- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.741
geçmiş olsun volina, sen ne zaman kaybettin bebegini ?
konuşmasını anlayamadığı için eşimde memnun kalmadı pek :)) ama beni rahatlattığı için sevdim ben.. bide onun elinden ne gelirdi diye düşündüm ama tekrar gitmeyi düşünmüyorumm.. daha samimi bi dr istiyorum
Sağol canım.Amin hepimize inşallah.
Kahraman Kolday canım.
Sağol teşekkür ederim canım.Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.:Saruboceq:
Canım şöyle diyeyim.Benim dr.um ne zmn arasam açar,hatta kürtaj sonrası ağrılarım çok oldu.Sağolsun benim için tatilini yarıda kesip geldi..Yani beni her açıdan rahatlattı.Dr. hasta ilişkisinden çok abim bir yakınım gibi gerçekten...
ayy bak o çok önemli bende öyle olsun istiyorum peki muaynanesi nerde bide doçmu profmu bide verdiği testleri falan nerde yaptırıyodun sen tatlım
Canım Alsancak'ta Altınordu'nun karşı sokağında.Opr.Dr. verdiği testleri Gazi Hastanesi'nde yaptırttım ben;ama benim özel sigortam var.Onun için heryerde yaptırabiliyorum.Senin de varsa sorun olmaz zaten.Linkini verdim sitesine bir göz at istersenyerimseniben
Dr. Kahraman KOLDAY - Anasayfa
yasemincim tuğbaya ben msndede rastlamıyorum artık ya hiçmi gelmicekk
teşekkür ederim canım şirkette açamadım sayfasını bloke veriyo :)) ama evde bakarım
benimde var özel sigortam ama hamilelik kapsam dışı malesef o yüzden dr muayne ücreti dışında herşeyi hastane karşılasın istiyorum
kızalar nolmuş bizim topiğimize bizi beğenmeyenler çıkmış he he :)) arkadaşa gereken cevabı vermişsiniz ağzınıza klavyenize sağlık :)) benimde bugün yoğun olacağım çıktı iki laf söyleyemedim.
bende tuğbayı merak ediyorum bizemi küstü niye gelmiyor ki?
Canım benim ayakta tedavim vardı ayrıca.Ben hamilelik testlerini yaptıracak kadar ilerleyemedim zaten.Sadece hormon testlerim falan vardı.Onları sigortam karşıladı.Dr. da da özel sigorta geçiyor zaten.Ama Gazi hastanesinde SSK'da geçiyor canımcım.
bende bu hafta içi gideceğim dr uma somkez tahlillere baksın birde ilaç yazalım demişti bana MTHFR mutasyonu için 2 ay önceden kullanmaya başlayacaktım eeee başlayım artık yaklaşıyoruz özgürlüğe :)))
yasemincim hadi hayırlısı inşallah.özgürlük güzel şey yeterki fazla sürmesin allahım en kısa zamanda dilediğimizi verir.
size o kadar çok alıştım ki c.tesi günü annemle türbe ziyareti yaptık ve onların yüzü suyu hürmetine hepimiz içi dua ettim.yani decem o ki hep aklımdasınız.hatta inanmıcaksınız eşime birperinin hamilelik müjdesini bile verdim.aşkım bi affaladı bu nediyo diye sonra biraz açıklama yaptım sizden bahsettim.iyiki varsınız :))
yasemincim hadi hayırlısı inşallah.özgürlük güzel şey yeterki fazla sürmesin allahım en kısa zamanda dilediğimizi verir.
size o kadar çok alıştım ki c.tesi günü annemle türbe ziyareti yaptık ve onların yüzü suyu hürmetine hepimiz içi dua ettim.yani decem o ki hep aklımdasınız.hatta inanmıcaksınız eşime birperinin hamilelik müjdesini bile verdim.aşkım bi affaladı bu nediyo diye sonra biraz açıklama yaptım sizden bahsettim.iyiki varsınız :))
güzel o zaman hamilelik dönemimde özel sigortam karşılamıcak ama olsun sonuçta zaten dr para veriyorum testlerid ssk karşılıyosa gazide süper
drun operatör olması kafamı kurcalıyo benim takmışım profa doç a aman ne farkeder dimi ya fff
hadi bakalım yasemincm.. ne o başlıcağın şey ilaçmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?