Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Kızlar yaşınız 26'yı geçmediyse rahim ağzı kanseri için aşı var ondan vurulun.Benim dr.um demişti ben vurduracağım.Ayrıca hamile kalmadan kızamıkçık aşısı olmadıysanız vurulun..

yasemincim hadi hayırlısı inşallah.özgürlük güzel şey yeterki fazla sürmesin allahım en kısa zamanda dilediğimizi verir.
size o kadar çok alıştım ki c.tesi günü annemle türbe ziyareti yaptık ve onların yüzü suyu hürmetine hepimiz içi dua ettim.yani decem o ki hep aklımdasınız.hatta inanmıcaksınız eşime birperinin hamilelik müjdesini bile verdim.aşkım bi affaladı bu nediyo diye sonra biraz açıklama yaptım sizden bahsettim.iyiki varsınız :))

Bunları okurken birden hayal ettim.
Kocama gidip birperi hamile diyorum.. O da bana
Peri hamile mi?????? Perilerle mi konuşuyorsun sen,yedin herhalde kafayı,sıyırdın mı yavrum diyor :))))))))))))))))))

Benimde hep aklımdasınız ve sürekli hepimiz için dua ediyorum

Hayalime devam ediyorum...
-Yok yok bildiğin gibi bir peri değil,bu birperi... eee canım dur dinleee
-Ne dinliyeceğim bir yada iki peri ne farkeder,sonuçta peri işte,birdaha perilerle konuştuğunu görmiycem okadar,sıyırdın mı ne yaaaa...

-Ne dinliyeceğim bir yada iki peri ne farkeder,sonuçta peri işte,birdaha perilerle konuştuğunu görmiycem okadar,sıyırdın mı ne yaaaa...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Tabii ki de canım ben ızmir'de hemen hemen ünlü her dr. a gittim.Bence prof doç. den daha çok insan olması önemli canım.yerimseniben Git gerçekten farkı anlayacaksın.Yalnız reklam gibi oldu yakaydirigubbakcemile3

evet bu sefer öyle yapıcam en iyisi arıyım bi muaynanesini görüşeyim hatta

Bunları okurken birden hayal ettim.
Kocama gidip birperi hamile diyorum.. O da bana
Peri hamile mi?????? Perilerle mi konuşuyorsun sen,yedin herhalde kafayı,sıyırdın mı yavrum diyor :))))))))))))))))))

Benimde hep aklımdasınız ve sürekli hepimiz için dua ediyorum

kaydirigubbakcemile3
benim eşim yasemin ve esteryanın hamileliğini sonra bebeklerini kaybetmelerini sabina ve perinin hamileliğini hepsini biliyo :))
tabi rumuzlarını bilmez ama durumdan haberdar :))
hatta soruyo varmı arkadaşlarından yeniden hamile olan falan diye:))

ya çok enteresan ama benim bi kaç gündür sabahları bulantım oluyo aynı hamileymişim gibi

kasığımda batma kasılma oluyo bu ne ya kafamçokkarıştı hele dün bulantıdan mahvoldum

ben kürtaj olalı 12 gün fln oldu kafamçokkarıştı

Son düzenleme:

kaydirigubbakcemile3
benim eşim yasemin ve esteryanın hamileliğini sonra bebeklerini kaybetmelerini sabina ve perinin hamileliğini hepsini biliyo :))

Kızlar açıkcası ben böyle sitelere girip bişiyler yazmam hiç.nette araştırırken kk karşıma çıktı,hatta bu formu gördüm,merak edip okudum,uzun bir müddet sizleri takip ettim ve sonunda aranıza katıldım.Eşim bahsetmedim hiç,öyle takılırken birden kendimi bu sitede buldum işte :)))))))))))))))

ya çok enteresan ama benim bi kaç gündür sabahları bulantım oluyo aynı hamileymişim gibi

kasığımda batma kasılma oluyo bu ne ya kafamçokkarıştı hele dün bulantıdan mahvoldum

Canım soğuk algınlığı olabilir,yada kullandığın ilaçların yan etkilerini oku,onlardan biri yapıyordur.

kasığındaki batma normal olabilirde sabahları bulantı tuhaf ayşecim acaba psikolojik olabilirmi yada ilaç içiyosan ondan kaynaklanıyoda olabilir

Kızlar açıkcası ben böyle sitelere girip bişiyler yazmam hiç.nette araştırırken kk karşıma çıktı,hatta bu formu gördüm,merak edip okudum,uzun bir müddet sizleri takip ettim ve sonunda aranıza katıldım.Eşim bahsetmedim hiç,öyle takılırken birden kendimi bu sitede buldum işte :)))))))))))))))

bende hamilelikle ilgili ne yazsam bu site çıktı karşıma sonunda bende üye olayım bari dedim sonra bu topiği kurdu tuğba.. burda baya alıştık birbirimize ve bi süre sonra msn ve facebooktanda görüşmeye başladık.. o zaman eşimde gördü tabi hayatıma giren yeni arkadaşlarımı hatta biz belenayla buluştuk bile sonra eşimde katıldı bize oda tanıştı belenaycığımlaa

