Kullandığın gebelik testi hangisi canımYaptirdim testi canim. Cikmis sonucum. 453 cikmis beta hcg. Insallah yolunda gider hersey bu kez :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullandığın gebelik testi hangisi canımYaptirdim testi canim. Cikmis sonucum. 453 cikmis beta hcg. Insallah yolunda gider hersey bu kez :)
Insallah darisi tum isteyenlerin basina. Insallah saglikla tamamlariz bu kez Bi yurtdisindayken aldiklarim vardi baya ucuz birsey, fotosunu koydugum o idi. Bi de laboquick kullandim canim. Ikisi de regl olmadan 3-4 gun once silik cizgi cikardi.Ayy çok güzel maşallah darısı bize inşallah Sizde sağlıkla kucağınıza alın sorunsuz sıkıntısız bir şekilde
Çok çok sevindim canım yaaa darısı başımıza. Dualarını bekliyoruz artıkYaptirdim testi canim. Cikmis sonucum. 453 cikmis beta hcg. Insallah yolunda gider hersey bu kez :)
Çok çok sevindim canım yaaa darısı başımıza. Dualarını bekliyoruz artık
❤❤
Kizlar aklimi kurcalayan birsey var. simdi keseyi gormek icin ilk doktor randevusuna 5haftalik olunca gideyim diyorum, cumartesi gunu oluyor yani. Ama ilk bebegimi kaybettigim icin riskli gebelik grubuna giriyor muyum ki, o sebeple de daha erken gitmem gerekir mi sizce? Bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alinmisti.Çok çok sevindim canım yaaa darısı başımıza. Dualarını bekliyoruz artık
❤❤
Kürtajdan sonra korundun muMrb kizlar bende ocakta kurtaj oldum mallesef bebegimin kalp sesini duyamadım
Neredeyse 5 ay dir deniyoruz ama hala nasip olmadi doktorada gittim bi sorun yok dedi
Bence gitmelisin. Folik asit kullanıyorsun değil miKizlar aklimi kurcalayan birsey var. simdi keseyi gormek icin ilk doktor randevusuna 5haftalik olunca gideyim diyorum, cumartesi gunu oluyor yani. Ama ilk bebegimi kaybettigim icin riskli gebelik grubuna giriyor muyum ki, o sebeple de daha erken gitmem gerekir mi sizce? Bebegimin kalbi durdugu icin kurtajla alinmisti.
Kullanıyorum canım. Kürtajdan sonra hiç bırakma dedi doktorum, devam et direk kullanmaya dedi. Aylardır folik asit kullanıyorum.Bence gitmelisin. Folik asit kullanıyorsun değil mi
Yaklaşık 6 ay önce düşük yaptım 1 ay bekledikten sonra denemeye başladık ama henüz bir gelişme olmadı. Düşük yapıp hamile kalanlar ya da kalmak isteyenler siz neler denediniz. Mübarek günlerde Allah herkesin orucunu ve dualarını kabul etsin inşallah. İsteyen herkese de evlat nasip etsin hayırlısıyla
Çok güzel iyi yaptın canım Ama bence git bi görün doktora gerçi kese görünmeden bişey de diyemezler bence. Kan pıhtılaşma testini nerde yaptırdın. Benim ilk gebeliğim olduğu için yapmadılar bu testiKullanıyorum canım. Kürtajdan sonra hiç bırakma dedi doktorum, devam et direk kullanmaya dedi. Aylardır folik asit kullanıyorum.
ilk düşüğün müydü canım? Direk ilk düşükten sonra yaptırılabiliyor mu pıhtılaşma testi? Doktorun da yaptırılsın dedi yoksa sen kendin mi yaptırıyorsun testi? Ben de yaptırmak istiyorum da nasıl yaptırmalıyım bilemedim.bebeğimin 8 haftalık iken kalbi durdu ve kürtaj oldum. 3 ay vücudum dinlensin diye korunduk daha yeni yeni istiyorum olmasını .bu arada kan pıhtılaşma testi verdim onuda bekliyorum.
Aynen keseyi görmeden onların da yapabileceği bir şey yok.. Ben de pıhtılaşma testi ile ilgili detayları merak ediyorum bakalım P paramedc ten :)Çok güzel iyi yaptın canım Ama bence git bi görün doktora gerçi kese görünmeden bişey de diyemezler bence. Kan pıhtılaşma testini nerde yaptırdın. Benim ilk gebeliğim olduğu için yapmadılar bu testi
Varsa da henüz bilmiyorum canım Yarın genel kontroller için hastaeye gidicem kan testi de yaptırıcam ayrıyeten umarım hamişimdirHamile misin canım sen? Çok duygusallık var diyodun merak ettim şimdi
Paramedc derken özel hastanede mi kendin mi istedin doktorun mu istedi
Tamam kusura bakmayın yaa hatlar karıştı bende çok merak ediyorum isteğe bağlıysa bizde gidip yaptıralımCanım pıhtılasma testi ile ilgili mesajı atan ben değilim. Paramedc nickli bir diğer arkadaşımız. Ben de merak ediyorum test ile ilgili detayları, ben de sordum ama henüz cevap yazmadı :) O sebeple tekrar ismini ekledim, cevap beklediğimizi görsün diye :)
Ardarda olunca mesajlar, ondan karışmıştır. Ben de çok merak ediyorum ya. Direk devlette bir yere gidip ben bu testi yaptırmak istiyorum diyebiliyor muyuz acaba? Ya da hangi bölüme gitmemiz gerekiyor bunun için. Belki görür bizi birileri. Heeey sesimizi duyan var mı? Yeni konu mu açsak acaba? :)Tamam kusura bakmayın yaa hatlar karıştı bende çok merak ediyorum isteğe bağlıysa bizde gidip yaptıralım
Ben düşükten sonra devlette kadın doğuma gittim, özeldeki doktorum bir dene bakalım yaparlarsa ne ala diye pıhtılaşma testleri istemiş yazıp elime vermişti. Normalde devlette ilk düşükte yapmıyorlar ama belki yaşımdan (38) belki doktorun merhametinden hepsini değil ama bazılarını yapabiliriz dedi ordaki doktor ve yaptı. Çıkanlarda bir değer düşük çıktı mesela ama ilk düşükte, düşük ondan olmuştur denemiyor daha doktoruma da gösteremedim, o diğerlerini de yaptır gel dedi ama daha yaptıramadım. Tanıdık bir jinekoloğa sordum telefonda o hatta kızdı yaptılar testi diye, için rahat edecekse hamile kalana kadar da hergün bir bebe aspirini al dedi, kalırsn iğne başlarlar dedi alıyorum şimdi aspirin, maksat içim rahat olsun ama kısmet işi neticede.Ardarda olunca mesajlar, ondan karışmıştır. Ben de çok merak ediyorum ya. Direk devlette bir yere gidip ben bu testi yaptırmak istiyorum diyebiliyor muyuz acaba? Ya da hangi bölüme gitmemiz gerekiyor bunun için. Belki görür bizi birileri. Heeey sesimizi duyan var mı? Yeni konu mu açsak acaba? :)