- 8 Ocak 2019
- 899
- 975
Merhaba kızlar, ben de 4 ay önce bebeğimi kaybettim düşük değil ama sonlandırması gereken bir gebelik oldu çok zordu tabiki yeni toparlıyorum kendimi. 2. Çocuğum olacaktı, sezaryen yapıldı birincisi sezaryen olduğu için. Doktoruma ne kadar beklemem gerekiyor dediğimde sezaryende prosedürde 1 yıldır ama 5-6 ay yeter dedi bakalım önümüzdeki ay düşüneceğiz. Ben o zaman inofolik kullanarak hamile kalmıştım birkaç ay önce de soğan kürü yapmıştım şimdi de yaptım iki ay önce rahmin temizlenmesi için, şimdi de meryem suresi okuyorum her gün, dua ederken Allahtan sağlıklı hayırlı olsun diye isteyin, Allah herkese nasip etsin en kısa zamanda inş. Sezaryenle doğum yapıp kısa sürede tekrar hamile kalan tanıdıklarınız var mı, biraz korkuyorum sorun çıkar mı diye ama hemen bir bebek daha istiyorum, kafam karışık..
Öncelikle çok geçmiş olsun canım. İnşallah acını unutturacak yeni bir bebeğin olur. Tevekkül ile sabretmek laızm. Ben de meryem suresi dinliyorum daha doğrusu evde iş yaparken yemek yaparken acıyorum tüm gün dinliyorum. İnşallah rabbim acılarımızı unutturur yeni bir bebekle. Ben de inofolic kullanıyorum gerçekten etkisi var mı gebeliğe. Benim akrabam bebeği 6 ya da 8 aylıkken hamile kaldı 2 ye bir sorun yok çok şükür. Ama riskli olduğu söyleniyor. En doğru cevabı doktor verir bu konuda bence