PERııııııııııııııııı şimdi gelip saçlarından tutarak getiricem seni.. iyi alıştı ya 2010 nisan anneleriymişşş allahım yarabbimm

kaydirigubbakcemile3

Ok canım o şekilde yaparsan daha iyi olur senin içinkaydirigubbakcemile5

Canım benim de kasık ağrılarım çok oluyordu,arada da iç bulantısı.Kürtajdan sonra kendimizi çok iyi korumamız lazım.Dikkat et iyice..

kasığındaki batma normal olabilirde sabahları bulantı tuhaf ayşecim acaba psikolojik olabilirmi yada ilaç içiyosan ondan kaynaklanıyoda olabilir

Canım soğuk algınlığı olabilir,yada kullandığın ilaçların yan etkilerini oku,onlardan biri yapıyordur.

kullandığım tek ilça şu beyaz kahverengi olan ilaç var ya yuvarlak o başka ilaçlarım

bitti....Üşüttümmü genelde bu tip şikayetlerim olmaz ama psikolojik oldugunu da

sanmıyorum çünkü şu an da öyle bi beklenti içinde değilim.

Büyük ihtimalle ilacın yan etkisidir diyorum ama bu zamana kadar herhangi bi yanetkisini

görmedim...Prospektüsü okuycaktım ama kaybetmişim ilaçtandır büyük ihtimalle :kahve:

Canım benim de kasık ağrılarım çok oluyordu,arada da iç bulantısı.Kürtajdan sonra kendimizi çok iyi korumamız lazım.Dikkat et iyice..

ilk zamanlar kasık ağrılarım çok oluyordu onlar geçeli baya oluyo

kendimi çok çok iyi hissediyorum son bi haftadır hem bedenen hem psikolojik

2-3 gündür de bunları farkettim ama büyük ihtimal ilaçtır diyorum ben

neyseki çarşamba gunu doktora kontole gidicem o zaman sorarım...inşallah :)

ilk zamanlar kasık ağrılarım çok oluyordu onlar geçeli baya oluyo

kendimi çok çok iyi hissediyorum son bi haftadır hem bedenen hem psikolojik

2-3 gündür de bunları farkettim ama büyük ihtimal ilaçtır diyorum ben

neyseki çarşamba gunu doktora kontole gidicem o zaman sorarım...inşallah :)

İnşallah bir terslik yoktur canım.:Saruboceq:

İnşallah canım inşallah o kadar korkuyorum ki kötü şeyler söylerse iltihap var derse

vırt derse zırt derse korkuyorum ya inşallah herşey yolundadır. :Saruboceq: :Saruboceq:

Aklına kötü şeyler getirtme canım.ben de kasık ağrısı için türlü şeyler düşündüm ama hiçbirşeyim çıkmadı:nazar: Söktürücü bir hap verdi ve sonra o kadar rahatladım ki.38. günüm de bile adet oldum.Normal de buradaki birçok kişi 38. gün geçiyor olamıyor.Sadece içini ferah tutyerimseniben

İnşallah canım inşallah o kadar korkuyorum ki kötü şeyler söylerse iltihap var derse

vırt derse zırt derse korkuyorum ya inşallah herşey yolundadır. :Saruboceq: :Saruboceq:

hayır ayşecim zırtta demicek pırtta demicek sen ilaçlarını içiyosun e zaten temizliğinede özen gösteriyosun mutlakaki herşey yolundadır o yüzden hıı eğer hafif bi enfeksiyondan söz edersede ki hiiç sanmıyorum bi kutu daha antibiyotik kullanırsın olur biter güzelim

hayır ayşecim zırtta demicek pırtta demicek sen ilaçlarını içiyosun e zaten temizliğinede özen gösteriyosun mutlakaki herşey yolundadır o yüzden hıı eğer hafif bi enfeksiyondan söz edersede ki hiiç sanmıyorum bi kutu daha antibiyotik kullanırsın olur biter güzelim

ınşallah canım En son bebiş varken kontorle gittiğimde idrar yollarında iltihap var demişti doktor
bi ilaç yazarım geçer hemen demişti sonra bebeişin kalbinin durduğunu öğrenıpte
ağlamaya başlayınca doktor kürtajdan sonra yazarız o zaman kullanırsın demişti.
Bi de o var yani neyse hayırlısı bakalım...Dikkat ediyorum tabii hemde annemler ayy
çok pimpiriklisin diyolar kızıyolar bana gamyoncuiremsu

kullandığım tek ilça şu beyaz kahverengi olan ilaç var ya yuvarlak o başka ilaçlarım

bitti....Üşüttümmü genelde bu tip şikayetlerim olmaz ama psikolojik oldugunu da

sanmıyorum çünkü şu an da öyle bi beklenti içinde değilim.

Büyük ihtimalle ilacın yan etkisidir diyorum ama bu zamana kadar herhangi bi yanetkisini

görmedim...Prospektüsü okuycaktım ama kaybetmişim ilaçtandır büyük ihtimalle :kahve:

İlacın ismini yaz nette hemen çıkar prospektüs

Back