Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın kızlar

katılıyorum pericim sana öğretmenlik bayan için çok iyi meslek.eltim öğretmen çocuğuylada çok iyi ilgilenebiliyor tatilinide yapıyor daha vs. biz 1 yada 2 hafta taille işte ne yapabilirsek işte :((

günaydın kızlar

katılıyorum pericim sana öğretmenlik bayan için çok iyi meslek.eltim öğretmen çocuğuylada çok iyi ilgilenebiliyor tatilinide yapıyor daha vs. biz 1 yada 2 hafta taille işte ne yapabilirsek işte :((

dinlenicezmıı gezicezmiiiiiii napıcazzzzz delikafaduldendelikafadulden

2 gün tatil 2 gün dinlenme 2 gün alışveriş aaaaaaa bitti tatil yazık bize ya millet bizim yaptığımız tatili kışın ortasında yapıyo bide bütün yaz tatil ve bu tatillerde maaşta yatıyo :gitme:

bu arada evet perim ya herakşam var izliceğim bişeyler ama 2 tanesi dışında planılarımı bozmuyorum diziler için ama o ikisi başka izlemeden olmaaazzz

aynen perim valla geçmişe pek takılmam ben ama bu konuda pişmanlık yaşıyorum yani tamam zor ama her iş zor hatta ondan çok daha zor işler var çok çalışılan ve az kazanılan ama öğretmenlik nimet resmen

Evet kızlar yaa bende öğretmen olarak yerleştirilicektim İlahiyat mezunuyum

ama kıl payı kaybettim :( hayırlısı inşallah ama gerçektende kadınlar için süper

bi meslek....ben genede evde veriyordum ders kütüphanemi paylaşıyordum

evleneli yapamıyorum pek...zaten biz kocişle evlenirkene evimize tv almadık çok şirin

bi kütüphane kurduk :) tv dizi film işini de laptoptan hallediyoruz canımız bişeyler izlemek isterse

2 gün tatil 2 gün dinlenme 2 gün alışveriş aaaaaaa bitti tatil yazık bize ya millet bizim yaptığımız tatili kışın ortasında yapıyo bide bütün yaz tatil ve bu tatillerde maaşta yatıyo :gitme:

bu arada evet perim ya herakşam var izliceğim bişeyler ama 2 tanesi dışında planılarımı bozmuyorum diziler için ama o ikisi başka izlemeden olmaaazzz

1) bir bulut olsam 2)elveda rumeli 3)canım ailem bunlar benımkıle

ama kıl payı kaybettim :( hayırlısı inşallah ama gerçektende kadınlar için süper

evleneli yapamıyorum pek...zaten biz kocişle evlenirkene evimize tv almadık çok şirin

bi kütüphane kurduk :) tv dizi film işini de laptoptan hallediyoruz canımız bişeyler izlemek isterse

aaaa oda iyi valla değişik bir düşünce..kimse yapmaz kolay kolay onu...bizde tv basköşede..olmazsa olmaz gibi en basta alınanlardan...ne bıleyım alıskanlık yani

keşke olsaydın öğretmen amaa artık keşkenin bi anlamı yok yaşadığımız hayatın tadını çıkarmak en güzeli ya (buna uygun süper bi atasözü biliyorum ama kaydirigubbakcemile3)

1) bir bulut olsam 2)elveda rumeli 3)canım ailem bunlar benımkıle

bende aşkı memnu ve yaprak dökümünü izliyorum ama yaprak dökümü bitiyo bu yıl zatende bitsin kasvetlendi iyice hep iyilerin başına kötülük geliyo, kötülerse kazanan oluyo :))
yinede takıldık bikere bırakamıyorum

aaaa oda iyi valla değişik bir düşünce..kimse yapmaz kolay kolay onu...bizde tv basköşede..olmazsa olmaz gibi en basta alınanlardan...ne bıleyım alıskanlık yani

evet çok üstümüze geldiler zaten alamıyosanız biz size hediye alalım ah niye almıyosunuz
cannız sıkılmıyor mu fln :) ama biz kocişle aynı zamanda web tasarım programlamada
yapıyoruz...ayrıca birbirimizle iligileniyruz sohbet ediyoruz kitap okuyoruz bilgisayarda
bişeyler kurcalıyoruz film izliyoruz vs vs derken tv aklımıza bile gelmiyor belki ilerde
alırız ama inan ki eksikliğini bile hissetmiyoruz...Mesela bizde son günlerde geniş aile
dizisine sardık youtubeden izliyoruz...Sonra kurtlar vadisi favorimiz :D
istediğimizi izliyoruz devamlı bizi meşgul eden bi tv yok sadece...
İlk başlarda e misafirler geldimi sıkılmıycakmı fln diyenler oldu bizde tv seyretmeye
mi bizi görmeye mi geliyorlar diyorduk misaifrlerimiz gelincede hoş sohbet oluyor vs
güzel oluyo tavsiye ederim :)

keşke olsaydın öğretmen amaa artık keşkenin bi anlamı yok yaşadığımız hayatın tadını çıkarmak en güzeli ya (buna uygun süper bi atasözü biliyorum ama kaydirigubbakcemile3)

bende aşkı memnu ve yaprak dökümünü izliyorum ama yaprak dökümü bitiyo bu yıl zatende bitsin kasvetlendi iyice hep iyilerin başına kötülük geliyo, kötülerse kazanan oluyo :))
yinede takıldık bikere bırakamıyorum

evet sorma üzülmekten ah vah demekten öldürdüler bizi...neyseki bitiyomus...

