Düşük yapmayı kolaylastıran şeyler

Ya elle derken elini mi sokuyor affedersin neden ne alaka?
Ewet 4 parmağını ıttırıyor ıcerı rahım acıklıgını kontrol edıyormus. Türkiye'de de daha once dusuk yaptım Ama kesinlikle demedı elleme lazım. Cok cok vajinal ıster kı kanaması olan hastaya cok rıskı oldugunu da bılıyorlr. Onun harıcı karından ultrasonda gormustu bende ılk dusugumde.

Doğum gelince açıklığa bakmak için elle bakiliyor ama sanirim küçük yani doğum.gibi olur mu? ilginç geldi orda yaşıyorsunuz tatil için mi ordasiniZ? Türkiye'de görülebileceğiniz doktorunuz var mi?

Cahillerin elinde kalmışsin resmen

Canim cok gecmis olsun. Ben böyle olduğunu bilmiyordum . Benmde karnımda kalp atışı duran hamileliğim oldu hic böyle seyler yapilmadi. İnşallah kolayca biter

Sanırım dusurdum. Konu baslıgı actım Düşük mü diye bakabılır mısınız. Beyaz plastik kasede

Ben anlamam ki düşmüştür heralde ama içinde parca kalip kalmadığına doktora gidip baktirin bence
Yarın gıdecem. Halen psrcalsr susuyor biraz biraz. Sımdı gidersem yıne ne bulurlarsa sokacaklar. Buyuk yuvarlak bısı dusurdum

Yarın gıdecem. Halen psrcalsr susuyor biraz biraz. Sımdı gidersem yıne ne bulurlarsa sokacaklar. Buyuk yuvarlak bısı dusurdum
Gördüm ama bence silin oradan fotoğrafı çünkü insanlar buna bakmak istemeyebilir. Peki Türkiye'de hic doktorunuz yok mu ona sorsanız

Sanırım dusurdum. Konu baslıgı actım Düşük mü diye bakabılır mısınız. Beyaz plastik kasede
Ben gordum, bence düştü, boyle bir sey yaşamıştım, doktor bos kese, yakında düşer demişti, küçük balon gibi bir sey düşmüştü

Ben gordum, bence düştü, boyle bir sey yaşamıştım, doktor bos kese, yakında düşer demişti, küçük balon gibi bir sey düşmüştü
İste bu baya buyuk dustu ona sasırdım o yuzden konu actım fotoğrafını koydum ama linç yedim. Doktorlardan medet ummaktamsa tecrübeli insanlardan bılgı edınır uygularım cunku burdakı doktorkar gercekten cok bılıncıisız

Ağrın azaldıysa düşmüş olabilir
Azaldı. Dustu galıba. Bı konu açtım bu düşen bebek kesesi mi diye. Ama cevap yerine linç yedim. Bnde bılıyorum doktora gitmeyi ama burdakiler cok ılgısız kendi halime bıraktılar benı gunlerdir acı ıcımdeydım

Kimse senin ne yaşadığını bilmiyor konularını daha açıklayıcı yazarsan linç yemezsin. Geçmiş olsun

Boş torba gibi mi, saglıgın sözkonusu oldugu yerde iğrençlik yoktur, ben benzettim, sancınız da azaldı ve rahatladıysanız düşmüştür. Onceki dedikleriniz kan pıhtısıydı büyük ihtimal, rengi daha karadır,bu kırmızı hatta pembe kırmızı gibidir,etsi, farklı bir yapı yanı. Aslında tam doktorluk iş fakat ortamınız çok uygunsuz. Deneyimlerini yazanlar yardımcı olacaktır.. Hatta bir ebe de daha iyi bir fikir verebilir, gecmiş olsun

Alalaaa benim ki 1 haftaya yayılmıştı kanaması artması düşmesi ve pıhtılı idi en son tansiyon düşünce bayımışım ambulans çagırdım daha gider gitmez düştü hissettim de. Düştükten sonra da agrı devam ediyor yanlız. Çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…