- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
.Aaa hadi hayırlısı beta 0 a inmismiydi peki? Bbm çok küçük olmasına rağmen bikac hafta sürmüştü 0 a düşmesi.. umarım yeniden gebe kalmissindir
Beta bakirmadim kurtajdan sonra canım.Ama bugün de adet olmadım daha..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
.Aaa hadi hayırlısı beta 0 a inmismiydi peki? Bbm çok küçük olmasına rağmen bikac hafta sürmüştü 0 a düşmesi.. umarım yeniden gebe kalmissindir
Bnce gebesin sağlıklı..cunku %60 artış ueterliymis cnm hayırlı olsun bizede dua et buaradaMerhabaaa bende 29 Ağustos da 6 haftalık düşük yaptım kürtaj oldum bu aya kadar hamile kalmadım sadece iki adete kadar korunmuştum . Geçen hafta HCG 121 çıktı iki gün sonra 217bir gün sonra 490 cikti.ama artışlar sağlıklı mı ilerliyor bilmiyorum. Düşükten sonra çok istedim hamile kalmayı .sizce durumum nedir hamile olabilir miyim yoksa dış gebelik olabilir mi ?
Amin cnm ins gerek olmaz 3.eIlgilendiler ama bir devlet hastahanesinin yapabileceği en iyi şekilde ılgilendiler ..sadece kalabalık olduğu için bilgi alma konusunda ve doktora ulaşma konusunda sıkıntı yaşadım . İkinci denemem yine devlette olacak çünkü dondurulmus embriyolar im var devlette . Ve ilgiden de memnun d um . Devlette 3 hakkım var zaten . İlk hakkımı kullandım son iki hakkımi da kullanıp olmazsa özele geçeceğim bakalım hayırlısı herşey in
Umarım öyledir Allah hepimize nasip etsin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız hayırlısıyla .ben umutsuzm ama çok korkuyorumBnce gebesin sağlıklı..cunku %60 artış ueterliymis cnm hayırlı olsun bizede dua et buarada
.Umarım öyledir Allah hepimize nasip etsin inşallah en kısa zamanda hamile kalırsınız hayırlısıyla .ben umutsuzm ama çok korkuyorum
Kızla içimi rahatlattıniz cok teşekkür ederim.
Değerlerin çok güzel canım.Allah tamamına erdirsin saglikla
Inş sen de varmıydı kist ve şeker hapı bu konuda fayda etti mi?bu arada hayır tohumuna başla hemn canım kullanmadan öncesini çok hatırlamıyorum ama iki aydr kullanıyorum fsh ilk kullandığımda 6.41 e bugün kü tahlilde baktım 5.43 yani düşürüyor ciddenCok sevındım kıstın gectiyse hamılelk cok yakınnnnn
Canim sen dr git bnce beta baktir yoksa söktürücü yaser bnde 35 gün olmamıştım düşükten snra normalde 28 de bir oluyodum..tarlusal içtim adet söküldü.
İnşallah öyledir canım.Betaya baktirmadimki hiç kürtaj sonrasi
.Canim sen dr git bnce beta baktir yoksa söktürücü yaser bnde 35 gün olmamıştım düşükten snra normalde 28 de bir oluyodum..tarlusal içtim adet söküldü
Geçmiş olsun cnm üzüldüm valla hiç hatrlamiom bisene oldu..olmadi sancı herhlde sadec e kistler agriodu.
Öyle fena sancilandim ki bayıldım ..Migdem de bulandı.Buscopan içtim sancı için.1 saate ancak etki etti.Hala sancim var biraz.Bıçak saplanıyor gibi oldum ayy çok fena.Allah kimseye vermesin.Ömrümde öyle sancı çekmedim.Yarın gidicem doktora canım.Bebek yoksa alırım tarlusal adet söktürücü.Keşke olsa![]()
Bat tarihin Ne zamn:)Kistler bendede var malesf kucuk kucuk insallah fayda eder bende yenı basladım sayılır adet olaym bakaym ne dicek doktor hayıta baslcm ınsallah çok sagoll![]()