Düşükten adet görmeden hamile kalan varmı ? Acil testime bakarmısınız

Kafayı yemek üzereyim yarın gebelik tedavisi başlayacak hakkımızda hayırlısı
Hayırlısı olsun gebelik tedavisi nedir ? Ben yanlış hesaplamışım 2 gün sonra tam 6 hafta oluyor ve ben hala adet olmadım cidden cözemiyorum artık ama hamile olmadığıma eminim dün test yaptım negativ cıktı

Ben 2020 1 nisanda düşük yaptım ve biti hemen hamile kaldım ve şuan kızım yanımda ve ben de 20 adet görecektim görmedim tes yaptım hayalet çizgi var belirginlesmiyo

Bence bu çok normal hamile kaldığınız için degil hala eskisinden dolayı silik çizgi çıkıyor bu bende de arkadaşımda da aynı oldu hatta arkadaşım hamileyim die havalara uçtu kan bile verdi çok düşükte olsa kanda da çıktı testi tekrarladı daha da düşmeye başladı yani değildi

Bende senin gibi dusuk yaptım ve adet görmeden hamile kaldim şuan doğuma 2 üç haftam var tahmini adet gormedigim icin tam hesaplayamiyorum ne zaman dogum yapacagimi inşallah hamilesindir canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…