düşükten korkuyorumm :( yardım edinn bana..

inşallah canımm içim biraz rahatladı.. inşallah allah bi mucize verir bana.. hiç bunları yaşamam ama yaşarsam da kolayllık verir inşallah.. teşekkür ederim arkadaşım..

6 haftalıkken duşuk yaptım tatlım, inan ki adet agrısı ıle eşdeger, ınşaallah kurtaj olmak zorunda kalmazsın,duşuk zor degıl, benım adet agrımlarım felakettir, belkı duşmez tutunur dıye agrı kesıcı içemedim bu nedenle cok acı cektım ama bıldıgın adet agrısı. manevı acı daha agır, geçmiş olsun Allahım bır daha yaşatmasın kayıpları. kucagına almayı daha dogrusu almamızı nasıp etsın.

saol canım amin inşallah rabbim hasret çeken insanlara biran önce verir yavrularını.

benimde 6 çıkmıştı test sonucum ve 2gün sonra 26,33 e çıkmıştı haftaya test yapılcak yine dedi doktor gittim ve bu seviye 16 ya düşmüştü kanamam başlamıştı aglamaktan öldüm düşük yapıyosun dediğinde ben isyan etmiyorum ama çok kızgınım bu benim ikinci düşüğüm ve ilkinde bi kaç test istediler epsi temiz çıktı şimdi kanamam bitsin vücut atsın gel incelicez dediler neden bunu baştan ilk bebegi kaybettiğimde incelemedilerde bu ikinci üzüntüyü yaşayınca incelediler ardarda düşük yapan başka arkadaşlar varmı ben artık doktoruma güvenmiyorum ne yapmam gerekli arkadaşlar ne olur yardımcı olun:KK43: çok kötü durumdayım allah kimseye yaşatmasın tekrar tekrar aynı acıyı çok zormuş

amin canım o kadar haklısın ki insanların duyguları yok gibi davranılıyo bazen.. benim 399 du şimdi 349 olmuş daha çok sonra mı kanamam olur benim? beta hcg iyice düşünce mi başlıyo kanama

benim gece agrım vardı sabah az bişi kan geldi lekelenme gibi ama doktora gittiğimde kanama başlamıştı agrımda adet agrısı gibi artmıştı:KK43: sanırım kanamadan sonra düşüyor tam emin degilim benimki kanamadan sonra düştü çünkü ama düşük iğneleri varmış biri başka biri başka sölüyor bi doktor farklı diğeri farklı konuşuyor aptal oldum ben valla:KK43: araştırma deyince kızdım okadar bekledik hepsini ilk düşük yaptıgımda yapsaydınız dedim neden 2ci düşükte insan yıpranıyor çok kötü oluyor elden bişi gelmez allahın taktiri ama insan yinede çok üzülüyor çok istemiştik çünkü allah kimseye yaşatmasın
idilcim benim öle oldu die seninde aynı olcak die bişi yok benim birden bire oldu hiç sorun yokkken vücut attı şimdi o sorun ne onu araştırcaklar yeni akıllarına geldi:KK43:

kızlar benim beta sonuçlarım düşüyo şuan 5,5 haftalığım ama dr düşük yapacaksın büyk ihtimallee dedi.. çok zor ve sıkıntılı olduğu anlatılıyo düşük feci bişey mi?

Öncelikle geçmiş olsun diyim belki bişi olmaz kanaman varmı?
eğer düşük yapsan bile küçücük bi kan pıhtısı şeklinde olucak
ben 4,5 aylık düşük yaptım normal doğumla oldu,düşük kolay oldu
ama suni serum verdikleri için çoook ağrılar çektim.
çok fazla kafana takma canım.herşey olacağına varır.
en azından hamile kalabiliriyoruz bunu bilmek bile güzel.

ah canım ya ne desen haklısın türkiyede sağlık bu işte.. ölmedin ya düşük yaptın diye.. böyle düşünüyolar. sen kaç sene bekledin, neler yaptın, ne kadar para, emek, can, harcadın kimin umrundaki..neyse boş ver artık inşallah bebeğini sağ salim alırsın kucağına 3. seferde canımm.. allah kimseye yaşatmasınnn

Öncelikle geçmiş olsun diyim belki bişi olmaz kanaman varmı?
eğer düşük yapsan bile küçücük bi kan pıhtısı şeklinde olucak
ben 4,5 aylık düşük yaptım normal doğumla oldu,düşük kolay oldu
ama suni serum verdikleri için çoook ağrılar çektim.
çok fazla kafana takma canım.herşey olacağına varır.
en azından hamile kalabiliriyoruz bunu bilmek bile güzel.

sana da geçmiş olsun canım. kanamam yok şuan, ağrı falan da yok.. ne biliyim başa gelen çekilir diyorum..5 seneden fazladır bekliyoduk bu tüp bebekti ama oladı yakın zamanda da bi daha deneme şansımız yok. allah yardımcımız olsun...

sana da geçmiş olsun canım. kanamam yok şuan, ağrı falan da yok.. ne biliyim başa gelen çekilir diyorum..5 seneden fazladır bekliyoduk bu tüp bebekti ama oladı yakın zamanda da bi daha deneme şansımız yok. allah yardımcımız olsun...

