- 29 Temmuz 2009
- 1.918
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #14.861
suurcum hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.inşallah bebişin çok bekletmesin seni.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suurcum hakkında hayırlısı neyse o olsun canım.inşallah bebişin çok bekletmesin seni.
suurcum cevap vermek istediğin mesajın alıntında alıntı yap yazısının yanında mo diye bişey var ona tıklıyorsun sonra hangi mesajlara cevpa vermek istiyorsan hepsinde mo yu tıkla en sonki mesajda alıntı yapa tıklayınca cevap verme kutucuğu açılıyor :) oute yazısından sonraki yerlere cevap yazabilirsin :)
magnezyum içiyorum ececim hani o suya karıştırılanlardan ama günde 1 tane, iki demişti dr oysa.. evet oturmakta tetikliyor ama benimki geçmiyor kolay kolay sabah geçmiş oluyor, bugün ikici gün böyle oluyor, haftaya hastaneye gidicem söyliyim dr.a en iyisi
hayırlısı olsun suurcum, sağlıkla gelsin büyüsün sonra kucağına gelsin inşallah ve inşallahhh bi kutlama yaparız bu ay bebişin için ama dedğim gibi bu ay olmazsa gelecek ay olur, rahat olmak en güzeli canım
öyle tabi ki canim, su an beklemedeyim yerimseniben
suurcum hani alıntı yap yazısının yanıda bi kutucuk daha var yazıların altında, galiba 'MQ' mü ne yazıyodu, oraya tıklıyosun canım hangi mesajlara cevap yazacaksan, en sonda alıntı yap diyosun, işlem tamammm
tskler sanirim bu seferbasardim:dance:
teşekkür ederim lightlifecimm çook haklısın aslında ama varya hemen dr.u aramakta kolay değil :kedi: yani hani ben bide zırt pırt aradım adamı tamammı şimdi kramplar için utandım aramaya alsanaalsanasmile ama pzt gidicem tahliller için hastanede görürüm onuda sorucam mutlaka canım Şeniz
teşekkür ederim ececimm. sana bişey daha sorucam canım ya benim iki gündür öğleden sonra başlayan akşama çok şiddetlenen kalça ağrılarım oluyor, kramp gibi böyle bacağımı zor hareket ettiriyorum canım çok yanıyor.. oluyomu canım sendede öyle şeyler.. kalsiyum falanda alıyorum ama
suurcum kesinlikle dr. işi çok önemli ve zor ama hiç sıkma canını canım daha erken zaten bence bebeği bekle hıı bikaç ay gelmezse o zaman bi arayışa girersin.. ben hamile olduğumu öğrenmemiştim henüz randevu aldım bu dr.dan, 4 ay olmuştu korunmayı bırakalı, eğer hamileysem ilk kontrol olur, değilsemde bi bakmış olur ne var ne yok öğrenelim diye düşünmüştüm, ve süpriz o ay gelmişti bebiş.. sende muaynanesi dışardamı olsun istiyosun canım yoksa hastanedemi
kıslar merhabalarrr ben iyiyim çok şükür oğlumda iyi..24 saatım full onunla dolu..ne gece ne gündüz..onun için ececım esteryacım fantastıkam diğer tüm hamıle arkadaslarım uyuyunnnnnn. :)))
bugün kontrolumuz var..saglık ocagınada gidip topuk kanı alınacak.. çok şükür sarılıgımızı düşürdük.
bugün bir hafta oldu.. nasıl geçtiii hiçççççççççççççç bilmiyorummmmmm .. anlamadım..............:)))
ve birşey daha dogumdan öncesı yok kızlar...şimdi hamıle fotolarına bakıyorum alla alla dıyorum nezaman hamıleydım....:))) boyut degıstırdım bir anda
hepınızı öpüyorummmmm canlarımmm
GUnaydın arkadaslar hepinize mutlu huzurlu bir hafta diliyorum
İyiyiz cnm haftasonu biraz yorulduk sanırım ondan bugun pek sakin pek tepik atmıyor