- Konu Sahibi mizirtilicizirti
-
Aynı durumu bende yaşıyorum 7mm demişlerdi keseye ama bugün kanamam başladı ve kesenin şeklinin bozulduğunu söyledi üç gün bekle kanaman çok olursa gel dedi vucutun kendisinin atmasını bekleyelim dediKizlar pazartesi günü 7mhaftalikken kanamam basladi dr düşük yaptigimi soyledi kürtaj dedi halbuki ben düştüğünü hissetmistim parvalar var dedi baska dr gittim o da 1 hafta beklememi zaten kesenin düştüğünü küçük oldugu icin kendisinn atacagni soyledi simdi beklyorum hala kanamam devam ediyor bu durumu yasayan var mi bu arada bi cocugum var surekli ayaktayim yatamiyorum hareket etmek daha mi iyidir kurtaja gerek olur mu kafamda sorular cok
Kendisi düştükten sonra operasyona gerek oldu mu ?Cok gecmis olsun. Eger bebek tutunamayacaksa ki sizinki ona benziyor kendisi düşsün Insaallah. Ben de yaşadım bu durumu parca parca dusmustu.. agrisindan ziyade insan etkileniyor ama geciyor...
Hayır çünkü haftasina göre cok kucuktu ve gelismemisti eger buyuseydi ve dusecek olsaydi operasyon gerekecekti.Kendisi düştükten sonra operasyona gerek oldu mu ?
Bu sürede yattın mı yoksa ayakta mıydın ? Birde daha sonra hamile kaldım mı ?Hayır çünkü haftasina göre cok kucuktu ve gelismemisti eger buyuseydi ve dusecek olsaydi operasyon gerekecekti.
Teşekkür ederim hala soktayim ama biraz daha kabullenmiş durumdayımKanama gittikten sonra doktora kontrole gidin kontrol ederler .
Çığu zaman operasyona gerek kalmıyor ama bazen parça kalma durumlarında operasyon gerekıyor .
Muhakak kontrol olun ..
ben kürtajdan sonra bile kontrol ettirdim çünkü bazen kürtajdan sonra bile parça kalma durumu oluyor .
Çok geçmiş olsun .
Tşk iyi misin şimdi ? Operasyon oldun mu ?çok geçmiş olsun canım
Tşk iyi misin şimdi ? Operasyon oldun mu ?
2 regl gördüm .Teşekkür ederim hala soktayim ama biraz daha kabullenmiş durumdayım
Kurtajdan nekadar sonra hamile kaldın ?
Ne mutlu sana :)2 regl gördüm .
Sonra çok şükür kavuştum
Öncelikle çok geçmiş olsun. Rabbim doğru zamanda sağlıkla sıhhatle meleginizi nasip etsin.Kizlar pazartesi günü 7mhaftalikken kanamam basladi dr düşük yaptigimi soyledi kürtaj dedi halbuki ben düştüğünü hissetmistim parvalar var dedi baska dr gittim o da 1 hafta beklememi zaten kesenin düştüğünü küçük oldugu icin kendisinn atacagni soyledi simdi beklyorum hala kanamam devam ediyor bu durumu yasayan var mi bu arada bi cocugum var surekli ayaktayim yatamiyorum hareket etmek daha mi iyidir kurtaja gerek olur mu kafamda sorular cok
Allah razı olsun sana da ne mutlu 1 evlaıdn varmıs ..Ne mutlu sana :)
Hayir hamile kalamadim hala. Kah ayakta kah yattim cocuk varken yatilmiyor pek malum.Bu sürede yattın mı yoksa ayakta mıydın ? Birde daha sonra hamile kaldım mı ?
merhaba aynı dertle baş başayım şu an çok korkuyorum. Nasıl gerçekleşti düşük? Ben de 7 haftalıktı bebeğim kalbi durdu ve hafif kanamam basladı doktor vücut kendiliğinden atacak dedi. Çok mu şiddetlenecek kanama? Biraz ayrıntı verebilir misinizKizlar pazartesi günü 7mhaftalikken kanamam basladi dr düşük yaptigimi soyledi kürtaj dedi halbuki ben düştüğünü hissetmistim parvalar var dedi baska dr gittim o da 1 hafta beklememi zaten kesenin düştüğünü küçük oldugu icin kendisinn atacagni soyledi simdi beklyorum hala kanamam devam ediyor bu durumu yasayan var mi bu arada bi cocugum var surekli ayaktayim yatamiyorum hareket etmek daha mi iyidir kurtaja gerek olur mu kafamda sorular cok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?