Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

CüvCüv: BEKLEME LİSTEMİZ :CüvCüv:
1-yasemin66...............20 ekim KALAN SÜRE 2 ay hihoyyyt
2-fantastika.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
3-tugbamurat...............korunma süresi bitti bayram :teytey:
4-kanarya...................korunma süresi bitti bayram :teytey:
5-sudenazxxx........korunma süresi bitti bayram:teytey:
6-esterya.................korunma süresi beklemedehihoyyyt
7-nurhayatk..............1 temmuz KALAN SÜRE 11buçuk ay hihoyyyt
8-busem68...............1 kasım KALAN SÜRE 2 buçuk ay hihoyyyt
9-belenay.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
10-sibela....................korunma süresi bitti bayram :teytey:
11-eceyas.................korunma süresi bitti bayram :teytey:
12-the-best-55...........korunma süresi bitti bayram :teytey:
13-özgekrd................korunma süresi bitti bayram :teytey:
14-seçil-ipek..............korunma süresi bitti bayram :teytey:
15-kobra....................korunma süresi bitti bayram :teytey:
16-volına....................korunma süresi bitti bayram:teytey:
17-esen55.................korunma süresi bitti bayram :teytey:

:CüvCüv: HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:

1-sabına...................hihoyyytHAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBIM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:
2-biperi....................hihoyyytHAMİLEEEEEEEEEEEEEEEE RABBİM NAZARLARDAN KORUSUN:teytey:

listede olmak isteyen arkadaşlar varsa korunma süresinin ne zaman bittigini belirtirlerse listeye eklerim herkese sevgileeerr
korunma süresi biten arkadaşlarımıza rabbim tez vakitte saglıklı sorunsuz ve hayırlı hamilelikler nasip eylesin inş. amiiin dualarımız onlarla

tuğbacım allah hayırlısını versin seni sağlıklı bi bebekle ödüllendirsin güzelim.. inan çok heyecanlandım az zaman kaldı
ee artık sabina ve peride eskidi yani yeni bi tane lazımmmmmm delikafadulden

slm canlarım! öncelikle hepimizin ramazanı mubarek olsun ...edilen dualar tutulan oruçlar kabul olması dileğile nasılsınız?
umarım herkez iyidir
beni sorarsanız bende hiç bir değişiklik yok hep aynı miğde bulantılarım tam gaz devam ediyor
sürekli yatıyorum..umarım bu şekilde 9 ay boyunca devam etmez
benden bukadar canlarım
hepinizi çok öpüyorum
rabbim tüm bebek hasreti çekenlerin yüzünü güldürsün inşallah

sabinacım bence 9 ay sürmez canım bu.. bikaç ay sonra azalır öyle diyolar.. hem olsun tatlım mutlaka bigün biteceğini bilmekte yeter değer çünkü
bizde şimdilik yeni bi havadis yok ama tuğbanınki çok yakın belkide gelecek haftaya bi müjdeyle başlıcazz :Saruboceq:

fantastikacım knorun çorbalığından aldım analı kızlı yapıcam bu akşam diğerlerinidee denedim daha önce güzel oluyor ama tabi ne kadar sağlıklı oda ayrı bir konu

Aminnn,Allah hayırlı doğum nasip etsin

busemcım sen nasılsın güzelim
canım sen nasıslın gülüm ramazanın ilk gün heyecanlıyım iftar sofrası hazırlıyacam akşam bebeişimize iyi bak.

inşallah devam etmez canım bulnatıların
güzel duan içinde teşekkürler.

bak lafı ağzımdan aldın bende bugün kızlara sorayım diyordum sol kasığıma siddetli sancı giriyor 3-4 gündür belime doğru yayıln bir sancı birde vajinaya vuruyor ara ara onu soracaktım kist olsa yaparmı ağrıyı yoksa üşütmedenmidir

yumurtlama belırtısıde olabılır gülüm o ağrı

senınde güzelim ramazanın hayırlı olsun.

yeterkı bebiş iyi olsun annesıne bulantılara katlanıcaz artık napalım...ama ılk 3 aydan sonra gecer dıyorlar hep. az kaldı .doktor kontrollerın nasıl gıdıyor gülüm...

sende kendıne bebişe cok ama cok ıyı bak...

öptüm senı kocaman

busem canım sen nasılsın
diğer kıslar nerde yahu ramazan rehavetimi çöktü üstünüze açlık falan mı hııı daha erken kıslar durun akşama çok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…