Sizi çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun
( Ben toplamda 4 defa opu yaptırdım. İlkinde 5 yumurtadan 1 tanesi 5.güne gitti transfer yapıldı tutmadı. Daha sonra hastane değiştirdim yine 5 yumurta toplandı 3 tanesi 5.güne gitti, ilkini transfer ettiler kimyasal oldu, kalan 2 taneyi birlikte transfer ettiler tuttu ama 8.haftada düşük yaptım. Sonra doktor embriyolara genetik yapacağını söyledi. 3.yumurta toplamada 3 yumurta toplandı 1 tanesi 5.güne gitti, embriyoyu genetiğe yolladılar transfere uygunsuz geldi transfer bile olamadan tüm işlemler çöp oldu. Daha sonra 4.yumurta toplamada yine 5 yumurta toplandı 2 tanesi 5.güne gitti 2 embriyoyu da genetiğe gönderdik 1 tanesi sağlam geldi transfer yapıldı ama tutmadı. Genetiği sağlam dedikleri embriyo ile hamile bile kalamadım. O yüzden o kadar zor süreçler ki neye inanacağımı şaşırdım. Yani genetiği sağlam olanda tutmuyor demekki. Doktor hiç bir sorun yoktu ama neden oldu anlamadım diyor. Eşimle benim genetik testlerimizde temiz çıkmıştı. Artık ara verdim ne manevi gücüm var ne maddi gücüm var. Allah isteyen herkese en kısa sürede sağlıklı versin tek duam bu.