Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Amin İnş.herşey planladığınız gibi gider

Amin:Saruboceq:

Şu erkekler çok alemler yaaa,nekadar masumca soruyorlar :)
Benim eşimde ,bebek kararı alınca
-Hemen bi beşik almak lazım demişti :)))))))))))))))))))))

kaydirigubbakcemile3

valla bizimki şokta olduğu için hiç birşey diyememişti.

Bizimde ilk denemeydi kızlar ama işte...

Nasip canım.Kısmet işte...

jazmin biz cok yakınmışızz

Evet canımkaydirigubbakcemile5

yazarım tabiki gelir gelmez korunmayı bırakın benim ilişki bilem yasak birpericim sen kürtajmı olmustun bide nezaman sonra hamile kaldın

evet canım ben 10 haftalıkken kalbının durdugunu öğrendım bebegımın ve küraj oldum doktorum 10 gun ilişki yasagı verdı .kontrolde herseyın yolunda oldugunu söledı..ama ben psıkolojık olarak ilişkiye yanasmadım hazır hıssetmedımkendımı bir aya yakın..kürtaj tarıhim 26 mayıs şimdi 6+5 hamıleyım.iki ay korunma süresı vermıstı doktorum.

hoş geldin aramıza canım sanada çok geçmiş olsun....nisan çok geç bir tarih değil mi....

allah kucagına almayı nasip etsinnn bidaha yasatmasın darısı başımıza :)

Bende Yakup bey e gittim;ama beğenmedim canım.benim dr.umu tavsiye ederim gitmek istersen.

Canım benim doktorum Kahraman Kolday.Çok memnunum dr.umdan.Birçok kişiye de buradan tavsiye ettim zaten.Seninki kimdi?

aslında benim dr um namık demirdi yıllarca ona gittim 9 eylüldeyken.. şimdi kentte yani çok uzak ve çok zor randevu alınıyo en az 1 ay sonrasına oda iyi yani :)
sonrası işte bi arayış oldu bende dediğim gibi yakup hoca çok iyiydi beni hiç strese sokmadı rahatlattı ama ben muaynanesi hastanede olan bi dr a gitmek istiyorum işten zaten zor izin alıyorum onun için 9 eylülde bülent gülekli var anabilim dalı başkanı.. tüp bebekte uzman ama olsun ona gitmeyi düşünüyorum inşallah..hastanede çalıştığım zamanlardanda duyuyodum methini
seninki hastanedemi

hoş geldin aramıza canım sanada çok geçmiş olsun....nisan çok geç bir tarih değil mi....

Sağol canım.hoşbuldum a.s.

Nisan çok geç aslında;ama hem manen,hem de maddi açıdan o zamana kadar toparlanmak istiyorum canım.Ayrıca ben bahar çocuğu yapmak istiyorum:kedi:Allah nasip ederse tabii..

geçmiş olsun Allah tekrar sağlıkla ve hayrılısıyla nasib eder inşallah

kıvanç bilici canım ksk iskelenin karsısında çok iyidir memnunum söz verdi kucağıma bi bebek vercekmiş eşimde espirine nasıl yani falan demişti cıktıgımızda:)

espri bi yana canım benım insallah alıcaz hepimiz bebeklermıze kucagımıza...ama işte bi vaktı saatı var bunun demekkı...

hamıle kaldıgımı ögrendıgımde acayıp korkular yasadım..ya yıne aynısı olursa dıye..sonra burdakı arkadaslarımın ve annemın destegıyle attım bu korkuyu..hersey olacagına varıyo..olacagın önune gecılmıyor.. vre herseyde bı hayır var mutlaka

kızlar günaydınn bugün doktora gitcem kontrole bi hafta oldu kürtaj olalı bakalım ne durumdayım bu arada okudum dayazdıklarınızı bu ayse günün sakası mı ya

hoş geldin canım...inşallah güzel haberlerle gelirsin kontrolden....ay ne şaka hemde canım....sorma sorma zemuszemusopuyorumnanaktan

Canım benim doktorum sanırım Tepecik SSK'da da doktor;ama ben özeline gittiğim için bilmiyorum.Aynı zamanda Smryna Art'ın kurucularından.Yani her konuda yardımcı olabilir.İstersen gidip bir konuşursun ya da arayıp sorrasın.

Bende Yakup bey e gittim;ama beğenmedim canım.benim dr.umu tavsiye ederim gitmek istersen.

konuşmasını anlayamadığı için eşimde memnun kalmadı pek :)) ama beni rahatlattığı için sevdim ben.. bide onun elinden ne gelirdi diye düşündüm ama tekrar gitmeyi düşünmüyorumm.. daha samimi bi dr istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…