- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.701
Kızlar,boş gebelik,anembriyonik gebelik,bozulmuş gebelik; bunların hepsinin genelde sebebi o ayki siper yada yumurtanın içindeki bilgi eksikliğinden (gen probleminden) kaynaklanmakta.Ama yalnızca o siperme yada yumurtaya bağlı,yani birdaha böyle birşey yaşıyacağız anlamına gelmez.Her kadın yaşayabilir.Gebeliklerin % 50 si düşük ile sonuçlanıyor ,buda Allah'ın bir süzgeçi.Bazı kadınlar ilk gebeliklerinde bazıları 4. bazıları 5. gebeliğinde yaşayabilirler.Bizim ilk gebeliğimize denk geldi,canınızı sıkmayın çevremde bunu yaşayan çok var,yalnız değiliz...
Canım benimki süpriz bir hamilelikti...Öğrendiğimde şok oldum. Ertesi gün hapı,alkol ve normal ağrı kesici falanda içmiştim;ama doktorum ve biz bebek beni bırakmadığı sürece kürtaja karşıydık. Tam 3 hafta sonra gittik kalp atışları için;ama bomboş bir keseyle karşılaştım.O anki duygularımı tarif edemem.Sanki kandırılmış gibi hissettim kendimi,diğer yandan da kullandığım şeylerin etkisi oldu.Allah böylesini hayırlı görmüş dedim.
Doktorum ilk hamileliklerin çoğunda böyle birşey olduğunu ve bunun kesinlikle benden kaynaklanmadığını söyledi.İkinci hamileliklerde de olmayacağını söyledi.Ve tam 2 gün sonra kürtaj oldum.Allah bir daha yaşatmasın.:Saruboceq:[/B][/I]
amin cnm çok geçmiş olsun sanada allah tekrar yaşatmasın.. kendine çok uzun zaman biçmişsin tabi önemli olan senin kendini hazır hissetmen
hadi bakalım hayırlısı hayalcim git yaptır kontrolünüde için rahatlar
izmirin neresindesin cnm
evet kobracım tekrarlama olasılığının ilk hamilelikle hiçbi ilgisi yokmuş
ben bidahakinde kavuşucağımızı düşünüyorum zaten.. öyle doğuyo içime :)
gerçekten ya dr dan duyduğumda bende kendimi çoook tuhaf hissetmiştim yani dr a ben demiştim bu hamilelikte bi terslik olduğunu hissediyorum diye :)) ama sonra ondan duyunca fena oldum
bu arada sende izmirlisin sanırım ne güzel hemşerilerim çoğalıyo topiğimizde
Amin canım bende kürtaj oldum.kalp atımı yoktu,bozulmuş gebelik yani.İlk zamanlar bende kötü hissediyordum ama şuan çok şükür toparladım kendimi.Etrafım hamile dolu,onları görünce imreniyorum tabi ama Allah tüm hamilelere hayırlı doğum hayırlı evlat versin..Bizede kısa zamanda verir İnşAllah...
karsıyakadan bitanem atakent tarafında oturuyorum sendemi izmirdendin
Çok geçmiş olsun canımcım...
Ben de aynen o durumdayım.Her taraf hamile,yakın arkadaşlarımın çocukları var;ama onlarla yetiniyorum şimdilik.Kocişle karar aldık.Biraz para biriktirip,kendimi hazır hissettiğim zaman hamile kalacağım.Planlı bir hamilelik dönemi geçirmek istiyorum bu sefer..
Evet fıstık,bende birdahakine herşeyin çok güzel olacağına inanıyorum.Hiç kötü birşey geçmiyor aklımdan.
Heeeeeey toprakçılık yok yav
Sağol canım.Amin..
Sağol canım.Geçmiş olsun sana da...
Canım benimki süpriz bir hamilelikti...Öğrendiğimde şok oldum. Ertesi gün hapı,alkol ve normal ağrı kesici falanda içmiştim;ama doktorum ve biz bebek beni bırakmadığı sürece kürtaja karşıydık. Tam 3 hafta sonra gittik kalp atışları için;ama bomboş bir keseyle karşılaştım.O anki duygularımı tarif edemem.Sanki kandırılmış gibi hissettim kendimi,diğer yandan da kullandığım şeylerin etkisi oldu.Allah böylesini hayırlı görmüş dedim.
Doktorum ilk hamileliklerin çoğunda böyle birşey olduğunu ve bunun kesinlikle benden kaynaklanmadığını söyledi.İkinci hamileliklerde de olmayacağını söyledi.Ve tam 2 gün sonra kürtaj oldum.Allah bir daha yaşatmasın.:Saruboceq:
evet bende izmirliyim bende yaşilyurt basıl sitesi tarafındayım uzakmışız biraz :)
kime gidiyosun yani hangi dr a
Ben de Karşıyaka-Yenigirne'de oturuyorum fantastikacım.
canım bizimde ilk denememizdi cok sasırmıştım çünkü bircok arkadasımızdan duyuyodum hemen olmyo diye cok sevinmiştim amazaman gectikce problem oldugunu anladım cünkü içimde anne olma hissi yoktu sölemiştim bi sorun var diye ölede oldu kalp atısını duymaya gittim eşimin o ultrasona bakışını asla unutamam keseyi bebekmi diye sordu offf malesef görür görmez ben anlamıştım bi hafta sonrada kürtaj oldum şimdi beklemedeyiz bakalım
canım bizimde ilk denememizdi cok sasırmıştım çünkü bircok arkadasımızdan duyuyodum hemen olmyo diye cok sevinmiştim amazaman gectikce problem oldugunu anladım cünkü içimde anne olma hissi yoktu sölemiştim bi sorun var diye ölede oldu kalp atısını duymaya gittim eşimin o ultrasona bakışını asla unutamam keseyi bebekmi diye sordu offf malesef görür görmez ben anlamıştım bi hafta sonrada kürtaj oldum şimdi beklemedeyiz bakalım
karşılıklıyız yani :)) sen hangi dr a gitmiştin jazmincim
Canım bizimde ilk denemede tutmuş,deneme dersek tabii:kedi:
Biz testi ilk yaptığımızda inanamadık kocişle gözlerimize.Yanlışlık var diye tekrar tekrar yaptık.Nasip değilmiş canım.Allah bir dahakine daha sağlıklı bir hamilelik ve bebiş versin..
kıvanç bilici canım ksk iskelenin karsısında çok iyidir memnunum söz verdi kucağıma bi bebek vercekmişeşimde espirine nasıl yani falan demişti cıktıgımızda:)
Şu erkekler çok alemler yaaa,nekadar masumca soruyorlar :)
Benim eşimde ,bebek kararı alınca
-Hemen bi beşik almak lazım demişti :)))))))))))))))))))))
Bizimde ilk denemeydi kızlar ama işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?