düşükten korkuyorumm :( yardım edinn bana..

düşüyo kızlar.. değerim iyice düşmüş 199 olmuşş artık kurtuluş yok :KK43: kürtaj olasına şimdilik gerek yokumuş kendiliğinden düşücekmiş, sonra kontrol edilcekmiş parça kalıp kalmadığı.. of ya off

kızlarr ne kadar süre sonra düşer?şuan kanamam yok ama değerlerim hızla düşüyo?

benim biricisinde evde anlamadan kanamam gelmişti,hemen dr.a gittim ve birgün sonra düşük kanaması başlamiştı.....ikincisinde senin gibi hiç kanamam olmadı ,değerlerim düştü,dr.un düşücek dediktenbir hafta sonra sonra lekelenmeler başladı .......dr.a bir an önce düşmesini istediğimi söyledim....oda bana düşürmek için ilaç verdi.....ilaçtan iki saat sonra kanama başladı.....kanamadan bir hafta sonrada parça kalıp kalmadğını görmek için dr. muayeneye çağırıyor......

idilcim geçmiş olsun, gebelik haftan küçük olduğu için regl kanaması gibi olacaktır, ağrı olacağını sanmıyorum, ben 13 haftalıkken yapmıştım onunla aynı olmaz, hepsi geçiyor üzülme.

saol canım bu benim ilk gebeliğimdi tüp bebekti zaten.. düşük hiç aklıma gelmemiştş şimdi de korkuyorum ister istemez çünkü herkes çok kötü bişe oluğunu söylüyo..

kızlarr ne kadar süre sonra düşer?şuan kanamam yok ama değerlerim hızla düşüyo?

canım korkuya kapılma nasıl düştüğünü sen bile anlamıcaksın küçücük bi kan
pıhtısı şeklinde düşücek,kasıklarında hafif ağrılar olucak adet sancısı gibi
bebek çok küçük çünkü.

of ya canım , ne biliyim doğum sancısı gibi dedi bi arkadaşım böbrek taşı düşürmek yanında sıfır kalır dediler koruttular beni.. inşallah öyle olur da ben de biran önce kendimi toparlarım

of ya canım , ne biliyim doğum sancısı gibi dedi bi arkadaşım böbrek taşı düşürmek yanında sıfır kalır dediler koruttular beni.. inşallah öyle olur da ben de biran önce kendimi toparlarım

canım gerçekten kurkulacak bişi yok onların bebekleri büyüktür belki
büyük olsa sende çok ağrı sancı çekicektin bende yaşadım çok iyi biliyorum
ama 1 aylık bebek ne kadar biliyorsun.olduğunda anlıcaktın boş yere
canını sıktığını

saol canım inşallah kolay olur içimi rahatlatıyosun..şimdi ne garip zaten psikolojim de alt üst oldu bi bebeğim olacağını sanırken yok olması bi de bu enddişe.. allah inşallah evlat hasreti çeken herkese sağ salim verir bebeklerii..

saol canım inşallah kolay olur içimi rahatlatıyosun..şimdi ne garip zaten psikolojim de alt üst oldu bi bebeğim olacağını sanırken yok olması bi de bu enddişe.. allah inşallah evlat hasreti çeken herkese sağ salim verir bebeklerii..
Kolay olucak canım merak etme anlamıcaksın bile sonra gelip buraya yazıcaksın sandığım gibi olmadı diye.
Allah büyük bakarsın 2.ye kendiliğinden olur yeterki istemesini bilelim.

amin icanımm nşallahh çok dua ettim yasinler, meryemler, tefriciyeler ve arkamda da bi sürü dua eden insan.. olmadı ama demek ki var bi bildiği rabbimin ne diyim.. inşallah daha hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar verir. evimize, ailemize ışık verir, melek verir inşallahh

merhaba idilengin
geçmiş olsun öncelikle allah sonraki hamileliklerimizde bizlere hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin insallah üzülme diycem ama insanın elinde degıl ben 3 kere düşük yaptım en son düşüğüm 30 hazıranda oldu ınsanların okadar buyutmelerıne bakma sadece korkutuyorlar yok dogum sancısından daha zordur yok soyledır boyledır dıye ınsanı strese sokuyorlar sen hıc kımseyı dınleme ben3 kere yasadım 2. bıraz zor olmustu cunku 9 haftalıktı oda cok kanamam olmusutu ama son dusugum 6 haftalıktı okadar bır agrımda olmadı kanama da olmadı aynı adet olmus gıbı oluyosun sende gözünde fazla büyütme göreceksın okadar zor degıl ben bıde 2. kurtaj olmustum ıste en zor olan oydu benım ıcın.
ama su an senın gebelık haftan kucuk ve ınsallah cok kolay atlatırsın emın oyle olcak.
kendını uzme allahtan saglıklı bebekler ıstıyoruz bız ve saglıksız oldugunda sukurler olsunkı alllah onu bızden alıyor bunada şükretmemız lazım. kendıne ıyı bak.

çok teşekkür ederim canımmmm.. evet çok acı bi durum yıllarca bekledim tam geldi derken alıyo allah onu benden.. ama yine de dediğin gibi sağlıklı evlatlar nasip etsin tabiiki.. sağlıksız bebek dünyaya getirmeyi kim ister ki.. düşük fikrine biraz daha alıştım ama hala kanama belirtisi dahi yok inşallah biran önce olur ve stresim biter. herşey için çok teşekkürler arkadaşım..

canım benım degerlerım düşmeye basladı sonra 1 hafta sonra kanamam baslamıstı cok sıkma canını sen yınede dua et ınsallah hersey bı anda tersıne doner hayat bu hıc bellı olmaz.allah bıze daha ne melekler verır ınsallah yeterkı ısteyelım. kendıne ıyı bak bol bol dınlen üzme kendını.

canım peki partse işe başşlıycam sorun olur mu düşük yapmak yani işte olursam.. nası bişe olduğunu bilmediğim için

canım yaa çok üzüldüm yazını okudum son mesajını görene kadar inş. düşmez diye dua ettim bende aynı acıyı dün yaşadım dayanmak zor ama elimizden gelen birşey yok malesef Allah herşeyin hayırlısını nasip eder üzme sende kendini elbet bizde evlatlarımızı kucağımıza alacağız :Saruboceq:

inşallah canım allah razı olsun.. sanada çok geçmiş olsun ne kadarlıktı gebeliğin..

başka 5-6 haftalk düşük yapan yok mu kızlarr

merhaba tatlım. insan düşük yaparken üzülüyo.üzülme desemde insanın elinde değil.
bende 5+2 de düşük yaptım senin gibi 2 değerde katlanarak arttı 3. testte yarım artış ve sonrakinde düşmeye başladı. 5 haftalık daha küçük oluyor insan bir şey hissetmiyor .sadece küçük bir addet parçası gibi düşün çok hafif bir bacaklarda , karında sızı oluyor. acı çekmeyeceksin yani öyle doğum yapar gibi abartmışlar biraz.. kendiliğinden yok oluyor zaten ama değer 5 in altına inene kadar teste devam et. düşerse 5 in altına kürtaja gerek kalmıyor. benim düşmüştü.
allah sabır ve kolaylıklar versin

X