- 5 Kasım 2009
- 17.132
- 11
- Konu Sahibi tugbamurat
- #13.241
hayyırlı bayramlarrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendende kocaman bir aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:
Kizlarrr sanirim ben hamileyimm cok silik ikinci cizgi cikti 2 saat once test yaptim.. Allahim hem heyecanlandim hemde cok korkuyorum ne olur dua edin kizlar
Goguslerim agrimiyor acimiyor hicbir belirtim yok hayretler icindeyimm.. Kiz belenay 40 defa soyledin oldu walla :) allah hayirlisi ile kucagima almayi nasip etsin dualariniza cok ihtiyacim var kizlar
Ve goguslerim acimadigi icin korkuyorum aslinda
Kizlarrr sanirim ben hamileyimm cok silik ikinci cizgi cikti 2 saat once test yaptim.. Allahim hem heyecanlandim hemde cok korkuyorum ne olur dua edin kizlar
Goguslerim agrimiyor acimiyor hicbir belirtim yok hayretler icindeyimm.. Kiz belenay 40 defa soyledin oldu walla :) allah hayirlisi ile kucagima almayi nasip etsin dualariniza cok ihtiyacim var kizlar
sen hamilşesinn göörürsün bak..alahın izniyle...:Saruboceq:Kizlar cok tesekkurler Allah her isteye hayirli saglikli evlatlar nasip etsin benim reg gunum dundu bugun de regl olmadim
Hemen karnimdan kan sulandirici igneye basladim folik asitin mg sini arttirdim kizlar cok korkuyorum aslinda ya ne olur dua edin bende tek tek hepinize dua ediyorum
Kizlar cok tesekkurler Allah her isteye hayirli saglikli evlatlar nasip etsin benim reg gunum dundu bugun de regl olmadim
Hemen karnimdan kan sulandirici igneye basladim folik asitin mg sini arttirdim kizlar cok korkuyorum aslinda ya ne olur dua edin bende tek tek hepinize dua ediyorum
slm kızlarr geçmiş bayramınız kutlu olsun
esteryacım çok sevindim canım maşallah allah sağsalim kucağına almayı nasp etsin.. belirtileri boşver çünkü daha erken bence.. haber verdiğinden beri çok mutluyum hep dua ediyorum allahım hepimize nasip etsin sağsalim kucağımıza almayı..
kobracım sendende gelir inşallah bu müjde çok istiyorum güzel arkadaşım, yakında bu topik hamile kalmışlar topiği olucakkkk
Amin canım İnş.
Benim bugün 31. günüm,eczaneler kapalı test alıp yapmadım,biraz sarı akıntım var,çok fazla değil ama göğüslerim yine biraz hassaslaştı.Belki yarın test alıp yaparım,eğer olmazsam tabi.
Kizlar ben bugun beta hcg testi yaptirdim . Bugun adetten sonra ikinci gunum ve deger 200 cikti cok dusuk geldi bana siz ne dersiniz??