• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten kac ay sonra hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar birşey sorucam düşükten sonra adet döngüsünü ne zamandan başlayıp sayicaz düşük kanamasından sonramı yoksa düşükle birlikte mi sayicaz

Kürtajın ilk gününü adetin 1.günü olarak düşünün diyor doktorlar...düşükde öyledir

3 ay önce düşük yaptım suan 1 aylık gebeyim rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin inşm

Merhaba, öncelikle sizin adınıza sevindim. Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişinize kavuşmayı nasip etsin.
Bende 14 Aralıkta , kürtaj oldum. Genetik testine gönderdik. Doktor sonuca göre tekrar hamile kalmam için zaman verecek. Ama genellikle 3 ay imiş. Rahminin toparlanması.
O kadar heveslendim ki. Çok heyecanlıydım İlk gebeliğimdi. Siz de beni anlıyorsunuzdur.
12.haftada ultarasona gittiğimde öğrendim ki ne yazık ki kalbi durmuş tahminen 9. haftada...

Allah nasip ederse tekrardan hamile kalmayı çok istiyorum.
Hatta 1. reglimden sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum.

Sizden öğrenmek istediğim şu, 1.reglden sonra mı hamile kaldınız?
Çevremdeki düşük yapan arkadaşlarım genellikle 3 aydan sonra hamile kaldı.

Merhaba, öncelikle sizin adınıza sevindim. Allah hayırlısıyla sağlıkla bebişinize kavuşmayı nasip etsin.
Bende 14 Aralıkta , kürtaj oldum. Genetik testine gönderdik. Doktor sonuca göre tekrar hamile kalmam için zaman verecek. Ama genellikle 3 ay imiş. Rahminin toparlanması.
O kadar heveslendim ki. Çok heyecanlıydım İlk gebeliğimdi. Siz de beni anlıyorsunuzdur.
12.haftada ultarasona gittiğimde öğrendim ki ne yazık ki kalbi durmuş tahminen 9. haftada...

Allah nasip ederse tekrardan hamile kalmayı çok istiyorum.
Hatta 1. reglimden sonra çalışmalara başlamayı düşünüyorum.

Sizden öğrenmek istediğim şu, 1.reglden sonra mı hamile kaldınız?
Çevremdeki düşük yapan arkadaşlarım genellikle 3 aydan sonra hamile kaldı.
Canım cok cok gecmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın böle üzücü bir olay doktor bana 6 ay sonra hamile kalabilrsin dedi ama ben onu dinlemedim açıkcası çünkü kendimi toparlamam tekrar hamile kalmama baglıydı en azından benim için en iyisi budur diye düşündüm çünkü herkes kendine neyin iyi geldiğini kendisi bilir ve ben düşükten sonra hiç korunmadım sadece 1 kez regli oldum ondan sonraki ay bes gun lekenmem oldu öylelikle ögrendim

Merhaba kızlar bende 3 düşük yaptım hiç kese göremedim 3 de de hemen düşüyor aralığın 17 sinde genetik testler istediler onları yaptırdım eşimle sonuçlarını bekliyorum umarım tüm anne olmak isteyen herkesin kucağı boş kalmaz nice canı insanlar var bebeğini çöpmüş gibi atan anne bile diyemiyorum onlara rabbim keşke onlara değilde isteyen her kadına nasip etsin anneliği çok üzülüyorum cok

Merhaba kızlar bende 3 düşük yaptım hiç kese göremedim 3 de de hemen düşüyor aralığın 17 sinde genetik testler istediler onları yaptırdım eşimle sonuçlarını bekliyorum umarım tüm anne olmak isteyen herkesin kucağı boş kalmaz nice canı insanlar var bebeğini çöpmüş gibi atan anne bile diyemiyorum onlara rabbim keşke onlara değilde isteyen her kadına nasip etsin anneliği çok üzülüyorum cok
üzme kendini canım ben görmüştüm seni önceki topiklerde her şeyin bir zamanı var biz bilmiyoruz sadece hayırlı zamanda sağlıklı bir şekilde bebeğin olur inşallah

Back