• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yaşayanlar

Arkadaslar merhaba 23 martta asılama oldum 11.gün test yaptım hafif cizgi gördüm testte iki gün sonra kan verdim negatif ti ogün akşamı lekelenmem oldu dün gittim doktora tutunup düştüğünü söyledi kanamamın bugün 15. Günü dünyam basıma yıkıldı 3 yıldır istiyorduk yapmadıgımız aey kalmadı . Bu kanama nezaman kesilir doltorum birsey söylemedi suan aktif kanamam yok dedi sadece icerdekileri atıyorsun dedi kendiside aldı baya bi icerden bukadar erken düşükte böyle uzun leke kanama yasayan varmı ve bidaha nezaman denemeliyiz bilginiz varmı

😔Dayanması çok zor bir acı hergün ilk günkü gibi canımızı yakıyor.Evlat acısı şu dünya da hiç bir acıya benzemiyor.Sizin adınıza da çok üzüldüm dayanması gerçekten çok zor. Ben dünyanın sonu gelmiş gibi hissediyorum 😔Meleklerimiz artık cennette bizi orada bekleyecekler.Anneleri onları asla unutmayacak keşke gitmeselerdi kaybetmeseydik😔Ama keşkeler ve öyle olsaydılar artık o kadar uzak ki Rabbim tüm yavrularını kaybeden annelere dayanma gücü versin
Aynı şeyleri düşünüp yaşamışız ne yazık ki Amin inşallah biz de sağlıkla yavrularımıza kavuşuruz

Kanama olduğunu farkettiğimde hemen doktora gittim doktor kesenin düzgün olduğunu söyledi progestan verdi iğne vuruldum serum takviyesi yapıldı kanamamın olduğu ilk gün keseyi ve bebeğimi gördük beni o gün eve gönderdi doktor kanama o gün kesilmişti ama ertesi sabah tekrar kanamam başladı bu kez çok fazlaydı doktora gittim hemen kesenin bozulduğunu söyledi bana ama rahimde bir kanama olup olmadığını bana söylemedi hemen tekrar serum takviyesi ve iğne yapıldı doktor bana parça düşerse haberim olsun dedi odaya alındıktan 10 dakika sonra parçam düştü doktor hemen geldi düşmüş dedi o an böyle hani orda beni öldürselerdi o kadar canım yanmazdı doktor tekrar aşagıya ultrosona aldı ve düşmüş dedi sadece patolojiye göndereceklerini söyledi bende çok az bir pıhtılaşma vardı şimdi tekrar gittiğimde test yapmasını isteyeceğim ama günlerdir o kadar çok acı çekiyorum ki kendi kendime düşünmekten kafayı yemek üzereyim o gece hastane de kalsaydım belki kurtulurmuydu gibi sorular yüzünden
Neler yasadigini o kadar iyi anliyorumki. Bende bugun ogrendim bebegimin dustugunu

Back