- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #13.561
günaydın pericim.
benimde uyku çok var :)) peri ben bu sabah sol kasığımda batmalar hissediyorum tekme bişi olabilirmi yoksa daha çokmu erken sanki o sol tarafta bişiler kayıp duruyo çok güzel bişi :))
ahhh benim bebek karnımda snowboard bile yapsa gıkım cıkmıycak yeterki dogsun :)
rahım genıslıyor canım ondan batmalar. hıssetmen ıcın erken aslında daha doktorlar 20 haftada anca hıssedebılırsın dıyolar bende daha önce hıssetmeye baslamıstım ama dedıgın gıbı sadece kayma seklınde gıbı falan oluyodu doktorda degıldır o hareket baska bıseydır dedı.sonradan 18-19 da hıssetmeye basladım ama ıcerde balon patlaması gıbı oluyodu arada tam emın olamıyodum ama öleymıs.şimdi o balonlar daha kuvvetlı patlıyo çünkü.:)) ama bencede kayma dıye hıssettıgımıze hareket seğrelme gibi sankı dimi.dönüyo gibi takla atıyo gıbı..
ahhh benim bebek karnımda snowboard bile yapsa gıkım cıkmıycak yeterki dogsun :)
kızlar ben ne zaman yapıcam bu bebek takviminden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
insallah en yakin zamanda yapmak nasip olur canim:Saruboceq:
kızlar ben ne zaman yapıcam bu bebek takviminden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
evet ececim aynen öyle dogana kadar bana ne yapsa gıkımı cıkarmıycam aha da buraya yazıyorum şahit olun
erkekti canım... saglıklı hayırlı evlat olsunda ne olursa olsun canım ya, yasadıklarımdan sonra inan su olsun diye bisi istemiyorum.. sen hic gordunmu ruyanda
kız esterya ben ikiz diyom sen rüyanda tek görüyon diğer bebeği nereye sakladın çabuk sölekaydirigubbakcemile3
fantastika kız kocaman olmuşsunuz maşallah bebişimize rabbim nazarlardan saklasın:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?