- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.101
bilemıyorum canım neden oldugunu devamlı yok agrı ara ara vurup gidiyo olabılırmı inş. bebişim benımledir belirtilerimi söylemiştim sana bilemıyorum rabbımden hayırlısı şu günler yüzü suyu hürmetine rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi hepimize nasip eylesin amiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn
slm canlarım! öncelikle hepimizin ramazanı mubarek olsun ...edilen dualar tutulan oruçlar kabul olması dileğile nasılsınız?
umarım herkez iyidir
beni sorarsanız bende hiç bir değişiklik yok hep aynı miğde bulantılarım tam gaz devam ediyor
sürekli yatıyorum..umarım bu şekilde 9 ay boyunca devam etmez
benden bukadar canlarım
hepinizi çok öpüyorum
rabbim tüm bebek hasreti çekenlerin yüzünü güldürsün inşallah
bebişin için yapalımmı bir tanebelenay bu tickerları nasıl yapıyosun gülüm sen ;?
slm canlarım! öncelikle hepimizin ramazanı mubarek olsun ...edilen dualar tutulan oruçlar kabul olması dileğile nasılsınız?
umarım herkez iyidir
beni sorarsanız bende hiç bir değişiklik yok hep aynı miğde bulantılarım tam gaz devam ediyor
benden bukadar canlarım
hepinizi çok öpüyorum
canım sen nasıslın gülüm ramazanın ilk gün heyecanlıyım iftar sofrası hazırlıyacam akşam bebeişimize iyi bak.busemcım sen nasılsın güzelim
umarım herkez iyidir
benden bukadar canlarım
hepinizi çok öpüyorum
iyiym canım ramazan başladı yaa çook mutluyum ben ramazan aylarını çook severim sahurlar iftarlar vesayre benımde dünden beri canım sag yumurtalıgıma ve belime ara ara agrı vuruyoo bugunde var neyın nesı bilmem üşüttümmü acaba solda bişey yok sadece saga vuruyo agrı böyle işte canım sen nasılsın..........
bebişin için yapalımmı bir tane
bak lafı ağzımdan aldın bende bugün kızlara sorayım diyordum sol kasığıma siddetli sancı giriyor 3-4 gündür belime doğru yayıln bir sancı birde vajinaya vuruyor ara ara onu soracaktım kist olsa yaparmı ağrıyı yoksa üşütmedenmidir
umarım herkez iyidir
benden bukadar canlarım
hepinizi çok öpüyorum
canım sen nasıslın gülüm ramazanın ilk gün heyecanlıyım iftar sofrası hazırlıyacam akşam bebeişimize iyi bak.
bende kimi iyi kimi sıkıntılıyım ama genel olarak ıyıyım canım benım...
hadı allah kabul etsın şimdiden ınsallah oruclarınızı...bugünlerde bol bol dua edelım inşallah hepsı kabul olsun.
birperi söyle en son adet olduğun tarihi takvimi yapalım
fantastikacım knorun çorbalığından aldım analı kızlı yapıcam bu akşam diğerlerinidee denedim daha önce güzel oluyor ama tabi ne kadar sağlıklı oda ayrı bir konu
akşam yaptık canım analı kızlıyı biz begendik eşimle güzeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?