• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük..

kimenebundan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
4
0
1
34
Merhaba Arkadaslar ;
Siteyi sorularıma cevap ararken buldum ve tam net bir cevap bulmak icin üye oldum.
Adetim bi hafta gecikince ihtimal vermediğim gebelige halde tarlusal kullandım fakat sokulmek icin.ilacı kullandığım ve beklediğim 10 günlük süreçten sonra teste pozitif sonuç aldim. Kizlik zarim elastik sadece doğumda bozuluyor sebebi bu ve tabiki korkum olduğu icin kurtajolmak istemedim . İkinci tarlusla basladim ufak lekelenmeler ve beni tatmin etmeyen kanamalarim oldu ilk üç gün ve çok şiddetli sancim. Dün kesin cozum alabilmek icin düşük iğnesi yaptırdım ve bugün ikincisini şiddetli kanamam var ve sancim ağrı kesici icmemem gerektiği sıkı sıkı tembih edildi sadece sıcak su torbasiyla hafifletebiliyorum. Kan pihtisi var fakat düşugun gerceklestiginden emin degilim. Kanamam tam anlamıyla bugün başladı agri kaç gün devam edicek ve bebeğin düştügunu nasıl anlayabilirim tam olarak nasıl bişey gelicek ? Konuyla ilgili bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

masum bir bebeğin canına kıymak ne kadar doğru bilemedim...neyse vardır bir bildiğiniz düşüğün gerçekleşip gerçekleşmediğini doktor kontrolunde ve kan tahlili ile belli olur....ama sizin mutlaka doktora gözükmeniz lazım çünkü içinizde parça kalmış oalbilir bu sizede zarar verir...bende düşük yaptığımda et parçası düştü kanamam çoktu doktora gittim kan sonuçlarım düşmeye başladı ve ultrasonda düştüğü anlaşıldı sizinde bu şekilde anlaşılır

Okurken dahi tuhaf oldum bebegin düstügünü nasil anlayabilirim nasil bisey gelicek nedir yaa

Doktora git kan testi yaptir anlarsin

masum bir bebeğin canına kıymak ne kadar doğru bilemedim...neyse vardır bir bildiğiniz düşüğün gerçekleşip gerçekleşmediğini doktor kontrolunde ve kan tahlili ile belli olur....ama sizin mutlaka doktora gözükmeniz lazım çünkü içinizde parça kalmış oalbilir bu sizede zarar verir...bende düşük yaptığımda et parçası düştü kanamam çoktu doktora gittim kan sonuçlarım düşmeye başladı ve ultrasonda düştüğü anlaşıldı sizinde bu şekilde anlaşılır

Bu süreç bi doktor tarafından takip ediliyor. İğneyide kendisi yaptı zaten.
Fakat herhangi bi tahlil yapılmadi yarın gidip serum almam gerektiği söylendi sadece içerde parça kalmamasi için. Kanamam bittikten sonra bi doktorla görüşmeyi düşünüyorum. Sadece emin olmak istiyorum. Mecburiyetler diyelim arkadaşım teşekkür ederim cevabın için

Geçmiş olsun. Eminim geçerli nedenlerin vardır kendince. Kimseyi ilgilendirmez. Üzüldüm sadece. Forumda o kadar çok bebek sahibi olmak isteyip te olamayanlar var ki.... Ama kimsenin kimseyi yargılamaya hakkı yok çünkü kimse kimsenin durumunun ne olduğunu bilemez. Kişisel düşünceler de farklıdır. Umarım herşey senin için güzel olur.

Hayat..
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin İnsallah.
Teşekkür ederim. Evet uzaktan konuşmak çok kolay malesef içene girince dili tutuluyor insanın.
Benide Allah affetsin.

Hayat..
Allah herkese herşeyin hayırlısını versin İnsallah.
Teşekkür ederim. Evet uzaktan konuşmak çok kolay malesef içene girince dili tutuluyor insanın.
Benide Allah affetsin.
Amin canım. Bizim insanımız böyle konularda çok radikaldir ve çok acı eleştirir. Zaten acın var, böyle birşey yapmak zorunda olduğun için zaten üzgünsün, bir de üstüne üstüne gelirler ama ben çocuk aldırma fikrine karşı olmama rağmen koşulların insanı bazen bunu yapmaya itebileceğini düşünüp doğal karşılayıp eleştirmek, yadırgamak istemiyorum. Düşünsene istemediğin bir tecavüz yaşadın ve hamile kaldın ya da isteyerek yaşadın ama adam şerefsiz çıktı ve seni yalnız bıraktı.... Böyle bir durumda her ne kadar cinayet işlemiş gibi hissetsen de aldırmak durumunda kalabilirsin. Allah mecbur bırakmasın tabi ama mecbur kalınca da elden birşey gelmiyor. Bu durum seni etkilediyse psikolojik yardım da al bence. Yoksa sonradan çok kendi kendini yersin. Herşeyin hayırlısını diliyorum senin için canım.....

Amin canım. Bizim insanımız böyle konularda çok radikaldir ve çok acı eleştirir. Zaten acın var, böyle birşey yapmak zorunda olduğun için zaten üzgünsün, bir de üstüne üstüne gelirler ama ben çocuk aldırma fikrine karşı olmama rağmen koşulların insanı bazen bunu yapmaya itebileceğini düşünüp doğal karşılayıp eleştirmek, yadırgamak istemiyorum. Düşünsene istemediğin bir tecavüz yaşadın ve hamile kaldın ya da isteyerek yaşadın ama adam şerefsiz çıktı ve seni yalnız bıraktı.... Böyle bir durumda her ne kadar cinayet işlemiş gibi hissetsen de aldırmak durumunda kalabilirsin. Allah mecbur bırakmasın tabi ama mecbur kalınca da elden birşey gelmiyor. Bu durum seni etkilediyse psikolojik yardım da al bence. Yoksa sonradan çok kendi kendini yersin. Herşeyin hayırlısını diliyorum senin için canım.....
soylediklerinin bazılarında haklısın arkadaşım tabi ki de kendi hayatı arkadaşın . ama korunmanın da bir çok yolu var. bunu da bilecek yaştadır diye düşünüyorum. ve ben ne yazık ki çok normal karşılayamıyorum. kıyılan bir can sonuçta. ya korunacaksın ya da masum bir cana kıyacaksın. arkadaşta seçimini yapmıs. herkes arkadasın sorusuna cevap vermiş . başka da bir cevabım yok benim. hakkında hayırlısı olsun ne diyeyim.

merhaba arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var:KK43: bende 23 ağustosta hamile olduğumu öğrendim fakat 25 ağustosta düşük yaptığımı öğrendim (kanamam oldu dr gittim) 28 ağustosta kontrole gittim kan derğerlerim 3 e düşmüş dr temiz bir düşük yapmışsın dedi. sonra benim 1 hafta kanamam sürdü ve bitti fakat 8 eylülde kanamam leke leke tekrar başladı ve 12 eylülde bitti. şimdi de cumartesi başladı ve hala devam ediyor ped kullanıyorum:KK43: kanamam kesıldi ve erken düşük olduğu için dr korunmana gerek yok demişti bizde ilişkiye girdik sabahı kanamam başladı:KK43:(( sizce normal mi başına böle bişey gelen var mı :KK43:( herkese şifalar..

Back