Düşük Yumurta Rezervi olup embriyoya genetik yaptıranlar?

Benim embriyolarım 6.güne ulaşmadı. Çok üzgünüm mahvoldum resmen. 1 tane kalmıştı o da son gün ölmüş. Transfer iptal edildi yani 40 bin çöp oldu

Benim embriyolarım 6.güne ulaşmadı. Çok üzgünüm mahvoldum resmen. 1 tane kalmıştı o da son gün ölmüş. Transfer iptal edildi yani 40 bin çöp oldu
Sizi çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun( Ben toplamda 4 defa opu yaptırdım. İlkinde 5 yumurtadan 1 tanesi 5.güne gitti transfer yapıldı tutmadı. Daha sonra hastane değiştirdim yine 5 yumurta toplandı 3 tanesi 5.güne gitti, ilkini transfer ettiler kimyasal oldu, kalan 2 taneyi birlikte transfer ettiler tuttu ama 8.haftada düşük yaptım. Sonra doktor embriyolara genetik yapacağını söyledi. 3.yumurta toplamada 3 yumurta toplandı 1 tanesi 5.güne gitti, embriyoyu genetiğe yolladılar transfere uygunsuz geldi transfer bile olamadan tüm işlemler çöp oldu. Daha sonra 4.yumurta toplamada yine 5 yumurta toplandı 2 tanesi 5.güne gitti 2 embriyoyu da genetiğe gönderdik 1 tanesi sağlam geldi transfer yapıldı ama tutmadı. Genetiği sağlam dedikleri embriyo ile hamile bile kalamadım. O yüzden o kadar zor süreçler ki neye inanacağımı şaşırdım. Yani genetiği sağlam olanda tutmuyor demekki. Doktor hiç bir sorun yoktu ama neden oldu anlamadım diyor. Eşimle benim genetik testlerimizde temiz çıkmıştı. Artık ara verdim ne manevi gücüm var ne maddi gücüm var. Allah isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı versin tek duam bu.

Rahim filmi çekildiniz mi ben de genetik taşıyıcılığım var dengeli translokasyon taşıyıcısıyım rahim filmimde kalp şeklinde çıktı rahmim ve doktor riske atamayız sağlıklı gelen embriyoları dedi hafifte değilmiş bozukluk o yüzden histeroskopi yapacağız dedi

Evet sürecin en başında rahim filmi çektirdim bir sıkıntı çıkmamıştı. Daha sonra histeroskopi ile rahime çizik atıldı, prp yapıldı vs ama neden böyle olduğunu anlayamadım. Düşükten sonra embriyo sağlam değilmiş dendi, e genetiğe gönderdik sağlam dedikleri embriyo tutmadı bile. O zaman insanın aklına takılıyor acaba sağlıksız dediikleri embriyolar tutar mıydı devam eder miydi diye. Glutatyon serumlar, onlarca vitamin herşeyi kullandım. Benim sadece söylenen amh değerim düşük başkada birşey yok görünende. Ama anlamıyorum daha ne yaptırmam gerekiyor ki.

Farklı doktorlarla mı yaptın denemelerini

Farklı doktorlarla mı yaptın denemelerini
İlk denememi Medicana Cihan Karadağ da yapmıştım hiç memnun kalmadım. Süreç boyunca ne histeroskopi yaptı ne bir vitamin verdi. 5 yumurtadan 1 tanesi 5.güne gitti mesela bana havuz bile önermedi. Tabi tek embriyoda tutmadı ve tüm süreç çöp oldu. Negatif olduktan sonra da hayırlısı başka bir doktora gitmek istersen git dedi. Bende kozyatağı acıbadem cem fıçıcıoğluna gittim.Sonraki tüm işlemlerimi o yaptı. Bir kimyasal birde 8. haftada kalp durması sonucu düşük yaptım. Bu yüzden cem hoca sonraki tedavileri genetik kontrol ederek yapıcaz dedi, sağlam olmasına rağmen tutmadı. Bıraktım hastaneyi yeniden başlarsam kime giderim bilmiyorum kafam karışık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…