Gebeliğe Hazırlık Düşük yaptıktan sonra hamile kalmak isteyenler ya da hamile kalanlar?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy çok güzel maşallah darısı bize inşallah 🙏🏻 Sizde sağlıkla kucağınıza alın sorunsuz sıkıntısız bir şekilde 🙏🏻
Insallah darisi tum isteyenlerin basina. Insallah saglikla tamamlariz bu kez 🙏🏻 Bi yurtdisindayken aldiklarim vardi baya ucuz birsey, fotosunu koydugum o idi. Bi de laboquick kullandim canim. Ikisi de regl olmadan 3-4 gun once silik cizgi cikardi.

Çok çok sevindim canım yaaa darısı başımıza. Dualarını bekliyoruz artık
❤❤

Darisi basiniza canim. Dualarim sizinle. Insallah ben de sorunsuz halledebilirim bu kez. Gecen sefer ilk beta hcg sonucunu alinca asiri heyecanlamistim. Herkese soylemistim. Simdi mutluyum tabi ama kaygi ve korku cok. Bi esim biliyor, bir de buraya yazdim iste. Hepimizin gonlune gore olsun insallah :KK200::nazar: Kucagima alabilirsem ilk bebegim olucak insallah..

Çok çok sevindim canım yaaa darısı başımıza. Dualarını bekliyoruz artık
❤❤
Kizlar aklimi kurcalayan birsey var. simdi keseyi gormek icin ilk doktor randevusuna 5haftalik olunca gideyim diyorum, cumartesi gunu oluyor yani. Ama ilk bebegimi kaybettigim icin riskli gebelik grubuna giriyor muyum ki, o sebeple de daha erken gitmem gerekir mi sizce? Bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alinmisti.

Mrb kizlar bende ocakta kurtaj oldum mallesef bebegimin kalp sesini duyamadım
Neredeyse 5 ay dir deniyoruz ama hala nasip olmadi doktorada gittim bi sorun yok dedi

Kizlar aklimi kurcalayan birsey var. simdi keseyi gormek icin ilk doktor randevusuna 5haftalik olunca gideyim diyorum, cumartesi gunu oluyor yani. Ama ilk bebegimi kaybettigim icin riskli gebelik grubuna giriyor muyum ki, o sebeple de daha erken gitmem gerekir mi sizce? Bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alinmisti.
Bence gitmelisin. Folik asit kullanıyorsun değil mi

bebeğimin 8 haftalık iken kalbi durdu ve kürtaj oldum. 3 ay vücudum dinlensin diye korunduk daha yeni yeni istiyorum olmasını .bu arada kan pıhtılaşma testi verdim onuda bekliyorum.
Yaklaşık 6 ay önce düşük yaptım 1 ay bekledikten sonra denemeye başladık ama henüz bir gelişme olmadı. Düşük yapıp hamile kalanlar ya da kalmak isteyenler siz neler denediniz. Mübarek günlerde Allah herkesin orucunu ve dualarını kabul etsin inşallah. İsteyen herkese de evlat nasip etsin hayırlısıyla

Kullanıyorum canım. Kürtajdan sonra hiç bırakma dedi doktorum, devam et direk kullanmaya dedi. Aylardır folik asit kullanıyorum.
Çok güzel iyi yaptın canım 👍🏻 Ama bence git bi görün doktora gerçi kese görünmeden bişey de diyemezler bence. Kan pıhtılaşma testini nerde yaptırdın. Benim ilk gebeliğim olduğu için yapmadılar bu testi

bebeğimin 8 haftalık iken kalbi durdu ve kürtaj oldum. 3 ay vücudum dinlensin diye korunduk daha yeni yeni istiyorum olmasını .bu arada kan pıhtılaşma testi verdim onuda bekliyorum.
ilk düşüğün müydü canım? Direk ilk düşükten sonra yaptırılabiliyor mu pıhtılaşma testi? Doktorun da yaptırılsın dedi yoksa sen kendin mi yaptırıyorsun testi? Ben de yaptırmak istiyorum da nasıl yaptırmalıyım bilemedim.

