- 24 Ekim 2019
- 58
- 55
- 38
- 26
- Konu Sahibi Esrabesler
Düsükten sonra gec hamile kalmak normalmi ben 4 aydır bekliyorum ama olmuyor ilk bebeğimbebeğimede 9 ay sonra hamile kalmıştım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Düşükten sonra bana 3 doktor korun dedi 1 doktor hiç korunma demişti keşke o 1 doktoru dinleseydim şimdi yeni bilgilere göre düşük yapan kadınlar hemen hamile kaliyormus ve vucud dahada korumacı oluyormuş işte kısmet artıkDüsükten sonra gec hamile kalmak normalmi ben 4 aydır bekliyorum ama olmuyor ilk bebeğimbebeğimede 9 ay sonra hamile kalmıştım
Genelde korun diyorlar bende yeni düşük ğk yaptım daha konusmadım doktorla beta sıfırlanmadı hala bakalım bana ne derDüşükten sonra bana 3 doktor korun dedi 1 doktor hiç korunma demişti keşke o 1 doktoru dinleseydim şimdi yeni bilgilere göre düşük yapan kadınlar hemen hamile kaliyormus ve vucud dahada korumacı oluyormuş işte kısmet artık
Evet kürtaj olduğum için korundum zaten siz oldunuz mu kürtajGenelde korun diyorlar bende yeni düşük ğk yaptım daha konusmadım doktorla beta sıfırlanmadı hala bakalım bana ne dersiz kurtaj oldunuzmu peki
Ben iki sefer kürtaj oldum o yüzden 3 ay korundum inşallah fazla uzun surmezBende kasım 1 de düşün yaptım kürtaj olmadım bekliyoruz bakalım ne zaman gelicek
Aslında kurtaja gerek yoktu evde hepsi düşmüştü doktor beklememek için istemediğim halde uyustrmadan bide kurtaj yaptı beni şikayetci olucam o doktordan sonra kendi doktorum a gittim bana tekrar ilaç verdi hala rahimde kalan seyler var dedi nasıl bşr kurtaj yaptı anlamadım ama henuz betam yuksek cumartesi dğşük oldu yarın tekrar kan vercem inş düşer yaEvet kürtaj olduğum için korundum zaten siz oldunuz mu kürtaj
Kürtaj olanlar daha çabuk oluyor bence canımBen iki sefer kürtaj oldum o yüzden 3 ay korundum inşallah fazla uzun surmez
Inşallah olur 4 aydır olmuyorKürtaj olanlar daha çabuk oluyor bence canım
Olur canım takma kafana sonuçta daha önce olmuş keşke stres yapmasak ama yapıyoruz işteInşallah olur 4 aydır olmuyor
Hayırlısi hepimiz içinOlur canım takma kafana sonuçta daha önce olmuş keşke stres yapmasak ama yapıyoruz işte
Ne kadarlıktı düşüğün canım bende 1 kasımda düşük yaptım ama kürtajsız sonraki Adetin aralık 2 de geldi şuan 2. Adetimde geldi hatta benimBende Kasım başı düşük yaptım o ay 22sine kadar kanama oldum kürtaj asla olmadım bu ay hala adet olmadim kürtaj sonrası adet düzeni nasıl oluyor acaba
Kasım 8 inde düşük yaptım 10 haftalikken 6 da kalmış gelişimi ben hala adet olmadim sen maşallah 2 inci adetini olmuşsunNe kadarlıktı düşüğün canım bende 1 kasımda düşük yaptım ama kürtajsız sonraki Adetin aralık 2 de geldi şuan 2. Adetimde geldi hatta benim
Sorma bende şaşırıyorum 25 güne düştü döngüm normalde düzensizdi adetim olsun bizimde olucak bigğn sağlıklı bebelerimiz yeterki umudumuzu yitirmeyelimKasım 8 inde düşük yaptım 10 haftalikken 6 da kalmış gelişimi ben hala adet olmadim sen maşallah 2 inci adetini olmuşsun
Ah ne güzel maşallah darısı başımızaİki ay korun dedi öyle yaptm kaldım hemen..
Özel bişey yaptınmı pekiİki ay korun dedi öyle yaptm kaldım hemen..
Bende kasımın 13 ünde evde düşük yaptım 4 haftalıktı bebeğim ama olmadı bunada şükür bu ayın 18 i adet döngüm oldu bu ay bakalım ne olucak Rabbim bekleyen dileyen çabalayan kim var ise kucağını doldursun yüzünü güldürsün dua edin olur mu güzel kalpli meleklerDüsükten sonra gec hamile kalmak normalmi ben 4 aydır bekliyorum ama olmuyor ilk bebeğimbebeğimede 9 ay sonra hamile kalmıştım