Düşük yaptim :(

mizirtilicizirti

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2014
447
104
103
Istanbul
Kizlar pazartesi günü 7mhaftalikken kanamam basladi dr düşük yaptigimi soyledi kürtaj dedi halbuki ben düştüğünü hissetmistim parvalar var dedi baska dr gittim o da 1 hafta beklememi zaten kesenin düştüğünü küçük oldugu icin kendisinn atacagni soyledi simdi beklyorum hala kanamam devam ediyor bu durumu yasayan var mi bu arada bi cocugum var surekli ayaktayim yatamiyorum hareket etmek daha mi iyidir kurtaja gerek olur mu kafamda sorular cok

Cok gecmis olsun. Eger bebek tutunamayacaksa ki sizinki ona benziyor kendisi düşsün Insaallah. Ben de yaşadım bu durumu parca parca dusmustu.. agrisindan ziyade insan etkileniyor ama geciyor...

Aynı durumu bende yaşıyorum 7mm demişlerdi keseye ama bugün kanamam başladı ve kesenin şeklinin bozulduğunu söyledi üç gün bekle kanaman çok olursa gel dedi vucutun kendisinin atmasını bekleyelim dedi
Sen nasıl yaptın ameliyat oldun mu ?

Kanama gittikten sonra doktora kontrole gidin kontrol ederler .
Çığu zaman operasyona gerek kalmıyor ama bazen parça kalma durumlarında operasyon gerekıyor .
Muhakak kontrol olun ..
ben kürtajdan sonra bile kontrol ettirdim çünkü bazen kürtajdan sonra bile parça kalma durumu oluyor .

Çok geçmiş olsun .

Teşekkür ederim hala soktayim ama biraz daha kabullenmiş durumdayım
Kurtajdan nekadar sonra hamile kaldın ?

Bende 3 ay önce düşük yaptım ilaçla kendiliğinden düştü kontrol de parça kalmadığı için içerde operasyona gerek kalmadı ama düşük sürem normale göre baya uzun sürdü benim 1,5 ay kadar kanamam devam ettti çok zor bi süreç size de geçmiş olsun

Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim doğru zamanda sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin.
5 haftalık hamilelikte kürtaja gerek yok eğer ekstrem bir durum yoksa kendisi zamanla düşecek zaten kese gitmiş demiş Dr . Eğer hareketli olmak daha iyi bu durumlarda.

Ne mutlu sana :)
Allah razı olsun sana da ne mutlu 1 evlaıdn varmıs ..
Lütfen karamsarlıga düşme ben çok yıkıldım .
Benle beraber ailemde yıkıldı çok sevınmıtık çünkü birden ben ailenın en küçüğüyüm şiödi tekrar hamile kaldıgımda herkes afalladı ağzımızda hep bir dua

Rabbım kimseye yaşatmasın ♥

İsteyeen herkese tez vakitte evlatlar nasip etsin

merhaba aynı dertle baş başayım şu an çok korkuyorum. Nasıl gerçekleşti düşük? Ben de 7 haftalıktı bebeğim kalbi durdu ve hafif kanamam basladı doktor vücut kendiliğinden atacak dedi. Çok mu şiddetlenecek kanama? Biraz ayrıntı verebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…