• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten kac ay sonra hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bozulmuyo genelde ben ikisinde 28.gun tam oldum birinde 35 gun surdu sadece
Yok ben olmadım normalde ayın 20 si adet tarihimdir ve hiç şaşmaz günüm bu sefer olmadım haftaya doktor kontrolüm var insllah o zamana olurum

Aslında kurtaja gerek yoktu evde hepsi düşmüştü doktor beklememek için istemediğim halde uyustrmadan bide kurtaj yaptı beni şikayetci olucam o doktordan sonra kendi doktorum a gittim bana tekrar ilaç verdi hala rahimde kalan seyler var dedi nasıl bşr kurtaj yaptı anlamadım ama henuz betam yuksek cumartesi dğşük oldu yarın tekrar kan vercem inş düşer ya
Benide uyusturmadan 3 kez parça kalmış dediker yaptılar artık kalbim çıkacak sandım bayildliyordum ayiltiyorlardi tekrar yapıyorlardı bende şikayetçi olmak istedim ama imzaladigim kağıtta genel anestezi altında yapılmıştır yazıyordu kac gün geçti üzerinde niye düşmedi beta

Benide uyusturmadan 3 kez parça kalmış dediker yaptılar artık kalbim çıkacak sandım bayildliyordum ayiltiyorlardi tekrar yapıyorlardı bende şikayetçi olmak istedim ama imzaladigim kağıtta genel anestezi altında yapılmıştır yazıyordu kac gün geçti üzerinde niye düşmedi beta
Orda sahidimde var beni zorla kurtaj ettiler yanımda olanlara hiç bir bilgi verilmeden Allah bildiği gibi yapsın onları ben öle bagırdımki hatrlamıyorum gerisini

Orda sahidimde var beni zorla kurtaj ettiler yanımda olanlara hiç bir bilgi verilmeden Allah bildiği gibi yapsın onları ben öle bagırdımki hatrlamıyorum gerisini
Allah kimseye yaşatmasın ama imza alıyorlar sonunda ya yakınında ya sende Allah birdaha yasatmasin

Allah kimseye yaşatmasın ama imza alıyorlar sonunda ya yakınında ya sende Allah birdaha yasatmasin
Kurtajdan sonra eve gidebilirsin diye imza aldılar kendi isteğimle çıktım allah bildiği gibi yapsın orda yatak kendi kanından olsa öyle bagırtırmıydı yıl olmuş kaç canlı kurtaj ediyolar rize hastaneleri kasap içinde doktor yok ne olaylar yasandı Rabnim korusun bizi

Kürtajın üstünden 8 ay geçti ben hala hamile kalamadım her bünye bir değil illa bi sıkıntı olduğu da anlamına gelmez ama nasip diyelim☹️

Pazar akşamı malesef 13 haftalık bebeğimi kaybettim hemde tuvalette elime düştü dün sabah kürtaj oldum kalan parçalar varsa diye şuan ki ruh halim berbat aklımdan çıkaramıyorum hemen yine hamile kalmak istiyorum bi unutabilsem kafamdan cikabilse o an
Aynen gözümün önüne geliyo benimde bende evde düşürdüm 😪

Kürtajın üstünden 8 ay geçti ben hala hamile kalamadım her bünye bir değil illa bi sıkıntı olduğu da anlamına gelmez ama nasip diyelim☹
Kızlar birşey sorucam düşükten sonra adet döngüsünü ne zamandan başlayıp sayicaz düşük kanamasından sonramı yoksa düşükle birlikte mi sayicaz

Back