- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #13.001
birpericim erkek cocukta belirtiler geç başlıyor diyorlar :) ben ilk hamileligimde hic mi hic belirti yasamamıstım yani dr demese karnım sisene kadar hamile oldugumu anlamazdım :) :)
kızlar günaydınlar iyi haftalar herkese
c.tesi doktora gittik bebişim gördüm kafalar atıyor, parmağını emiyodu canım benim Allaha şükürler olsun bebişim sağlıklıymış.doktor 2 li test istemedi 1 ay sonra 3 lü yapıcam dedi kan değerlerim çok iyi çıktı.ama cinsiyetini söylemedi( eşim,annem ve ben erkeğe benzettik ama hayırlısı sağlıklı olduğunu duydum ya bana yetti :)))
ececim cok sevindimmm hadi allah bir ömür saglık versin canım benim
esteryacım sırayı sana savdım :) ama sen insllah güzel haber vercen bizeee
günydın kızlarrr ben hamile diilim koca bi negatif bu sabah yaptım bide iki gün öncede yapmıştım:) olmadı b ayda zaten hiç belirtimde yoktuiki gün kaldı hastalanırım diğeri 3 gün önce çıkmıştı testte
arkadaslar guzel dilekleriniz icin dualarınız icin cok tesekkurler hayırşlı saglıklı olsun da .. Allah daha once yasadıgımız acıları hicbirimize yasatmasın..
kızlar günaydınlar iyi haftalar herkese
c.tesi doktora gittik bebişim gördüm kafalar atıyor, parmağını emiyodu canım benim Allaha şükürler olsun bebişim sağlıklıymış.doktor 2 li test istemedi 1 ay sonra 3 lü yapıcam dedi kan değerlerim çok iyi çıktı.ama cinsiyetini söylemedi( eşim,annem ve ben erkeğe benzettik ama hayırlısı sağlıklı olduğunu duydum ya bana yetti :)))
pericim çok saol çok mutluyum ya evde sürekli ultrason resmini öpüp durdum .doktor öyle bir yakalamışki parmağı ağzında :)))Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu.
canım çok sevindim meleğimizden güzel haberlerle dönmene...maşallah ona
amin canım aminnn... şimdi daha cok özlersın artık daha belırgın bı sekılde gördun ya.:))
kıslarrr yaaa eşim mecbur memlekete gıdecek bayramda aydına.aslında benımde gıtmem lazım gelmen lazım dıyor.uzun yol ve ben gitmek ıstemıyorummmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?