- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #1.501
a.s.canımmmm benımm ayy çok heycanladım ve çoooookkkk duygulandım senın adına mutluluktan gözlerim doldu canım beniimmm şu mübarek günde ne güzel haber verdin rabbim tamamına erdirsin inş.benim hamileligimdede silik cizgi çıkmıştı ve hamileydimm allahın izniyle hamilesin :CüvCüv::teytey:tatlımmmmm darısı tüm isteyenlerin başına
tuğbam canım benim..güzel yürekli arkadaşım...dediğim gibi emin olamadım...ancak kanda baktırınca..darısı hepinizin başına rabbim göbüşlerimizi boş bırakmasın...hepimizinkini doldursun ikişer üçer :)):CüvCüv:
a.s.canımmmm benımm ayy çok heycanladım ve çoooookkkk duygulandım senın adına mutluluktan gözlerim doldu canım beniimmm şu mübarek günde ne güzel haber verdin rabbim tamamına erdirsin inş.benim hamileligimdede silik cizgi çıkmıştı ve hamileydimm allahın izniyle hamilesin :CüvCüv::teytey:tatlımmmmm darısı tüm isteyenlerin başına
canım yaa neden stres oluyooo:uhm: neyse ozaman bu ay sıkı bi çalışın hadı hamile kalmayanımız kalmasın hepimiz bu yaz karnımızda:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv: meleklerımizle olalım inş. ve rabbim tamamına erdirir........
tuğbam canım benim..güzel yürekli arkadaşım...dediğim gibi emin olamadım...ancak kanda baktırınca..darısı hepinizin başına rabbim göbüşlerimizi boş bırakmasın...hepimizinkini doldursun ikişer üçer :)):CüvCüv:
herkeze günaydın hayırlı cumalar diilyorum herşey gönlünüzce olsun,
enrikacımbende çok korkuyorum ben eşimle daha hiç birlikte olmadım sanki bişi olucakmış gibi hissediyorum bu stresi eşimede yansıttım bilmiyorum nasıl aşıcam.:1no2:
güzelim benim aşıcaksın tabi inan bende karışık şeyler hissediyorum anlattığım gibi ama alışma dönemi tatlım bu, siz zaten bi kaç ay korunucaksınız o yüzden hiçbişey olmaz korkma zaten kürtajda sonra 2-3 hafta ilişki vermiyo dr lar ama sonra sakın bu süreyi uzatma sonrada korunma süren bittiğinde yine öyle korkular yaşayabilirsin bence tıpkı benim yaşadığım gibi oda geçicek biliyorum rahat bırakmaya çalışıyorum düşüncelerimi
tatlım zaten adet olmazsan hamilesindir ki bance hamilesin delikafadulden
aynen tuğbacım benimde sabah okuyunca gözlerim doldu çok mutluyum :içelim:
inşallah canım ya bu aya ümitsizim ama gelecek aya çalışmaya devamm
aslında bişey itiraf etmem gerekirse eşimi biraz bahane ediyorum çünkü bende kendimi çok tuhaf hissediyorum iş ciddiye binip o maksatla çalışmalara başlayınca hep kendime sorular soruyorum ve bunları bazen eşimle paylaşıyorum aslında ona sorsak belkide benim pek hazır olmadığımı söylücektir ama bu hissettiklerimin geçici olduğunu biliyorum öncekindede olmuştu sanki dejavu yaşar gibiyim, tabi umarım bu sefer sonu mutlu olucak
evet canım biz bu zor olan duyguları tatdıgımız için gelecege hem olumlu hem olumsuz bakıyoruz yanı 2 duyguyu aynı anda yaşıyoruz aslında bende bu duygulara girip yanı hem bebek çok istiyip hem yaşadıklarımı gözümün önüne getirip vazgeçişim ama çok düşündüm böyle yaparak hem beynen hem ruhen yoruldugumu hissettim zaten biz ne kadar kendimizi yıpratırsak yıpratalım herşey rabbimin elinde herşeyi oluruna bırakmaktan allaha sıgınıp ona dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok erkekler eşlerimiz bu duyguyu yaşasalarda bizim gibi olamazlar biz birebir yaşadık canımızdan can gitti ama desteklermı çook destekler benim eşim benim herşeyim hep bana olumlu konuşup beni hep teselli etmiştir çook destek olmuştur onun destegıyle biraz düzeldim bende artık bu düşünceden kurtulmaya ve eşime belli etmemeye çalışıyorum yoksa oda benım hazır olmadıgımı düşünüp yapmaz böyle canım harıkam allahın izniyle aşıcaz ve güzel mutlu bebişli günler bizi bekliyooo........
evet canım biz bu zor olan duyguları tatdıgımız için gelecege hem olumlu hem olumsuz bakıyoruz yanı 2 duyguyu aynı anda yaşıyoruz aslında bende bu duygulara girip yanı hem bebek çok istiyip hem yaşadıklarımı gözümün önüne getirip vazgeçişim ama çok düşündüm böyle yaparak hem beynen hem ruhen yoruldugumu hissettim zaten biz ne kadar kendimizi yıpratırsak yıpratalım herşey rabbimin elinde herşeyi oluruna bırakmaktan allaha sıgınıp ona dua etmekten başka yapacak bişeyimiz yok erkekler eşlerimiz bu duyguyu yaşasalarda bizim gibi olamazlar biz birebir yaşadık canımızdan can gitti ama desteklermı çook destekler benim eşim benim herşeyim hep bana olumlu konuşup beni hep teselli etmiştir çook destek olmuştur onun destegıyle biraz düzeldim bende artık bu düşünceden kurtulmaya ve eşime belli etmemeye çalışıyorum yoksa oda benım hazır olmadıgımı düşünüp yapmaz böyle canım harıkam allahın izniyle aşıcaz ve güzel mutlu bebişli günler bizi bekliyooo........
merhaba kızlar nasılsınız yasemin hamişmi yoksam yanlışmı duydum ben
bu arada hala adet olmadım hadi hayırlısı dua edin erken gibi geliyor ama rabbim nasip ettiyse hayırlısı olsun bir iki gün daha beklerim gelmezse test yapıcam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?