kızlar ddün gece çok kötü bi rüya gördüm çok mutsuz uyandım
rüyamda eşimle kavga ettik kaçtım ondan peşimden geldi ama ben suların içine düştüm tehlikeler atlattım falan ffff mafoldumben bu arad niye kavga ettiğimizi sormayın hiç çok fenaaa senağlama

tekrar denersın ay_she sınavlar falan hak yokmu yenıden ?

var birpericim ama bu yıl kalmadı hakkım fln ilerleyen yıllarda inşallah

birde ben bebeğim oldumu inşallah çalışmayı düşünmüyorum hem eşim bu önumuzdeki yaz

hakimlik sınavlarına girecek böylece durmumuzda daha iyi olacağı için gerek kalmaz

çalışmama....Bende o zamnlar geldiğinde farsça ve osmanlıca arapça ve ingilizce

üzerine eğilmek istiyorum inşallah kısmet şu anda hepsi bir hayal :)

birde ben bebeğim oldumu inşallah çalışmayı düşünmüyorum hem eşim bu önumuzdeki yaz

hakimlik sınavlarına girecek böylece durmumuzda daha iyi olacağı için gerek kalmaz

olur be ayşecim hayallerin çok uzak değil bence dilerim herşey gönlünce olur
açıkçası benimde içimden bebekten sonra çalışmak gelmiyo ama belki kendime biyerler açarım diyorum ama benimkide sadece hayal :))

rüyamda eşimle kavga ettik kaçtım ondan peşimden geldi ama ben suların içine düştüm tehlikeler atlattım falan ffff mafoldumben bu arad niye kavga ettiğimizi sormayın hiç çok fenaaa senağlama

hayırlara çıkar inşallah fantastikcim baya bi kavga etmişiniz o zaman rüyada he

bu arada baktım da rüyada kavga etmek gerçek hayattada tartışmaya üzüntü ve kedere

diyor...gene de her rüya sahih olacak diye birşey yok ya canım olmaz bişey inş.

olur be ayşecim hayallerin çok uzak değil bence dilerim herşey gönlünce olur
açıkçası benimde içimden bebekten sonra çalışmak gelmiyo ama belki kendime biyerler açarım diyorum ama benimkide sadece hayal :))

Olur inşallah canım ya :) istedikten sonra neden olmasın

ben bebeğimi kendim büyütmek istiyorum öyle 2 aylıkken

veremem başkalarının kucağına yani çok zor bilmiyorum az yerim az gezerim ama

çalışmam diyorum büyük de konuşmayım hayat yani ne olacağı belli olmaz

ama ilk gülüşlerini görmek hep görmek bütün sabrımla ilgilenmek isterim işten çık eve git

şu an bile çok yoruluyorum bilmem hayırlısı olsun genede...

neden hayal olsun istedikten sonra hersey oluyor inan.hem isteklerimiz bizim öyle abuk uçuk şeyler degılkı...herseyın hayırlısı ama

hayır olsun insallah canım benım...

hayırlara çıkar inşallah fantastikcim baya bi kavga etmişiniz o zaman rüyada he

bu arada baktım da rüyada kavga etmek gerçek hayattada tartışmaya üzüntü ve kedere

diyor...gene de her rüya sahih olacak diye birşey yok ya canım olmaz bişey inş.

ama ilk gülüşlerini görmek hep görmek bütün sabrımla ilgilenmek isterim işten çık eve git

amin canım bende senin gibi düşünüyorum ben büyütmek istiyorum yanında olmak istiyorum hep :Saruboceq:
bu arada rüya fenaydı gerçekten ama kavgayı bitek ben ediyorum eşim rahat ama kabahati büyük bana anlatıyo yaptıklarını bende sinsice soruyorum ona ee falan diyorum sanki hiç kızmamış gibi.. sonra koparıyorum kıyameti oda peşimden geliyo özür diliyo ama ben köpürüyorum görmek istemiyorum onu :((
gece uyandım stres içinde baktım eşimde uyandı dedim gece senle kavga ettik .. oda tersine çıkar rüyalar dedi :)) sarıldı canım benim sakinleştirdi beni

ah ahhhh gercekten bebeğim olduktan sonra inan bende çalısmak ıstemıyorum aslında ama mecbur işte..belkı ozamana şartlar degısır kımbılır..4 ay zaten normal hakkımız ınsallah o gunlerı gösterırse allahım 2 ayda dahada ucretsız kullanmak ıstıyorum yanı bebegımle bır altı ay dolu dolu...ne guzel olurdu..sonrasında da annem bakıcak zaten sagolsun..ama yınede bırakıp işe gelmesı heralde cok zor olucak...napalım yeterkı alahım hayırlısıyla hayırlı saglıklı bı evlat versın hepımıze

Back