• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Düşük :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Her yolu deniyoruz da belki bir sebeb birşey olacaksa onun da sebebi olacak şeyler olmalı. Tıbben tedaviye devam edicem uzman olsun bir şekilde. Bu dediğiniz kısmı da denemek istiyorum sonuçta güzel şeyler için çabalamak kötü olmamalı.

Bizim burada ücretli muayene diye bir durum yok.Bizde genelde doktorlar aynı kişilerdi birde gebe hastalara ve hastalara bakıyor hamile kalamayan bayanlara bir doktor vardı o bakardı bende onda tedavi görürdüm oda ayrıldı yenı klinik açtı artık hayırlısı ona gidecem nasip olursa şartlar el verirse.
Allah Allah burda normal muayene de var ücretsiz olan bir de profesörler , doçentler var onlar da ücretli bakıyor (Erzurum)

Her yolu deniyoruz da belki bir sebeb birşey olacaksa onun da sebebi olacak şeyler olmalı. Tıbben tedaviye devam edicem uzman olsun bir şekilde. Bu dediğiniz kısmı da denemek istiyorum sonuçta güzel şeyler için çabalamak kötü olmamalı.
Genetik pıhtılaşma testlerinizi yaptırdınız mı?
eğer pıhtılaşma sorununuz var ise kan sulandırıcı kullanmadığınız müddetçe düşük yapabilirsiniz

Bir sürü test sonucum var ama
Genetik pıhtılaşma testlerinizi yaptırdınız mı?
eğer pıhtılaşma sorununuz var ise kan sulandırıcı kullanmadığınız müddetçe düşük yapabilirsiniz
Bilmiyorum bir sürü sonuçlarım var ama bunu araştırcam aklımda bulunsun

Çok doktor denedim abartmıyorum 8 tane son tedavi uygulayan doktorum düşük olabilir eve yolladı iki hafta sürmeden bebek karnım da öldü :KK43:( ben bu pandemi sürecinde vazgeçiyorum bazen ama hiç bebeğim yok istiyorum artık psikolojim iyi değil :KK43:(
Diğer arkadaşlar da söylemiş zaten cnm testlerini eşinin testlerini yaptır bi sıkıntı vardır yumurta kalitesinde yada sperm kalitesinde belki takviyeye ihtiyac vardır. Bide pihtilasma da olabilir oda düşüğe sebep oluyo

Merhaba ben sürekli düşük yapıyorum en uzun 8 haftalık hamile kalabildim nedensiz hamileliğim sonlanıyor. Belki saçma gelecek ama sürekli çevrem ümmü sıbyan var sende diyerek baskı yapıyorlar bende hiç fikrim olmayan konu pek kafamı yormak ıstemiyorum. Tedavi görüyorum hiçbir sorunum yok doktorlar öyle diyor ama bebeklerim neden düşüyor anlayamıyorum yoruldum :KK43:
Merhaba ben öncelikle ümmü sıbyan dediğiniz konuya değinerek yaşadığım şeyi anlatmak istiyorum.
16 gün önce düşük yaptım 6 haftalıkken kanamam başladığı için hoca çağırdık geldi bana dedi ki çok geç kalmışız bu çocuğu kurtaramam bu bebek senden geçmiş ama 2. Bebegine hiçbişe olmadı dedi. O öyle dedikten birkaç dakika sonra artık düşük kanaması yaşadım ve kese düştü sonra hastaneye gittim kürtaj oldum falan. Öncelikle buna inanıyorum öyle birşey olduğuna. 2 gün önce de bunun iğnesini yaptırdım subyanın. Çoğu akrabam hatta hepsi iğneden sonra sağlıklı bebek doğurdu çok düşük yapanlar bile. Eğer buna inancınız varsa bir baktırır derim en azından. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊

Merak ediyorum rüyalar görürmüydü. Ben çok rüyalar görüyorum böyle anlamsız diyorum yormuyorum sonra o rüyam çıkıyor. Düşük yapalı 4 gün oldu :KK43: ondan önce çocuk görüyorum koşuyor erkek ama bana yaklaşmıyor hiç eşim sureti çirkin oluyor :KK43: bunu bazı insanlara anlatsam anlamıyorlar :KK43:( bedenim çok yorgun...
Ay cenım benim ya bende kanamam başladığı gün rüya gördüm hattagerçek gibiydi ondan sonra kanama sonrası düşük oldu geçmiş olsun size de ☹️

Yok tedavi görmüyorum birkaç yakınım tedavi görüyor ordan biliyorum biri aşılama, biri tüp bebek aşamasında
O zaman Erzurumdaki hastane daha iyi buradaki küçük sizin demenize göre mesela profesör filan ücret aldığını bilmiyorum profesörler olacak kadar büyük değil . Ben kendim gittiğimde kadın doğum uzmanlarına gidiyorum bana bir sürü test yapıp folikasit yazıp yolladılar. Ama şimdi tekrar randevu aldım gittiğmde sorarım yani.

