- 11 Haziran 2007
- 3.239
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #12.601
inşallah esteryacım ınsallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
busecim yumurta catlarken agrı yapar guzelim, bende her ay oluyor bugun kasıklarım patlayacak gibi iki taraflı batıyor... ah garibanlar bos bos batıyorlar iste
Herkese Merhaba,Benim durumumda biraz farkli tam 1 ay once 6 aylik bebegimi ;dogustan rahimde olusan duvar nedeniyle oldugum sezeryan sonucu kaybettim.Ameliyata girerken kalbi yetiskin bir insanin kalbi kadar yavaslamisti.Canimi aldilar...Doktorum 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi.Umarim bu sefer sagsalim dunyaya getiririm;Biliyor msunuz yasamiyorda olsa-minyatur de olsa onu kucaga almak,dunyanin en kiymetli duygusuydu.Allah tum bebegi olmayanlara sagsalim kucaklarina almalarini nasip etsin.Hepimize sabir...
Herkese Merhaba,Benim durumumda biraz farkli tam 1 ay once 6 aylik bebegimi ;dogustan rahimde olusan duvar nedeniyle oldugum sezeryan sonucu kaybettim.Ameliyata girerken kalbi yetiskin bir insanin kalbi kadar yavaslamisti.Canimi aldilar...Doktorum 6 ay sonra hamile kalabilirsin dedi.Umarim bu sefer sagsalim dunyaya getiririm;Biliyor msunuz yasamiyorda olsa-minyatur de olsa onu kucaga almak,dunyanin en kiymetli duygusuydu.Allah tum bebegi olmayanlara sagsalim kucaklarina almalarini nasip etsin.Hepimize sabir...
canım benim yaaa herşeyi akışına bırak bakalım bi ozaman ne olacak dün benim çok ağrıdı ağrı olduğu zaman ilişkiye girmek lazımmı yani hani tutturma ihtimali yüksek dimi ama biz bişi yapmadık .
canım cok üzüldüm çok büyük gecmıs olsun ve allah bu acıları bırdaha yasatmasın hıcbırımıze...pekı bu rahımdekı duvar daha once farkedılmemısmıydı guzelım ya.
Hayir rahim duvari maalesef gorulmuyor;ancak sezryan gibi rahimin acildigi ameliyatlarda gorulebiliyor.Aslina cogu kadinda rahim duvari varmis ancak cok nadir kadinda bu duvar sert oluyor ve pleasantayi esnetmedigi icin plasenta duvara vurarak-kotu tabirle-intihar ediyor.Bu duvara yapisiyorda diyebiliriz tabii.Arkadaslar ama kafaniza takmayin lutfen bu olayin 1000/1 kadinda oluyor.Doktorum bu duvari aldi;simdi suremin dolmasini bekliyorum.
anladım canım bende yumurta çatladığı günden 5 gün bayunca yumurtlama oluyomuş yani bu 5 günü değerlendireyim dün gitti ama olsun 4 gün daha var hayırlısı olsun.busecim bence bu gunleri degerlkendir cnm
öle yapıcik artıkŞenizbu aksam denersınız guzelım sızde
Hayir rahim duvari maalesef gorulmuyor;ancak sezryan gibi rahimin acildigi ameliyatlarda gorulebiliyor.Aslina cogu kadinda rahim duvari varmis ancak cok nadir kadinda bu duvar sert oluyor ve pleasantayi esnetmedigi icin plasenta duvara vurarak-kotu tabirle-intihar ediyor.Bu duvara yapisiyorda diyebiliriz tabii.Arkadaslar ama kafaniza takmayin lutfen bu olayin 1000/1 kadinda oluyor.Doktorum bu duvari aldi;simdi suremin dolmasini bekliyorum.
kızlar fantastikam nasıl ya haberiniz varmı özledim valla.
iim nasıl olayım bugün işler biraz yogun kacıp kacıp okuyom yazdıklarınızıfantastika neden yok pericim