Sağol canım kanaman yokmuş ne güzel inş. olmazda seni çok iyi anlıyorum
bende 6.sene sonunda Allah nasip ederse kavuşucam yavruma.
sen yat dinlen hiç kalkma.benim ilk önce kahverengi leke oldu önemsemedim
daha sonra kanama daha sonra da çoğaldı ve kaybettim.
inş. senin hiç bişeyin olmaz.hem bebiş çok küçük 5,5 haftalıkmış.
benim 6.haftada bebek gözükmedi sadece kese belli oldu.
7.haftada gördük bebeği.

allah başışlasın canım sana bebeğini.. ah ne çok isterim benimle kalmasını ama beta hcg düşünce bi daha doğru dürüst yürümezmiş gebelik.. düştü bi kere o yüzden düşük dedi dr. hayırlısı. zaten 2 haftadır yatıyorum daha önceki hafta 2 gün kanamam oldu yat dedi dr ama o zaman beta düşememişti şimdi düşüş başadı..yarın teste gidicz son kez. mevlam bi mucize vermezse bana şansım yok..

allah başışlasın canım sana bebeğini.. ah ne çok isterim benimle kalmasını ama beta hcg düşünce bi daha doğru dürüst yürümezmiş gebelik.. düştü bi kere o yüzden düşük dedi dr. hayırlısı. zaten 2 haftadır yatıyorum daha önceki hafta 2 gün kanamam oldu yat dedi dr ama o zaman beta düşememişti şimdi düşüş başadı..yarın teste gidicz son kez. mevlam bi mucize vermezse bana şansım yok..

ozaman bol bol dua et canım herşey Allah tan bakarsın bi mucize olur.
kötü bi durum olsada yıpratma kendini. 2.belkide hiç ummadığın anda gelir bebişin sana

ozaman bol bol dua et canım herşey Allah tan bakarsın bi mucize olur.
kötü bi durum olsada yıpratma kendini. 2.belkide hiç ummadığın anda gelir bebişin sana

inşallah canım napalım yaradan ne verirse razıyız..allah senin de yüzünü güldürsün tez zamanda inşallahh:Saruboceq:

peki ya kanama ne zaman başlıyo kızlar. hemen olur mu benim hiç kanamam ya da lekelenmem yok daha ?

idilengin.......arkadaşım seni takip ediyordum ve hamileliğine sevinmiştim......bende 3.cü kez tüp bebek yaptırıcam.......diğer ikisindede senin yaşadıklarını yaşadım .....her ikisindede düşük yaptım......eğer değerlerin düşüyorsa maalesef düşük yapacaksın......insanın canından çok ruhu acıyor......ne zahmetlerle bu zamana geliuoruz ve sonu hüsran......şu anda 3.cü denemenin tedavisindeyim,heyecanım ve korkum iki misli daha fazla, yine öyle olursa diye......ama ne yapalım ALLAHTAN gelene razıyız........kanaman yoksa düşürmen için dr.ilaç veriyor ...... ALLAHA emanet ol....

umıdını yıtırrme kendını motıve et arkadasım allah yardımcın olsun herseyın hayırlısı hakkına bakarsın sonra kendılıgınden kalırsın

Canım düşük yapmak psikolojik olarak elbetteki çok kötü birşey.
Ben yaşadım maalesef. Kimsenin de yaşamasını istemem.
Ama işin fiziksel boyutunda öyle korkulacak bir ağrı sızı yok, benim düşük kanama ile başladı, hemen doktoruma gittik, ve kürtj oldum. Canım hiç yanmadı.
Ama ciğerimin acısını sadece ben biliyorum. Ama inan o da geçiyor, sevdiklerinin desteği ile atlatıyorsun.
Bir de hep şunu düşün ben öyle yaptım. Tüm doktorların dediği bişey var ki sağlıklı bebek düşmez.
Yani kucağımıza sağlıklı bebekler almak istiyoruz neticede bu sebeple herşeyin hayırlısı.

ınşallah yine de bir mucize olur ve bebeğin sana döner. Ama kaybedersen de dediğim gibi emin ol bu da geçiyor zamanla...

X