bu olaydan sonra katlandı inanın rüyalarımda doğum yapmalar öpmeler koklamalar bazen hemn uyumak istiyorum rüyalara dalmak için.. 1 yıllık zaman zarfı içinde ceşitli dr gittim..fakat bir yil beklemem gerektigini tekrar kalacağımı söylediler..gerçektende çok şükür büyük bi skntimz yok sadece kistler var bnde eşiminse sonuçları iyi..Dr lar bekle dediler ama ben bikez klomen iki kez de klomen atı iğne kullandım sonuç olumsuz ve bu arada evi aktara cevirdim duydugumu denedim..ve bugun regl oldum ikigun gecikmeli ..cok umutlandım çünkü adetim sadece gebe kaldığımda gecikmişti ve kan tahlili yaptırmıştım. Simdi yeni bir ay hatta yeni bir yil :) umarim 2017 nin huznunu alir gider..buraya yeni uye oldum ve ilk konum..takip ettigim bi formdu cok isime yarayan bilgiler edindim..ve uye oldum cunku bekleyis icinde olan guzel anne adaylariyla dertleşmeye ihtiyacım var belki çok şey yaşamadım bu aşamalarda tabiki şükür ediyorum Allah beterinden saklasın hepimizi fakat sabrım enerjim tukendi ki sormayın..yaş dayandi otuza zaten is guc derken gec evlendik ve doguda gorev yapıyorum heryer bizim heryer guzelde ehh istd arada daglar kadr fark var bilen bilir..belki bebisim ansizin geliverse annesinin yanlizligina memlekete dogru uzayip giden yollara gitme istegine care olur..
diyeceğim o ki gelin arada da olsa yazın birlikte bekleyelim hem belki bana uğur getirir bu site belli mi olur :) Herşey gönlünüzce olsun Allaha emanetsiniz
Yine yasin küçük kuzum bn 29 a gircem geç evlendim meslek sahibi olmak istediğim için.. bu bek isleri zormuş ama:) evlencem hop olcak sanıyodum:)aynen öyle canım hiçbir sıkıntımızda yok çok şükür işte stres gerçekten etkiliyor 13 aylık evliyim 22 yaşındayım canım sen
Allah razı olsun canım sana da geçmiş olsun ..korkma bnde biraz korkuyorum sma tabi ki dha dikkatli olcaz Rabbim nasip etsin de tekrardanCanim benim merhaba rabbim ilk once yardimcin olsun bende 6 aylik evliyim ilk gebeligimi 8 hafta 4 gunlukken kalp atisinin durdugunu ogrendik ve 23 ekimde kurtaj oldum simdi bebek istiyoruz ve korkularimda var tabiki ya gene ayni seyler olur mu diye rabbim yardimcimiz olsun insallah
Insallah canim dualarda bulusalim inaallahAllah razı olsun canım sana da geçmiş olsun ..korkma bnde biraz korkuyorum sma tabi ki dha dikkatli olcaz Rabbim nasip etsin de tekrardan
Soğan suyu ben bi ay kullanmıştım gebe kalmadım tabi ama farkli belki etkileri vardr bilemeyiz.bu ayda başladım dün içtim ama bn öyle kur gibi filnuğraşamıyorum çok yoğun çalışıyorum kafama estikçe yapıyorum hayıt yohumunuda içecem 3.ayim hayıtta isd yaradığını düşünüyorum ilk ay içtim gebe kalmadım diye soğumuştum ottan :) ama mucize mi olcak sanki oyuzden devam ediyorumsağol canım inşallah seninde değerin güzel artar ve hamiş olursun ondan olabilir çünkü çoğu kişi hamile kaldı onunla malasef ben içemem çünkü prolaktinim sınırda bana yasak