- 11 Eylül 2008
- 1.684
- 0
- Konu Sahibi tugbamurat
- #1.061
HERGÜN yeni bi umut,.UMUTSUZ YAŞANMAZ,..birde inanç olacak,.ARTI HERŞEYİ KALPTEN İSTEYECEKSİN,.:Saruboceq::Saruboceq:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öncelikle selam arkadaşlar,.bende bugün kırmızı kart yedim,.ama ilk defa bu kadar adetim gecikti,.bugünde gelmese test yaptıracaktım,.bu sabah olunca,,şok oldum.napalım,ALLAH ne zaman artık nasip ederse,.DURMAK YOKK,YOLA DEVAMM. kaydirigubbakcemile
canım benim ev işleriyle boğuşuyom valla çok zor anam yaaa
insan güne huzursuz başlayınca gün içinde hep huzursuz oluyo az kaldı canım akşama sık dişini.
sağol canım az kaldı inşallah herşey güzel olur rabbim hepimiz hakkında hayırlısını nasip etsin:Saruboceq:hoşgeldin canım çok az kalmış seninde umarım herşey gönlünce olur a.s.
canım yanlış hatırlıyorsun ben eğer kısmet olsaydı ekim annesi olacaktım ama olmadı allah herkese hayırlısını nasip etsin inşallah
:Saruboceq:
yaseminim hoşgeldin asıl haberler sende nasıl gidiyo bakalım çalışmalar kaydirigubbakcemile3
canım benim...bitane harikam....hoş bldum...çalışmalar fulll devam ediyor yumurtlama dönemim yeni geçti 1-2 gün oluyor bakalım canım..bekliyeceğiz....senin nasılgidiyor?
a.s.hoşgeldın yasemınım nasılsın senı okadar aradıkkı harıkayla ben durmadan senı sorduk birbirimize nerde bu kıs nıye girmiyo neyse kavuştuk şükür kavuşturana bir gelişme şimdilik yok yanı hamıle yok bakalım inş. sen olursun canım herşey gönlünce olsun güzel haberleri beklıyoruz öpüldün canım Şenizselam kızlar ben geldim....eğitimdeyim yine cuma günü bitecek inşallah...ama evime nt bağlandı sık sık girerim...var mı bir gelişme topigimizde...öpüldünüz hepiniz.....
cani yaaa.kiyamam ben sana.cok yoruyosun kendini.tadilat falan hepsi üst üstüne geldi demi.az kaldi biraz daha dayan.ondan sonra güzel günler seni bekliyor.......ben de bir degisiklik yok.kizacaksin ama canim ben hala disciye gitmedim.esim bugün sabah kaldirdi hadi gidelim diye,bende sonra dedim vazgectim.cok korkuyorum yaaa,ondan dolayi gidemiyorum.ama esimi artik zaptedemiyorum valla zorla sürükliye sürikliye götürcek durum onu gösteriyor..................a.s.kanaryam canım iyi olmana sevındım canım kardeşim için saol benimde evımde tadılat başladı bayaa yogunum yaaa temmuz ortasına kadar mevlam güç kuvvet versin inş. saglıgım olsunda yaparım diyorum hiç düşünmüyorum işi gücü bakalım haziranda da başlayacak çalışma kaydirigubbakcemileinş. temmuz ortasında hayırlı haberleri veririrm mevlam hayırlısıyla nasip ederse inş. eder.sen ne yapptın yaa başlamadınmı kaydirigubbakcemiledaha çalışmalara öpt seni Şeniz
oooh hadi bakalım hayırlısı tatlım allahım sağlıkla versin bebişini çok mutlu et bizi vericeğin haberle :1hug: canım arkadaşım
benim daha bi kaçgün önce bitti reglim bakalım artık bizde yeni başlıyoruz yani [/QUOTE
güzel dileklerin için amin diyorum arkadaşım...rabbim hepimize yaşatsın en kısa zamanda o mutuluğu....kolay gelsin sizede hadi bakalım sengözlerimebaksanab
a.s.hoşgeldın yasemınım nasılsın senı okadar aradıkkı harıkayla ben durmadan senı sorduk birbirimize nerde bu kıs nıye girmiyo neyse kavuştuk şükür kavuşturana bir gelişme şimdilik yok yanı hamıle yok bakalım inş. sen olursun canım herşey gönlünce olsun güzel haberleri beklıyoruz öpüldün canım Şeniz
cani yaaa.kiyamam ben sana.cok yoruyosun kendini.tadilat falan hepsi üst üstüne geldi demi.az kaldi biraz daha dayan.ondan sonra güzel günler seni bekliyor.......ben de bir degisiklik yok.kizacaksin ama canim ben hala disciye gitmedim.esim bugün sabah kaldirdi hadi gidelim diye,bende sonra dedim vazgectim.cok korkuyorum yaaa,ondan dolayi gidemiyorum.ama esimi artik zaptedemiyorum valla zorla sürükliye sürikliye götürcek durum onu gösteriyor..................
canımsınız benim yaaa....benimde aklım hep sizdeydi inan tuğbacığım...hoş bulduk arkadaşım...ayırlısı diyelim biz ne dersek boş...o geleceği zamanı biliyor teyzesi...çok öptüm seni....:1hug:
a.s.inş.canım hayırlısıyla beklıyoruz güzel haberini rabbim sana bana ve tüm isteyenlere hayırlı saglıklı ve sorunsuz tez vakitte nasip etsin inş. aminnnnnnnnnn:Saruboceq:bakalım 1 haziranda size guzel haber verebilecek miyim :)