Gebeliğe Hazırlık Düşükten sonra..gelmeyen gebelik ..toplanın birlikte bekleyelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm proklatin 10 filanda bu esrodial hormonu ne oluyo yani yüksek yada düşük olmasi neyi ifade ediyor benm 30 kusurlerdeymis bikac ay önce en son 18.8 gbi bişey di..nedr bu ?

Cnm 35 yüksek bi rakam degil takma kafana o kdr ayrıca stresle çok alakalı bi hormon ona göre kendine hiiiç stres yapma
Ay canım ya çok sağol.ben bi çok defa tüp bebek denemesinden sonra hamile kaldım ama kalbi durduğu için kürtaj oldum.tüp bebek ilaçları kortizonlu ve depresyon yapıyodu bide kürtaj olunca sinirlerim hiç kaldıramaz duruma geldim.şimdi ilaç kullanmaya korkar oldum.yan etkisi depresyon yapacak die.ama sanırım prolaktin ilaçlatından kimse şikayetçi değil.bugün bende başlayacağım.umarım iyi sonuçlanır.

Merhabalar ben de geçtiğimiz 3 yılda 3 defa kalp atışlarını duyamadıktan sonra meleklerimi kaybettim. Pek çok test yapıldı
Genetik testler (kromozomal), Bağışıklık sistemi, Kan pıhtılaşması, Hormon testleri... Kaybettiğim meleklerime genetik testler yapıldı sadece kan pıhtılaşması nedeniyle iğne kullanacağım söylendi. Son hamileliğimde onu yaptım, hamilelik troidi nedeniyle ilaç da kullandım ama sonuç yine kötü oldu. Bu arada insülin direncim yüksek çıktığı için ilaç kullanmaya başladım.
Bana herhangi bir sorunum olmadığı söylendi bu ay olmadı denemelere devam edeceğim. Sizlerde ne gibi testler yapıldı???

İlacın etkisi herkeste farklıdır ama bnce senin ilaç kullanmana grek yok tabii sen blirsin yine de

Selam canım benim de bir düşük ile sonuçlanan hamilelim var 9 haftalıktı, şimdi ben de umutla ikinciyi bekliyorum. 5 gündür soğan kürü içiyorum, çok hamile kalan var, kalmasam bile kistleri temizliyor nir zararı yok yani. Umarım 2018 de hepimizin kolları sağlıklı evlatlarla dolsun

Aminnn canım inşallah..belkide ocak ayı bitmeden müjdeli haberler alırız burdaki arkadaşlardan....kızlarrrr neler yapiyosunuz bat yakın olan var mi?

Benm adetin 17 günü ..yumurta çatlama filn hissetmedim ve hissetmiyorum catlamiyo galiba ayın 23. Bat tarihim ..bn aşılama yaptırcam karar verdim adet olunca direk doktordayim

Merhaba kızlar öncelikle inşallah hepimiz 2018 de hamis kalırız dilekleri ile. Bende yedi aydır bebek istiyorum alti aya kadar hiç bir ilaç almadım. Doktor bütün tahlilleri yaptı. Hepsi temiz çıktı. Geçen ay klomen ve folik asit verdi. Kullandım ve hamile kaldım. Sadece yedi gun sevinebildim. Sonrası düşük oldu. Kimyasal gebelik yaşadım. Bu ay yine klomen ve folik asit kullanıyorum. Inşallah tekrar hamis kalırım

Inşallah canım Allah büyüktür, herkezin gönlüne gören versin inşallah. Hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah

Ben soğan kürü içiyorum, adetimin 13 günü, yani en önemli dönem. Inşallah artık benim de yüzüm gülsün, hepimizin yüzü gülsün. Sağlıklı hamilelikler ve çocuklar nasip etsin Allah bize

Ben soğan kürü içiyorum, adetimin 13 günü, yani en önemli dönem. Inşallah artık benim de yüzüm gülsün, hepimizin yüzü gülsün. Sağlıklı hamilelikler ve çocuklar nasip etsin Allah bize
Inşallah canım. Soğan kürü iyi mi, benimde bugün 11 gun. Günlerimiz çok yakın birbirine

merhaba canım ben de soğan kürüne başladım bu ay. eşim şua n çocuk işini erteleme taraftarı ama ben soğan kürüne kistlere faydası olur diye devam edeceğim.

merhaba canım ben de soğan kürüne başladım bu ay. eşim şua n çocuk işini erteleme taraftarı ama ben soğan kürüne kistlere faydası olur diye devam edeceğim.
Kistleri kesinlikle temizliyormuş canım, bebek için olmasa da devam et.

Bende suan doktor kapısındayım hormonlarıma bakıcak yıne ne tedavı uygulucak blmyorum daha once klomen işe yaramamstı cunku yoruldum artık ınsallah su kapıdan bıdaha bebegı gormek için gelirim cumlemız insallah

Arkadaşlar bugün mazaret izni aldım. P.tesi memleketimde dr dan randevum var Aşılama için :)) çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…