Düşük yapmayı kolaylastıran şeyler

Kimse senin ne yaşadığını bilmiyor konularını daha açıklayıcı yazarsan linç yemezsin. Geçmiş olsun
Cok sukur dusmuş parca kalmamış. Ama inşallah duzgun bakmıştır halen biraz agrım var ve pembe et parcaları gelıo 😭 bu arada bu yaklaşımın o kadar degerlı ki bnm ıcın cok tesekkur ederim 🙏🙏

İyimisiniz, merak ettim, insallah sorunsuz gitmiş bitmiştir
Normlde surklı alttan bakan doktorlar bu defa sadece karından ultrason baktı tahlil falan yapmadı dusmus dedı. Ama kan kokun bı farklı cıkıo sankı. Ve azcık sancım var arada pembemsi psrcalsr dusuyor. Umarım kanama ıle hepsı bıter

Alalaaa benim ki 1 haftaya yayılmıştı kanaması artması düşmesi ve pıhtılı idi en son tansiyon düşünce bayımışım ambulans çagırdım daha gider gitmez düştü hissettim de. Düştükten sonra da agrı devam ediyor yanlız. Çok geçmiş olsun
Gecmis olsun cnm Ewet biraz agrım var arada pembemsi psrcalsr dusuyor ama doktor temiz dedı ılac vermedi

Boş torba gibi mi, saglıgın sözkonusu oldugu yerde iğrençlik yoktur, ben benzettim, sancınız da azaldı ve rahatladıysanız düşmüştür. Onceki dedikleriniz kan pıhtısıydı büyük ihtimal, rengi daha karadır,bu kırmızı hatta pembe kırmızı gibidir,etsi, farklı bir yapı yanı. Aslında tam doktorluk iş fakat ortamınız çok uygunsuz. Deneyimlerini yazanlar yardımcı olacaktır.. Hatta bir ebe de daha iyi bir fikir verebilir, gecmiş olsun
Doktor gıttım normal de dırekt alttan bakarlar ellerıyle ultrasonls falan bu defa sadece ustten baktı boş dedi. Kanama alanı azalmış mı demedı bile. Ilsc vermedi.tshlıl yapmadı. Arada Pembe psrcalsr gelıo agrı olunca tabı. Umarım varsa da kan ıle gıder onlarda

Normlde surklı alttan bakan doktorlar bu defa sadece karından ultrason baktı tahlil falan yapmadı dusmus dedı. Ama kan kokun bı farklı cıkıo sankı. Ve azcık sancım var arada pembemsi psrcalsr dusuyor. Umarım kanama ıle hepsı bıter
Geçmiş olsun, kendinizi bir müddet üşütmek agır kaldırmak vs koruyun,düşük dogumdan zor der büyükler

X