Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
21 eylül de 7 haftalık bebeğimi kaybettim
düşükten sonraki ilk deneme olmadı
şimdi yumurtlama zamanlarım
deniyoruz yeniden
hayırlısı olsun hepimiz için

21 eylül de 7 haftalık bebeğimi kaybettim
düşükten sonraki ilk deneme olmadı
şimdi yumurtlama zamanlarım
deniyoruz yeniden
hayırlısı olsun hepimiz için
Amin canım Amin burda toplanıyoruz yavaş yavaş umarım bi kaç aya hamile müjdeleri veririz..sana tavsiyem kendine en az 6 ay ver cnm buarada..çok yıpranırsın

Evet gectii direndim baya ama içicem hayrlısı arrtıkk hepmz içinn

Evet gectii direndim baya ama içicem hayrlısı arrtıkk hepmz içinn
Kaç gün geçti düzensiz mi senin..benm hiç aksamadı ilk defa bu ay oldu üzüldüm..ama galiba çok istedigimiz için vucuudu skiyorz..eşim önceleri hiç takmiodu olur diyodu şimdi o da bbm yüzümden bu konuya odaklandı adet tarihlerimi bilio ..bazen kendimi okadr kızıyorum ki kızlar.. yeni evli sayılırım ama bebek sevdası yüzünden doya doya aşkımı yaşayamıyorum gibi me gelio kafam hep dolu

Gecen aya kadar duznlıydı rahm flmı cekldm dye gecıktı sanırım blmyrm yada sıtres yaptgm içn blmyrm. Bende aynı duygular içndeym ama takmamak mumkun degl

Bende evliliğimin 6. ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım 2 ay korundum 4 aydır olmuyor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki ay ama işe yaramadı

Gecen aya kadar duznlıydı rahm flmı cekldm dye gecıktı sanırım blmyrm yada sıtres yaptgm içn blmyrm. Bende aynı duygular içndeym ama takmamak mumkun degl
Bi arkadşım rahim filmi çekildiği ay gebe kalmıştı.acabz Sen de mi gebesin kanda mi çıkmıyor.. valla ne karışık işler ya..poffff

Sana da geçmiş olsun inşallah
Bende evliliğimin 6. ayında hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım 2 ay korundum 4 aydır olmuyor klomen ve çatlatma iğnesi kullandım iki ay ama işe yaramadı
Rabbim yüzümüze tekrar bakacak inanıyorum..doğal yolla kalıp daha sonrasında kalamamanin nasıl bi açıklaması olur bn de bilemiyorum okadr iğne hap kullanıyoruz banamızın demiyor gerçekten stres bizleri bu kadr etkiliyomudr ? Sende 1 yıllık filn evlisin ozamn yaş kaç

Bnm de besinci ayım düşükten sonra hala bekliyrm olmadı olmuyor hırmonlar yükselmiş beklemedeyim .

aynen öyle canım hiçbir sıkıntımızda yok çok şükür işte stres gerçekten etkiliyor 13 aylık evliyim 22 yaşındayım canım sen

Cok geçmiş olsun öncelikle bende altı haftalık düşük yaptım bu ay hamile kaldım galiba yani yarın değerim arttiysa tam belli olacak :) ama ben soğan suyu içmiştim cok duydum ve bu ay denedim ondan mi bilmiyorum.duyaniniz oldumu

sağol canım inşallah seninde değerin güzel artar ve hamiş olursun ondan olabilir çünkü çoğu kişi hamile kaldı onunla malasef ben içemem çünkü prolaktinim sınırda bana yasak

Canim benim merhaba rabbim ilk once yardimcin olsun bende 6 aylik evliyim ilk gebeligimi 8 hafta 4 gunlukken kalp atisinin durdugunu ogrendik ve 23 ekimde kurtaj oldum simdi bebek istiyoruz ve korkularimda var tabiki ya gene ayni seyler olur mu diye rabbim yardimcimiz olsun insallah

aynen öyle canım hiçbir sıkıntımızda yok çok şükür işte stres gerçekten etkiliyor 13 aylık evliyim 22 yaşındayım canım sen
Yine yasin küçük kuzum bn 29 a gircem geç evlendim meslek sahibi olmak istediğim için.. bu bek isleri zormuş ama:) evlencem hop olcak sanıyodum:)

Allah razı olsun canım sana da geçmiş olsun ..korkma bnde biraz korkuyorum sma tabi ki dha dikkatli olcaz Rabbim nasip etsin de tekrardan

sağol canım inşallah seninde değerin güzel artar ve hamiş olursun ondan olabilir çünkü çoğu kişi hamile kaldı onunla malasef ben içemem çünkü prolaktinim sınırda bana yasak
Soğan suyu ben bi ay kullanmıştım gebe kalmadım tabi ama farkli belki etkileri vardr bilemeyiz.bu ayda başladım dün içtim ama bn öyle kur gibi filnuğraşamıyorum çok yoğun çalışıyorum kafama estikçe yapıyorum hayıt yohumunuda içecem 3.ayim hayıtta isd yaradığını düşünüyorum ilk ay içtim gebe kalmadım diye soğumuştum ottan :) ama mucize mi olcak sanki oyuzden devam ediyorum

Canım bide değerlerden anliyosan dünki değerlerime bi bakarmisin atmıştım dr soramadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…