düşük yaptım :(

havinnisa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2016
2
3
1
30
7 haftalık hamileydim. pazar günü düşük yaptım.doktor ultrasona aldı beni gebelik kesen yok düşük gerçekleşmiş dedi.kürtaj önerdi istemedim. rahim kendisi atıyormuş kalan parçaları. rahim duvarın 10 mm dedi incelmesini bekliycez dedi ilk bebeğimdi.öyle çok acı çekiyorum ki tarifi imkansız. üstelik benden 2 ayrı kese 2 aynı parçadan düştü 1 gün arayla. ikizdi belki :( hergün kabus görüyorum hergün ağlamaktan yoruldum. tek korkum 2. hamileliğimde aynı şey aşanır mı ya da düşük yapmak kadın vücuduna zarar verir mi ?

Ben de aynı durumdayım canım pazartesi günü düşük yaptım 7 haftalikti benim de..gittiğimde doktora kese kaybolmuştu canım gitti sanki..biraz toparladım eşim ve annemin sayesinde ama hala ağlıyorum ara ara ..inşallah bir daha yaşatmasın Allah:dua:

Ben de aynı durumdayım canım pazartesi günü düşük yaptım 7 haftalikti benim de..gittiğimde doktora kese kaybolmuştu canım gitti sanki..biraz toparladım eşim ve annemin sayesinde ama hala ağlıyorum ara ara ..inşallah bir daha yaşatmasın Allah:dua:
Amin inşallah sizede geçmiş olsun çok üzüldüm :( Rabbim tekrar sağlıklı sıhhatli kucağımıza alacağımız bebekler versin. Allah aynı acıyı yaşatmasın tekrar.

Canim ben 13 yıl önce düsuk yaptım ardından 7 ay sonra hamile kaldım saglikli bir dogum yaptım çok şükür öyle kötü düşünme

Geçmiş olsun kizlar bir daha yaşamayalim inşallah ...bende kalbi durduğu için 22 nisanda kürtaj oldum çok kötü dönemlerdi simdi 33 haftalik olacaktım ama nasip değilmiş ama inanin zamanla geçiyor. .

7 haftalık hamileydim. pazar günü düşük yaptım.doktor ultrasona aldı beni gebelik kesen yok düşük gerçekleşmiş dedi.kürtaj önerdi istemedim. rahim kendisi atıyormuş kalan parçaları. rahim duvarın 10 mm dedi incelmesini bekliycez dedi ilk bebeğimdi.öyle çok acı çekiyorum ki tarifi imkansız. üstelik benden 2 ayrı kese 2 aynı parçadan düştü 1 gün arayla. ikizdi belki :KK43: hergün kabus görüyorum hergün ağlamaktan yoruldum. tek korkum 2. hamileliğimde aynı şey aşanır mı ya da düşük yapmak kadın vücuduna zarar verir mi ?
Merhaba.Cok gecmis olsun.Ben de Agustos ayinda 8 haftalikken muayeneye gittiimde bebegin 6+3 iken kalbinin durdugunu ogrendim.Ayni sorulari ben de sordum.Doktoruma ne yapmam lazim dedigimde 2.gebelige bak dedi bana.Hic bir tavsiyede bulunmadi.Kartal Lutfi Kirdar hastanesi tibbi genetik bolumde kan testleri yaptirdim.Ve sonuc heterozigot (kan pihtilasmasi) cikti. Istersen once bu testleri yaptir.Sonuclar 1, 5 aya kadar cikiyor.

7 haftalık hamileydim. pazar günü düşük yaptım.doktor ultrasona aldı beni gebelik kesen yok düşük gerçekleşmiş dedi.kürtaj önerdi istemedim. rahim kendisi atıyormuş kalan parçaları. rahim duvarın 10 mm dedi incelmesini bekliycez dedi ilk bebeğimdi.öyle çok acı çekiyorum ki tarifi imkansız. üstelik benden 2 ayrı kese 2 aynı parçadan düştü 1 gün arayla. ikizdi belki :KK43: hergün kabus görüyorum hergün ağlamaktan yoruldum. tek korkum 2. hamileliğimde aynı şey aşanır mı ya da düşük yapmak kadın vücuduna zarar verir mi ?
Canımm çok geçmiş olsun Allah ım sabır versin.. benim de 9 hafta civari kese boş denildi ayrıntılı usg olcam cuma günü orda net görünüyormuş ona göre hareket ederiz dedi dr. ama beni agrılar sardı belimi kasığımı.ve çocugunu oldugu nokta acı acı batmalar oluor. kanama şuan yok.3 gün önce açık kahve lekelenme olmuştu o zaman boş denildi kesemde bebek yokmuş yani.daha kanamam olmadı kürtaj istemiyorum kendi kendine düşsün istiyorum tüplere zarar verebiliyormuş kürtaj yani bıçak yemek istemiorum.senin nasıl başladı düşüğün dr bi ilaç falan yazdımı

