- Konu Sahibi tugbamurat
-
sanada günaydın canım karamsar olma canım herşeyın iyisini düşün kendini yıpratma bugunlerde geçecek gelecek güzel günleri düşün canım adetin 40.günaydın kızlar..nasılsınız enrika ve tuğbacığım...benden iyilik ..karamsarım biraz bu günlerde hem adetim yaklaşıyor hemde kaç gündür hava kapalıydı burda..çok şükür buğün güneş yüzü gördük...öpüyorum hepinizi kader arkadaşlarım :))
sanada günaydın canım karamsar olma canım herşeyın iyisini düşün kendini yıpratma bugunlerde geçecek gelecek güzel günleri düşün canım adetin 40.
gün gelebilir benim tam 40.gün geldi dr umda zaten öyle söylemişti düşükten 40 gün sonra olursun diye canım senın daha 1 ay tam dolmadı dimi sevgiler
günaydın güzeller,aramıza hoşgeldin kanaryacım nasılsınız bugün bakalım
hosbulduk.iyiyim enrikacim sen nasilsin.........günaydın güzeller,aramıza hoşgeldin kanaryacım nasılsınız bugün bakalım
mrh.yasemin.bende ayni durumdayim.bende olmadim hala bekliyorum.cok sinir bozucu bir durum demi...............canım olmadı daha 1 ay 5 şubatta olmuştu kürtajım....
hoşgeldın canım arkadaşım senide ekleyim listeye canım çook öpüldüncanim arkadasim bende geldim.cok güzel bir konu acmissin.tugbacim hani konusmustuk ya benide ekle listeye.ben hala bekliyorum biliyorsun.buradanda görüsürüz devamli.öpt.canim.............
mrh.yasemin.bende ayni durumdayim.bende olmadim hala bekliyorum.cok sinir bozucu bir durum demi...............
arkadaşlar belki fikir verir öncelikle hepinize çok geçmiş olsun bende ilk bebeğimi 6 haftalıkken kaybetmiştim 2 ay korunduk sonra korunmayı braktıktan 5 ay sonra hmile kaldım şimdi 3 aylık hamişim.. Rabbim hepimize Sağlıklı gebelikler nasib etsin amin. küretajdan sonra benim adetimde düzensiz oldu ilki 35 gün sonra diğeride 17 gün sonra oldu 3, ay herşey normale döndü tabi bu kişiden kişiye göre değişir. herşeyin hayırlısı kendinize dikkat edin moral çok önemli....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?