Çok güzel iyi yaptın canım 👍🏻 Ama bence git bi görün doktora gerçi kese görünmeden bişey de diyemezler bence. Kan pıhtılaşma testini nerde yaptırdın. Benim ilk gebeliğim olduğu için yapmadılar bu testi
Aynen keseyi görmeden onların da yapabileceği bir şey yok.. Ben de pıhtılaşma testi ile ilgili detayları merak ediyorum bakalım P paramedc ten :)

Paramedc derken özel hastanede mi kendin mi istedin doktorun mu istedi

Canım pıhtılasma testi ile ilgili mesajı atan ben değilim. Paramedc nickli bir diğer arkadaşımız. Ben de merak ediyorum test ile ilgili detayları, ben de sordum ama henüz cevap yazmadı :) O sebeple tekrar ismini ekledim, cevap beklediğimizi görsün diye :)

Canım pıhtılasma testi ile ilgili mesajı atan ben değilim. Paramedc nickli bir diğer arkadaşımız. Ben de merak ediyorum test ile ilgili detayları, ben de sordum ama henüz cevap yazmadı :) O sebeple tekrar ismini ekledim, cevap beklediğimizi görsün diye :)
Tamam kusura bakmayın yaa hatlar karıştı 🤣 bende çok merak ediyorum isteğe bağlıysa bizde gidip yaptıralım

Tamam kusura bakmayın yaa hatlar karıştı 🤣 bende çok merak ediyorum isteğe bağlıysa bizde gidip yaptıralım
Ardarda olunca mesajlar, ondan karışmıştır. Ben de çok merak ediyorum ya. Direk devlette bir yere gidip ben bu testi yaptırmak istiyorum diyebiliyor muyuz acaba? Ya da hangi bölüme gitmemiz gerekiyor bunun için. Belki görür bizi birileri. Heeey sesimizi duyan var mı? :halay:Yeni konu mu açsak acaba? :)

Ardarda olunca mesajlar, ondan karışmıştır. Ben de çok merak ediyorum ya. Direk devlette bir yere gidip ben bu testi yaptırmak istiyorum diyebiliyor muyuz acaba? Ya da hangi bölüme gitmemiz gerekiyor bunun için. Belki görür bizi birileri. Heeey sesimizi duyan var mı? :halay:Yeni konu mu açsak acaba? :)
Ben düşükten sonra devlette kadın doğuma gittim, özeldeki doktorum bir dene bakalım yaparlarsa ne ala diye pıhtılaşma testleri istemiş yazıp elime vermişti. Normalde devlette ilk düşükte yapmıyorlar ama belki yaşımdan (38) belki doktorun merhametinden hepsini değil ama bazılarını yapabiliriz dedi ordaki doktor ve yaptı. Çıkanlarda bir değer düşük çıktı mesela ama ilk düşükte, düşük ondan olmuştur denemiyor daha doktoruma da gösteremedim, o diğerlerini de yaptır gel dedi ama daha yaptıramadım. Tanıdık bir jinekoloğa sordum telefonda o hatta kızdı yaptılar testi diye, için rahat edecekse hamile kalana kadar da hergün bir bebe aspirini al dedi, kalırsn iğne başlarlar dedi alıyorum şimdi aspirin, maksat içim rahat olsun ama kısmet işi neticede.

Merhaba,
Ben iki ay önce Bakırköy Sadi Konuk'ta yaptırdım. Pıhtılaşma ve kromozom testini. Mhrs'den randevu alıp gittik biz eşimle başka şehirden gittik . Mesai sonrası da çalışıyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam 19.00'a kadardı galiba. Doktor da öyle pek bişi sormadı açıkçası kaç düşük oldu, ailede var mı falan dedi. Yazdı direk testleri o kadar. Öyle çok incelemiyorlar yani. Ama 2 ay oldu hala sonuç çıkmadı orası ayrı. :KK43:

X