cok cok gecmis olsun.
dusuk yapmak vucuda zarar vermez oncelikle korkma.
kanamayla beraber rahim kendi kendini temizlemeye baslar.
ben dusuk yaptigimda 10 gun yogun sekilde olmak uzere tam 1 ay boyunca kanamam devam etti,ara ara kesilse de hemen hemen hergun kanamam oldu diyebilirim.
sonraki ay adetim duzene girdi ve dusukten 2 ay sonra yeniden hamile kaldim Allah`a sukurler olsun.
saglikli hamilelik olsa vucut bu hamileligi sonlandirmazdi oyle dusunmeye calis.
biliyorum cok zor,ben 3 hafta toparlanamamistim,aglama krizlerim geliyordu ama hep aklima kocaman cocuklarini topraga verenleri getirdim,ya da aylarca karninda bebegini tasiyip olu dogum yapanlari..beterin beteri var,Allah saklasin.

üzülme. bizde aynı şeyleri yaşadık. hatta tekrar hamile kalıp sağlıklı çocuklar doğuranlar var. bir kere oldu diye tekrar olacak diye bir kural yok. doktorum bana genelde ilkinde düşük olayını çok kadın yaşar, ikinci gebelik önemli demişti.

bende ılk bebegımı kaybettım 9 haftalık kalbı durdu sonra bıraz bekleyıp kan testlerı yaptırıdım genel ve bu arada folık asıte devam ettım 5 ay sonra hamıle kaldım ve 1 yasında kızım var ılk gebelıkler vucut alışkın olmadığı bır durumla karsılastıgı ıcın sonlanabılıyor yada sorunlu gebelıkler sonlanıyor

2014ekim sonu dusuk yaptim 5haftalik..vee sonra ne mi oldu?? ::))) kasimda adet olmadan tekrar gebe kaldim ve bebegim suan 14aylik))demem o ki korkmayin sakin sonrasinda sorun olmuyor pek.benim gibi saglikli dogum yaparsiniz kizlar insallah stress yapmayin sakin Rabbim gobislerinizi sonradan kucaklarinizi tatli bebislerler doldursun insallah

2014ekim sonu dusuk yaptim 5haftalik..vee sonra ne mi oldu?? ::))) kasimda adet olmadan tekrar gebe kaldim ve bebegim suan 14aylik))demem o ki korkmayin sakin sonrasinda sorun olmuyor pek.benim gibi saglikli dogum yaparsiniz kizlar insallah stress yapmayin sakin Rabbim gobislerinizi sonradan kucaklarinizi tatli bebislerler doldursun insallah

Merhaba.Cok gecmis olsun.Ben de Agustos ayinda 8 haftalikken muayeneye gittiimde bebegin 6+3 iken kalbinin durdugunu ogrendim.Ayni sorulari ben de sordum.Doktoruma ne yapmam lazim dedigimde 2.gebelige bak dedi bana.Hic bir tavsiyede bulunmadi.Kartal Lutfi Kirdar hastanesi tibbi genetik bolumde kan testleri yaptirdim.Ve sonuc heterozigot (kan pihtilasmasi) cikti. Istersen once bu testleri yaptir.Sonuclar 1, 5 aya kadar cikiyor.
Peki doktor ne dedi bunun sonucunda

Üzülme bende düşük olmaz sa kürtaj yapacaklar

Sağlıklı olsaydı sonlandırmazdı önceden progestan kullanılsa bile sağlıklı olmayınca düşermiydi bebeğim ben o kadar çok kendimi suçluyorum ki düşüğün artık kendi suçum olduğunu düşünmeye başladım

Canım bende 5 haftalığım dün hastaneye gittim kanamam çok var diye yaşaması bir mucize allahım yardım etsin inşallah bebeğimi kaybetmem :((

Back