Bir sürü test sonucum var ama

Bilmiyorum bir sürü sonuçlarım var ama bunu araştırcam aklımda bulunsun
Bu test sadece genetik bölümünde yapılıyor hastanelerde özel bir test, özel laboratuvarlarda da oldukça pahalı. Gidip nedensiz düşükleriniz olduğunu söylerseniz yaparlar yoksa yapmıyorlar

Merhaba ben öncelikle ümmü sıbyan dediğiniz konuya değinerek yaşadığım şeyi anlatmak istiyorum.
16 gün önce düşük yaptım 6 haftalıkken kanamam başladığı için hoca çağırdık geldi bana dedi ki çok geç kalmışız bu çocuğu kurtaramam bu bebek senden geçmiş ama 2. Bebegine hiçbişe olmadı dedi. O öyle dedikten birkaç dakika sonra artık düşük kanaması yaşadım ve kese düştü sonra hastaneye gittim kürtaj oldum falan. Öncelikle buna inanıyorum öyle birşey olduğuna. 2 gün önce de bunun iğnesini yaptırdım subyanın. Çoğu akrabam hatta hepsi iğneden sonra sağlıklı bebek doğurdu çok düşük yapanlar bile. Eğer buna inancınız varsa bir baktırır derim en azından. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah 😊
Öncelikle teşekkür ederim. Bu iğne neye göre yapılıyor peki ben korkuyorum ne var iğne içinde. Bizim burada da ilçede var iğne vuran hatta hamile kalmadan da gidenler varmış öyle hamile kalanlar. Ne bilim denize düşen herşeyi sarılır o hesap mı benimki kafam karıştı 😀 benim çevremde sürekli bunu yaptır bu var diyerek yedi başımı. Ay neler yapıyoruz nelerle uğraşıyoruz dediğiniz gibi hayırlısı. Peki kaç aylık hamilesiniz?

Bu test sadece genetik bölümünde yapılıyor hastanelerde özel bir test, özel laboratuvarlarda da oldukça pahalı. Gidip nedensiz düşükleriniz olduğunu söylerseniz yaparlar yoksa yapmıyorlar
Bak bunu dediğiniz iyi oldu bilmiyordumki bilmemek de birçok şeye insanı geride bırakabiliyor pahalı ama mecbur olunca imkanlarımı zorlayıp yaptırmam lazım aşırı mı pahalı acaba :( çok teşekkür ederim bir fikirleriniz için.

Öncelikle teşekkür ederim. Bu iğne neye göre yapılıyor peki ben korkuyorum ne var iğne içinde. Bizim burada da ilçede var iğne vuran hatta hamile kalmadan da gidenler varmış öyle hamile kalanlar. Ne bilim denize düşen herşeyi sarılır o hesap mı benimki kafam karıştı 😀 benim çevremde sürekli bunu yaptır bu var diyerek yedi başımı. Ay neler yapıyoruz nelerle uğraşıyoruz dediğiniz gibi hayırlısı. Peki kaç aylık hamilesiniz?
İşte 16 gün önce düşük yaptım şuan hamile değilim bende öyle dediler gittim artık gideyim de kurtulayım diye kadın benimle konuşurken yaptı 3 iğne yapıyor hiç acımadı bilmiyorum ki içinde su gibi bişe var adetten olursan gel eşine de yapıcam dedi alternatif tıp gibi bişe galiba 🙄

Ay cenım benim ya bende kanamam başladığı gün rüya gördüm hattagerçek gibiydi ondan sonra kanama sonrası düşük oldu geçmiş olsun size de ☹️
Ben ilk rüyayla başlıyorum içimi oraya yormuyorum ama olan oluyor bazen anlamıyoruz bile biranlık. Birde içimde öldüğünde kanamam olmadı çocuk parçalanmış rutin kontrole gidince öğrendim. İkinci de evde kendim
kendim düşürdüm ama o zaman kanamam aşırı oldu bel ağrım baş ağrım yorgun ölmedim ama yaşamadım da :( :(

Ben ilk rüyayla başlıyorum içimi oraya yormuyorum ama olan oluyor bazen anlamıyoruz bile biranlık. Birde içimde öldüğünde kanamam olmadı çocuk parçalanmış rutin kontrole gidince öğrendim. İkinci de evde kendim
kendim düşürdüm ama o zaman kanamam aşırı oldu bel ağrım baş ağrım yorgun ölmedim ama yaşamadım da :KK43: :KK43:
Aynen onu bende yaşadım ve çok zordu birdaha yaşamamak dileğiyle

İşte 16 gün önce düşük yaptım şuan hamile değilim bende öyle dediler gittim artık gideyim de kurtulayım diye kadın benimle konuşurken yaptı 3 iğne yapıyor hiç acımadı bilmiyorum ki içinde su gibi bişe var adetten olursan gel eşine de yapıcam dedi alternatif tıp gibi bişe galiba 🙄
Siz neredesiniz merak ettim. Bende sanırsam kurtulmak amaçlı gidecem birde bir yanım git ne kaybın olcak diyor. Peki çocuğunuz var mı hiç mi yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X