E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.721
Amin İnş.herşey planladığınız gibi gider
Şu erkekler çok alemler yaaa,nekadar masumca soruyorlar :)
Benim eşimde ,bebek kararı alınca
-Hemen bi beşik almak lazım demişti :)))))))))))))))))))))
Bizimde ilk denemeydi kızlar ama işte...
jazmin biz cok yakınmışızz
yazarım tabiki gelir gelmez korunmayı bırakın benim ilişki bilem yasakbirpericim sen kürtajmı olmustun bide nezaman sonra hamile kaldın
Kızlar hepinize geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz.
Ben de yaklaşık 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.38. günümde adetim geldi.Doktorum bir süre vermedi korunma için;ama tekrardan aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum sanki.Bunun için de hazır değilim.İnşallah Nisan gibi başlayacağım çalışmalara.Allah hepimize doğru zamanda sağlıklı bebişler verir...
evet canım ben 10 haftalıkken kalbının durdugunu öğrendım bebegımın ve küraj oldum doktorum 10 gun ilişki yasagı verdı .kontrolde herseyın yolunda oldugunu söledı..ama ben psıkolojık olarak ilişkiye yanasmadım hazır hıssetmedımkendımı bir aya yakın..kürtaj tarıhim 26 mayıs şimdi 6+5 hamıleyım.iki ay korunma süresı vermıstı doktorum.
hehehe nasıl yani hıı :)))
bende yakup erataya gitmiştim alsancakta muaynanesi.. çok iyi bi dr du oda
kürtajdan sonra dokuz eylülden sabahattin altınyurt diye bi dr a gittim ama yeni hamileliğimde bülent gülekliye gitmeyi düşünüyorum :))
yakup hocada kötü hatıralar var.. sabahattin hoca içinde hastanedeki arkadaşlarımdan bazı şeyler duydum :))) ondan
:roflol: onlar için 10 dklık ş tabiii
Kızlar bu siteyi boş bulanlar boş boş bizi izliyorlar :))))))))))))))
Canım benim doktorum Kahraman Kolday.Çok memnunum dr.umdan.Birçok kişiye de buradan tavsiye ettim zaten.Seninki kimdi?
hoş geldin aramıza canım sanada çok geçmiş olsun....nisan çok geç bir tarih değil mi....
Kızlar hepinize geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz.
Ben de yaklaşık 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.38. günümde adetim geldi.Doktorum bir süre vermedi korunma için;ama tekrardan aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum sanki.Bunun için de hazır değilim.İnşallah Nisan gibi başlayacağım çalışmalara.Allah hepimize doğru zamanda sağlıklı bebişler verir...
Bende Yakup bey e gittim;ama beğenmedim canım.benim dr.umu tavsiye ederim gitmek istersen.
kıvanç bilici canım ksk iskelenin karsısında çok iyidir memnunum söz verdi kucağıma bi bebek vercekmişeşimde espirine nasıl yani falan demişti cıktıgımızda:)
kızlar günaydınn bugün doktora gitcem kontrole bi hafta oldu kürtaj olalı bakalım ne durumdayımbu arada okudum dayazdıklarınızı bu ayse günün sakası mı ya
aslında benim dr um namık demirdi yıllarca ona gittim 9 eylüldeyken.. şimdi kentte yani çok uzak ve çok zor randevu alınıyo en az 1 ay sonrasına oda iyi yani :)
sonrası işte bi arayış oldu bende dediğim gibi yakup hoca çok iyiydi beni hiç strese sokmadı rahatlattı ama ben muaynanesi hastanede olan bi dr a gitmek istiyorum işten zaten zor izin alıyorum onun için 9 eylülde bülent gülekli var anabilim dalı başkanı.. tüp bebekte uzman ama olsun ona gitmeyi düşünüyorum inşallah..hastanede çalıştığım zamanlardanda duyuyodum methini
seninki hastanedemi
Bende Yakup bey e gittim;ama beğenmedim canım.benim dr.umu tavsiye ederim gitmek istersen.
Kızlar bu siteyi boş bulanlar boş boş bizi izliyorlar :))))))))))))))
geçmiş olsun Allah tekrar sağlıkla ve hayrılısıyla nasib eder inşallah
seninki kim canım
jazmın sanada geçmiş olsun canım benım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?