- 29 Ekim 2008
- 13.077
- 5.614
- 448
- 45
- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.681
hoşbuldum canım :1hug:Merhaba hoşgeldin
allahım inşallah gönlüne göre verir canım ya ümidini yitirme lütfen
merhaba kızlar
esteryamın hepinize selamı var kızlar msn den konuştuk çok yoğun olduğu için k k ya giremiyormuş...ve buğün regli olmuş kürtajdan tam 30 gün sonra....iyiymiş merak etmeyin olur mu :)))
Hoşgeldiniz efendimmmm buyrunnnnnnnnn
bende dedimki madem gebelik lingi bende bilgi alayım ne bileyim boş şeyler var
CüvCüv: BEKLEME LİSTEMİZ
1-yasemin66...............20 ekim KALAN SÜRE 2 ay
2-fantastika.................korunma süresi bitti bayram
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram
4-kanarya...................korunma süresi bitti bayram
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayram
6-esterya.................korunma süresi beklemede
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 2 buçuk ay
9-belenay.................korunma süresi bitti bayram
10-sibela....................korunma süresi bitti bayram
11-eceyas.................korunma süresi bitti bayram
12-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram
13-özgekrd................korunma süresi bitti bayram
14-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram
15-kobra....................korunma süresi bitti bayram
16-volına....................korunma süresi bitti bayram
17-esen55.................korunma süresi bitti bayram
HAMİLELERİMİZ
1-sabına...................HAMİLEEEEEEEEEEEE EEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN
2-biperi....................HAMİLEEEEEEEEEEE EEEEE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN
listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla
Kızlar hepinize geçmiş olsun.Umarım en kısa zamanda meleklerimize kavuşuruz.
Ben de yaklaşık 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.38. günümde adetim geldi.Doktorum bir süre vermedi korunma için;ama tekrardan aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum sanki.Bunun için de hazır değilim.İnşallah Nisan gibi başlayacağım çalışmalara.Allah hepimize doğru zamanda sağlıklı bebişler verir...
Ben de yaklaşık 2 ay önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum.38. günümde adetim geldi.Doktorum bir süre vermedi korunma için;ama tekrardan aynı şeyleri yaşayacağımı düşünüyorum sanki.Bunun için de hazır değilim.İnşallah Nisan gibi başlayacağım çalışmalara.Allah hepimize doğru zamanda sağlıklı bebişler verir...
kızlar günaydınn bugün doktora gitcem kontrole bi hafta oldu kürtaj olalı bakalım ne durumdayımbu arada okudum dayazdıklarınızı bu ayse günün sakası mı ya
yazarım tabiki gelir gelmez korunmayı bırakın benim ilişki bilem yasakbirpericim sen kürtajmı olmustun bide nezaman sonra hamile kaldın
Canım sanada çok geçmiş olsun.Allah hepimize sağlıklı ,hayırlı evlatlar versin..
geçmiş olsun canım bende bir hafta önce boş gebelik nedeniyle kürtaj oldum doktorun neden olurmuş diye bilgi verdimi
kızlar günaydınn bugün doktora gitcem kontrole bi hafta oldu kürtaj olalı bakalım ne durumdayımbu arada okudum dayazdıklarınızı bu ayse günün sakası mı ya
amin cnm çok geçmiş olsun sanada allah tekrar yaşatmasın.. kendine çok uzun zaman biçmişsin tabi önemli olan senin kendini hazır hissetmen
hadi bakalım hayırlısı hayalcim git yaptır kontrolünüde için rahatlar
izmirin neresindesin cnm
Sağol canım.Amin..
Sağol canım.Geçmiş olsun sana da...
Canım benimki süpriz bir hamilelikti...Öğrendiğimde şok oldum. Ertesi gün hapı,alkol ve normal ağrı kesici falanda içmiştim;ama doktorum ve biz bebek beni bırakmadığı sürece kürtaja karşıydık. Tam 3 hafta sonra gittik kalp atışları için;ama bomboş bir keseyle karşılaştım.O anki duygularımı tarif edemem.Sanki kandırılmış gibi hissettim kendimi,diğer yandan da kullandığım şeylerin etkisi oldu.Allah böylesini hayırlı görmüş dedim.
Doktorum ilk hamileliklerin çoğunda böyle birşey olduğunu ve bunun kesinlikle benden kaynaklanmadığını söyledi.İkinci hamileliklerde de olmayacağını söyledi.Ve tam 2 gün sonra kürtaj oldum.Allah bir daha yaşatmasın.:Saruboceq:
yazarım tabiki gelir gelmez korunmayı bırakın benim ilişki bilem yasakbirpericim sen kürtajmı olmustun bide nezaman sonra hamile kaldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?