- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.781
İnşallah canım En son bebiş varken kontorle gittiğimde idrar yollarında iltihap var demişti doktor
bi ilaç yazarım geçer hemen demişti sonra bebeişin kalbinin durduğunu öğrenıpte
ağlamaya başlayınca doktor kürtajdan sonra yazarız o zaman kullanırsın demişti.
Bi de o var yani neyse hayırlısı bakalım...Dikkat ediyorum tabii hemde annemler ayy
çok pimpiriklisin diyolar kızıyolar bana gamyoncuiremsu
kızlar be geldimmm cok iyimiş rahimim enfeksyon filanda yokmuş 3 ay korun dedii ben 3 ay korunmak istemiyorummm
İlacın ismini yaz nette hemen çıkar prospektüs
kızlar be geldimmm cok iyimiş rahimim enfeksyon filanda yokmuş 3 ay korun dedii ben 3 ay korunmak istemiyorummm
cok pimpirik oldugun için öle olyo ben 2 sene önce enfeksyon geçirdim doktor bana kızdı ben bide ayıptır sölemesi içine kadar yıkıyodum:) bu şekilde olmaz demişti
Çok sevindim canım. İnşallah 3 ay sonra meleğine tekrar kavuşursun:Saruboceq:
canım hoşgeldin almazmıyız hiç aramızaŞenizŞenizŞeniz
amiiin canım allah aratmasın hiçkimseye.. bidahaki hamileliğimizden güldürsün allah bizleri
ama sana tavsiyem hamile kalmak için pskolojini takip et belkide dr un verdiği süreden önce kendini hazır hissediceksin ve çok kafana takma gerçekten
tabiki canım hoşgeldin umarım en hayırlı zamanda kavuşursun bebeğine
kızla rgünaydın bu arada ben hastalandım bu ayda olmadı meleğim bana gelmedi kısmet sağlık olsun nasip ne zamansa o zaman gelsin inşallah
olsun be gülüm gelecek aya daha sıkı çalışırız bizde :))
biliyomusun ben senden daha ümitliydim kendimde olmadığına emindimde... ama üzülmedim biliyomusun belenay ben nedense hatta dün baya gaza geldim soğan kürünü falan denedim bu sabah hani kasıklarım ağrımıştı ya ama fena kokuyomuş bi tek akşamları yapsam onu nolurr
İnşallah canım En son bebiş varken kontorle gittiğimde idrar yollarında iltihap var demişti doktor
bi ilaç yazarım geçer hemen demişti sonra bebeişin kalbinin durduğunu öğrenıpte
ağlamaya başlayınca doktor kürtajdan sonra yazarız o zaman kullanırsın demişti.
Bi de o var yani neyse hayırlısı bakalım...Dikkat ediyorum tabii hemde annemler ayy
çok pimpiriklisin diyolar kızıyolar bana gamyoncuiremsu
canım merhaba bende sogan kürü kullandım kullandıgım ay adet oldum ve cok faydasını gördüm ve diğer ay hamile kaldım bebişim benle kalmadı ama hayırlısı böyleymiş bence iç ben burnumu kapatarak içtim inan 3 gün sonra su içiyomussun gibi geliyo paylasmak istedim seninle umarım işe yarara ve en yakın zamanda bebişin seninle olur
Günaydın kızlar....Hepinize mutlu ve huzurlu günler dilerimopuyorumnanaktan
İzmir'de kapanıyor arada:sinifsinif:
hadı buradan oraya gelsın yagmur...şöleee bi serınletsın
günaydın güzellerrr
güzelim hepsi geçer ilaçla ben zırt pırt olurum sistit mesela.. bide eskiden ilaçta içemezdim yutamazdım o antibiyotikler falan kalırdı hep.. şimdi öğrendim içiyorum antibiyotiği geçiveriyo hemen.. malesef bu kadınların büyük derdi
evet bugün izmirde biraz serin olucak sanki..yarından itibaren dahada serinliyomuş havalar öyle duydum haberlerde
valla koca yaz bitti :1shok: ve ben hiçbişey anlamadım yani ne yaşadımki yazı kıştan ayıran ne yaşadım :sm_confused:
Günaydın kızlaaarr....
Yarın doktora gidicem fantastikcim ne varsa cıkıcak inşallah ortaya :)
İlaçla geçsinde içeriz ilacı napalım.....
acaip yağmur bastırdı yaa İstanbul/Bahçelievler'e
Eylül ben geldiiiimmm dedi yani :)
kızlar ya öğretmen olmak varmıs...bisürü tatıl..hanı tamam kolay bıiş degıl kesınlıklede..ne bıleyım bi bayan için varya en süper meslek...
aynen perim valla geçmişe pek takılmam ben ama bu konuda pişmanlık yaşıyorum yani tamam zor ama her iş zor hatta ondan çok daha zor işler var çok çalışılan ve az kazanılan ama öğretmenlik nimet resmen[/QUOTE
evet öle tabı halimize şükür herzaman.. ama insan özeniyo işte...aman olsun artık napalım
bu arada bütün diziler başlıyo kızlar...sersem edıcekler yıne bizi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?