Düşük yapma aşamasında olup bebegı tutunanlar var mi?

umutIsIg

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2023
78
-3
1
23
Kizlarrr baya pıhtı attım ama doktora gıttıgımde dusmemıstı. Doktor elıyle müdahale ettı sonra demır bı cubukla bisiler yaptı sabaha duser dedi ama 1 gun gectı dusmedı. Kanama bıttı ve keseyı kasıgın tam ortasında hissediyordum ama suan Sankı geri sol tarafa gecmis. Boyle bısı mumkun olabılır mı? Kafayı yiyecem. O kadar düşuk ıcın yapılan mıdahaleden sonra kalp atımı baslamıs tutunmus olabılır mi??

Doktor kalp atışı duysa müdahele etmezdi diye düşünüyorum. Tekrar kontrole gidin. Kanama ile atılmaz ise sizi hasta etme riski var.

Doktor kalp atışı duysa müdahele etmezdi diye düşünüyorum. Tekrar kontrole gidin. Kanama ile atılmaz ise sizi hasta etme riski var.
Malesef bulundugum ulke pek bişi bılmıyor. Kan tahlılını bile ben ıstıyorum ben soyluyorum. Herseyı Allah'a bırakmısslar. Tedavı umutlarında degil. Zten tek ıstegım dusmus olsun ama ben gorurdum cunku dıkkat ediyorum.tuvaletımı kovaya yapıyorum henuz bısı dusmedı. Korkuyorum bunların eline dusmek ıstemıyorum.

Düşmemiş olabilir, duvara yazsan iyi olur yurtdışında olduğunu belirterek. Belki üye olan doktorlardan biri görür bir fikir sunar. Ben bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…