• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşükten kac ay sonra hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esrabesler

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2019
58
55
38
26
Düsükten sonra gec hamile kalmak normalmi ben 4 aydır bekliyorum ama olmuyor ilk bebeğimbebeğimede 9 ay sonra hamile kalmıştım

Canım o herkese göre değişir ben 10.ayda kimyasal gebelik yaşadım sonra 11. Ayda adet oldum şimdide hamileyim yine ama onda da ilk denemem de hamile kalmıştım. Düşük yapanlar hemen hamile kalır derler inşallah en kısa zamanda hayırlısıyla gebe kalırsın 🤲🏼

Düsükten sonra gec hamile kalmak normalmi ben 4 aydır bekliyorum ama olmuyor ilk bebeğimbebeğimede 9 ay sonra hamile kalmıştım
Düşükten sonra bana 3 doktor korun dedi 1 doktor hiç korunma demişti keşke o 1 doktoru dinleseydim şimdi yeni bilgilere göre düşük yapan kadınlar hemen hamile kaliyormus ve vucud dahada korumacı oluyormuş işte kısmet artık

Düşükten sonra bana 3 doktor korun dedi 1 doktor hiç korunma demişti keşke o 1 doktoru dinleseydim şimdi yeni bilgilere göre düşük yapan kadınlar hemen hamile kaliyormus ve vucud dahada korumacı oluyormuş işte kısmet artık
Genelde korun diyorlar bende yeni düşük ğk yaptım daha konusmadım doktorla beta sıfırlanmadı hala bakalım bana ne der 😑 siz kurtaj oldunuzmu peki

Bende kasım 1 de düşün yaptım kürtaj olmadım bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek

Evet kürtaj olduğum için korundum zaten siz oldunuz mu kürtaj
Aslında kurtaja gerek yoktu evde hepsi düşmüştü doktor beklememek için istemediğim halde uyustrmadan bide kurtaj yaptı beni şikayetci olucam o doktordan sonra kendi doktorum a gittim bana tekrar ilaç verdi hala rahimde kalan seyler var dedi nasıl bşr kurtaj yaptı anlamadım ama henuz betam yuksek cumartesi dğşük oldu yarın tekrar kan vercem inş düşer ya

Bende Kasım başı düşük yaptım o ay 22sine kadar kanama oldum kürtaj asla olmadım bu ay hala adet olmadim kürtaj sonrası adet düzeni nasıl oluyor acaba

Bende Kasım başı düşük yaptım o ay 22sine kadar kanama oldum kürtaj asla olmadım bu ay hala adet olmadim kürtaj sonrası adet düzeni nasıl oluyor acaba
Ne kadarlıktı düşüğün canım bende 1 kasımda düşük yaptım ama kürtajsız sonraki Adetin aralık 2 de geldi şuan 2. Adetimde geldi hatta benim

Ne kadarlıktı düşüğün canım bende 1 kasımda düşük yaptım ama kürtajsız sonraki Adetin aralık 2 de geldi şuan 2. Adetimde geldi hatta benim
Kasım 8 inde düşük yaptım 10 haftalikken 6 da kalmış gelişimi ben hala adet olmadim sen maşallah 2 inci adetini olmuşsun

Kasım 8 inde düşük yaptım 10 haftalikken 6 da kalmış gelişimi ben hala adet olmadim sen maşallah 2 inci adetini olmuşsun
Sorma bende şaşırıyorum 25 güne düştü döngüm normalde düzensizdi adetim olsun bizimde olucak bigğn sağlıklı bebelerimiz yeterki umudumuzu yitirmeyelim

Bende kasımın 13 ünde evde düşük yaptım 4 haftalıktı bebeğim ama olmadı bunada şükür bu ayın 18 i adet döngüm oldu bu ay bakalım ne olucak Rabbim bekleyen dileyen çabalayan kim var ise kucağını doldursun yüzünü güldürsün dua edin olur mu güzel kalpli melekler 🤲

Back