- 26 Aralık 2006
- 4.250
- 77
- 683
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #13.261
Kizlarrr sanirim ben hamileyimm cok silik ikinci cizgi cikti 2 saat once test yaptim.. Allahim hem heyecanlandim hemde cok korkuyorum ne olur dua edin kizlar
Goguslerim agrimiyor acimiyor hicbir belirtim yok hayretler icindeyimm.. Kiz belenay 40 defa soyledin oldu walla :) allah hayirlisi ile kucagima almayi nasip etsin dualariniza cok ihtiyacim var kizlar
Anlamıom ben bu erkekleri ya aksam calıssa sabah köye gitse ne olurmus ki kim nerden bilecek calıstıgını :)
belenayım cnm degerim beni de dusunduruyor ama yarın tekrar baktırıcam. goguslerim halen acımıyor veya şişmiyor cnm ya bakalım nolcak..cok korkuyorum Allah bu sefer yuzumu guldursun insallah
kobraa yasemınnn günaydın güzellerim nasılsınız bakalım..nasıl gectı bayram.ben 3 gun annemlerde kaldı.kardesım ankaradan geldı nasıl geçtıgnı anlayamadım bıle.çok guzeldı
kobraa yasemınnn günaydın güzellerim nasılsınız bakalım..nasıl gectı bayram.ben 3 gun annemlerde kaldı.kardesım ankaradan geldı nasıl geçtıgnı anlayamadım bıle.çok guzeldı
Günaydın Yasemincim.
Sana bidünya cevap yazdım az önce ama sitenin azizliğine uğradım canım.Tekrar yazıyorum:)))
Test yapmadım canım.Çünki geçen ay yumurtam kistleştiği için buay yumurta oluşmamıştır diye düşünüyorum ve geçikmeyide bun abağlıyorum.Yumurta olmadığı zaman geç regl görüyoruz ya.
Ay_she geçmiş olsun arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?