Düşükten hemen sonra ovülasyon yapan ?

Tmd2020

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2020
1.046
733
34
Merhabalar
Düşük yaptıktan , kanama bittikten hemen sonra ovülasyon takibi yapan var mı?
benim adetlerimde, yumurtalamam da düzenliydi.3 kasım' da normal düşük yaptım.
şimdi normalde bu aralar yumurtalamam olması lazım ama bilemiyorum düşükten sonra değişir mi.
ovülasyon testim vardı ama hormonlarım normale dönmediyse, yanlış sonuçlar çıkarsa diye yapmadım. yapan var mı merak ettim

Merhabalar
Düşük yaptıktan , kanama bittikten hemen sonra ovülasyon takibi yapan var mı?
benim adetlerimde, yumurtalamam da düzenliydi.3 kasım' da normal düşük yaptım.
şimdi normalde bu aralar yumurtalamam olması lazım ama bilemiyorum düşükten sonra değişir mi.
ovülasyon testim vardı ama hormonlarım normale dönmediyse, yanlış sonuçlar çıkarsa diye yapmadım. yapan var mı merak ettim
Merhaba tabi ki değişir . Düşük yaptığınız günü adet gününüzün 1.günü olarak hesaplayacaksınızz bu arada çok üzüldüm kaybınız için 😟

Bu arada ben kimyasal geçirdim. Ovülasyon yapabilirsin bir sakınca yok ama günlerin değişti bunu bilip ona göre yapmalısın
değerlerim düşmüş müşmüdür ondan emin olamadım.
yani şimdi mesela betam sıfırlanmadıysa ovülasyon testi yanlış çıkar mı ?

Daha çok çok erken.Beta sıfırlanması 2 haftayı buluyor diye biliyorum ki 2 haftadan önce ilişki de onermiyorlar.Ben 22 Ekim'de kürtaj oldum hala adet olmadım belirtim de yok.Duzen çok değişiyor.Kac haftalıkti bebeğiniz

Daha çok çok erken.Beta sıfırlanması 2 haftayı buluyor diye biliyorum ki 2 haftadan önce ilişki de onermiyorlar.Ben 22 Ekim'de kürtaj oldum hala adet olmadım belirtim de yok.Duzen çok değişiyor.Kac haftalıkti bebeğiniz
beta sıfırlanmasını bende öyle okudum.
benim kanama yoluyla düşüktü. 5+6 haftalıktı. doktorum kanaman bitince normal devam edebilirsiniz dedi. korunmana gerek yok dediği için korunmuyoruz

H
beta sıfırlanmasını bende öyle okudum.
benim kanama yoluyla düşüktü. 5+6 haftalıktı. doktorum kanaman bitince normal devam edebilirsiniz dedi. korunmana gerek yok dediği için korunmuyoruz
Hayırlısı olsun ama tabii ister istemez hormonlar değişiyor

X