düşükten korkuyorumm :( yardım edinn bana..

idil07

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2009
1.822
9
44
kızlar benim beta sonuçlarım düşüyo şuan 5,5 haftalığım ama dr düşük yapacaksın büyk ihtimallee dedi.. çok zor ve sıkıntılı olduğu anlatılıyo düşük feci bişey mi?

ınanın daha önce başıma gelmedi Allah biliyor kimseninde başına gelmesini istemem psikoljik olarak zor olduğuna eminim biraz dinlenseniz hareketsiz yatsanız daha iyi olur sanıırm ışallah düşük olmaz

saol canım belli olduğu günden beri yatıyorum ama değerler düşünce bebek de düşüyomuuş dün tüm gün ve sabah kadar ağladım ona alışmıştım. tüp bebekti bi de bizimki.. erken öğrendik ama bebeğim gelişemiyo işte. çok zor şimdi de düşük yapıcaksın diyince dr düşükten korktum. herkes çok kötü şeyler anlatıyo :KK43:

saol canım belli olduğu günden beri yatıyorum ama değerler düşünce bebek de düşüyomuuş dün tüm gün ve sabah kadar ağladım ona alışmıştım. tüp bebekti bi de bizimki.. erken öğrendik ama bebeğim gelişemiyo işte. çok zor şimdi de düşük yapıcaksın diyince dr düşükten korktum. herkes çok kötü şeyler anlatıyo :KK43:

canım yaa :teselli:bol bol dua et

yat dınlen sadece tuvalete kalk.moralını yuksek tut.kaybedecegım hıssını aklından cıkar.
duanı esırgeme Allahmım hayırlısını versın.hakkında hayırlısı ne ıse o olsun canım...
inşallah bebısın senınle kalır..

yok canım ya dr düşüceği kesin gibi konuştu beta değerleri düşünce düşüyomuş bebek de :KK43:

kızlar düşük nasıl bişey? bu haftalarda düşük yapanlar bana yardım edin lütfenn

kendide düşebilir kürtaj olmak zorundada kalabilirsin.kendi duserse korkma küçük olduğu için pek birşey hissetmezsin. benimde oyle oldu adet olur gibiydi.ama inşallah seninki yaşar.

ah canım mucize gibi olur bana yaşaması.. daha onu görmeye gidemedim.. hiç görmüyüm dedim gidicekse ..5 sene sonunda gelmişti bana.. içimdeyken kaybetmek çok zor.. yarın test günümm bir mucize olsa.. zaten ancak bir mucize olmalı yaşaması için...
hiç kanamam yok ağrım da yok normal mi bu?

idilcim allah yardımcın olsun inşallah rabbim meleğini sana bağışlar eğer düşerse meleğin demekkki yiyecek ekmeği yokmuş dua et bol bol rabbim gönlüne göre versin dşükle ilgili bilgim yok benim canım

Geçmiş olsun canım
Kanda Beta hcg değerine bakılı
Bu değer 2 günde bir artması gerekiyor 2 kat.
Artmaz ise sorun var demektir canım..

Senin kanaman yokmuş.
Henüz bebek yoktur sadece kese oluşmuştur canım
Reğili olduğun gibi kanama ile biraz pıhtılaşmış şekilde düşük yaparsın
Korkma biraz ağrılı oluyo ama dayanılmıyacak gibi değil..

Ama belki değerin artmıştır eger istenilen şekilde 2 katı olarak artmamış ise
Dış gebelikte olabilir Allah korusun..

Sen Sakin ol Ve yarini bekle..ınşallah herşey yoluna girer cnm
Üzülme sakın.henüz bebek bile oluşmadı..
Allah yardımcın olsun cnm

idilcim allah yardımcın olsun inşallah rabbim meleğini sana bağışlar eğer düşerse meleğin demekkki yiyecek ekmeği yokmuş dua et bol bol rabbim gönlüne göre versin dşükle ilgili bilgim yok benim canım

saol canım allah razı olsun , kadere karşı çıkılmıyo işte.. napalım bizim kaderimiz de evlat hasreti ile yaşamak demek ki :KK43:mafoldumben

eğer düşücekse yakında belli olur zaten.bende kanama olmuştu ağrıda olmamıştı.ağrı olmaması normal.

Geçmiş olsun canım
Kanda Beta hcg değerine bakılı
Bu değer 2 günde bir artması gerekiyor 2 kat.
Artmaz ise sorun var demektir canım..

Senin kanaman yokmuş.
Henüz bebek yoktur sadece kese oluşmuştur canım
Reğili olduğun gibi kanama ile biraz pıhtılaşmış şekilde düşük yaparsın
Korkma biraz ağrılı oluyo ama dayanılmıyacak gibi değil..

Ama belki değerin artmıştır eger istenilen şekilde 2 katı olarak artmamış ise
Dış gebelikte olabilir Allah korusun..

Sen Sakin ol Ve yarini bekle..İnşallah herşey yoluna girer cnm
Üzülme sakın.henüz bebek bile oluşmadı..
Allah yardımcın olsun cnm

saoll canım amin..iki günde düzenli artmıştı ama şimdi düştü malesef.. dr um 5. haftada bebeğin oluituğunu söyledi ama hatta kalp atışlarını bile duyabilirsin belki dedi.. ben korkumdan gitmedim.. zaten bi önemi de yok ki.. ben onun vr olduğunu hissetmiştim şimdi yok oluşunu izliyorum.. allahtan gelene bişe denilmiyo işte.. hayırlısı

eğer düşücekse yakında belli olur zaten.bende kanama olmuştu ağrıda olmamıştı.ağrı olmaması normal.

yaa beni çok korkuttular bi ark 4 haftalık düşük yapmış doğum gibi dedi. ölüyosun böbrek taşı düşürmekten ço zor dedi. ben çok korktum o yüzden..

hayır hayır korkma.inşallah oyle olmaz.herkesin aynı olcak diye birşey yok.çoğu insanda olmuyor ağrı.

X