- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- Konu Sahibi tugbamurat
- #15.101
suurcum benim evde tadilat durumları var o nedenle fena halde yorgunum dun gece de bel agrısından uyuyamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
CANIM bence sen kendini fazla yormasan diyorum hani
suurcum benim evde tadilat durumları var o nedenle fena halde yorgunum dun gece de bel agrısından uyuyamadım
kızlar rota virüsü aşısı hakkında bilgisi olan var mı?bizim yarın aşımız var ama aşıyı öneren de var önermeyende kararsız kaldım ya off kafayı yiycem
bağarsaklarda düğümlenme yapıyomuş..günümüzde geldi napıcamı bilmiyorum..özel bi aşı..kararsız kaldım çok ..yaptırsamm mı yaptırmasam mı acaba yaa
merhaba arkadaşlar nasılsınız??
kürtaj olalı 5 ay oldu.... 2-3 aydır korunmuyorum, inşallah bu ay hamileyimdir... eşimin 22. hazıranda doğum günü var, hediye olarak bebeğimiz olacak demek istiyorum ... nolur dua edin :Saruboceq:
merhaba arkadaşlar nasılsınız??
kürtaj olalı 5 ay oldu.... 2-3 aydır korunmuyorum, inşallah bu ay hamileyimdir... eşimin 22. hazıranda doğum günü var, hediye olarak bebeğimiz olacak demek istiyorum ... nolur dua edin :Saruboceq:
canım benim banyodaki duvar fayansları dokulmustu onları komple söktürdük tekrar yaptırıyoruz ama elbette ne kadar kollasamda evin her tarafı batıyor
rabbim gönlüne göre hayırlı olanı verir inşallah....dualarım seninle, çok güzel bir hediye olur eşine....
merhaba cnm,
benimde 3 ay oldu kürtaj olali, esimin dogum günü 19 haziran..bende senin gibi demeyi cok isterim...yerimseniben
insallah Allah gönlümüze göre verir
slm fıstıklar ne var ne yok bakalımmm, ben çook yorucu bi hafta geçiriyorum, yani bana bişey kalmıyo temizliği yapıyolar ama ne bileyim acaip yoruldum bende. kızımın odası geldi bu hafta yavaş yavaş kıyafetlerini yıkamayada başladık. daha eksiklerimiz çok ama. yavaş yavaş tamamlarız belki.
tualinacım kıyamam ben sana valla yardım etmiş kadar oldun, öyle mutlu ettin beni, gerçektendende yakın olsak çok güzel olurdu ama, gerçi çalışırken çok görüşülmüyo ama ayarlardık yaa. belenaycığımlada görüşcektik tekrar sözde ama ben evde olsamda o çalışıyor işte.
sabinacım o aşıyı hiç dumadım ben, simoşun dr.una bi sorsan aslında. bu arada merak ettim naptığını yaptırdınmı.
esteryacım kolay gelsin, evde tadilat varmış, yorma kendini sen fazla zaten varya o karışıklığı görmek bile yetiyo yani.
suurcum, belenaycım, lightlifecim sizler nasılsınız bakalım
periciğimden haber yok, oğluşunu bırakıp geçemiyo pc başına belli :))
yeni arkadaşlar gelmiş aramıza, hepinize çok geçmiş olsun, allahım en yakın ve hayırlı zamanda her isteyene nasip etsin anne olmayı dilerim.