- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #7.081
kızlar anlatın hele ya ne var ne yok
pericim nasılsın bugünn
sorma gülüm. aksam sarımsaklı yogurt yapmıstım o sarımsak varya o sarımsakk
benı mahvettı. çok az bısey aldım tabagıma.. sonrasını hatırlamıyorum..
sarımsak benım ıcın bıttı.
geçmiş olsun ya zaten düşüktü gündüzde tansiyonun sarımsak iyice dibe çekti demek.. çiğ olarak fazla yediğimde benide bozar ama silme bence onsuz olmaz hem çok faydalı sadece tansiyonun düşükken yemezsin
bulantı yaptı gülüm resmen heryerden kokusunu aldım herseyden ..tansiyonumla ılgılı bısey olmadı.
bende asla şikayet etmıyorum gülüm ama hersey kokuyo burnumaaa güzel bişey kokmuyo ama hep kötüü
günaydın tuğbacım nasılsın canım
uy canım olucak artık böle şeyler ne güzel yaaaaopuyorumnanaktansorma gülüm. aksam sarımsaklı yogurt yapmıstım o sarımsak varya o sarımsakk
iyiym canım ramazan başladı yaa çook mutluyum ben ramazan aylarını çook severim sahurlar iftarlar vesayre benımde dünden beri canım sag yumurtalıgıma ve belime ara ara agrı vuruyoo bugunde var neyın nesı bilmem üşüttümmü acaba solda bişey yok sadece saga vuruyo agrı böyle işte canım sen nasılsın..........
iyiym canım ramazan başladı yaa çook mutluyum ben ramazan aylarını çook severim sahurlar iftarlar vesayre benımde dünden beri canım sag yumurtalıgıma ve belime ara ara agrı vuruyoo bugunde var neyın nesı bilmem üşüttümmü acaba solda bişey yok sadece saga vuruyo agrı böyle işte canım sen nasılsın..........
sorma gülüm. aksam sarımsaklı yogurt yapmıstım o sarımsak varya o sarımsakk
Kızlar günaydın,hayırlı,sağlıklı,bereketli Ramazanlar diliyorum hepimize.Allah İnşAllah bu mübarek ayda dualarımızı kabul eder,bize ve tüm evlat hasreti çekenlere hayırlı ve sağlıklı bir hamilelik ve evlat nasip eder.
evet ya ramazan çok güzel oluyor heleki kışın ve iftar sofrasında sıcacık çorba.. çok güzel
senin ağrının sebebide tuğbacım ya üşüttün yada bebişin ver içinde :)) olabilirmi acaba 2 gün sonra anlıcaz :)
tugbaaa yaaa sankı sen hamılesın gülüm içime öle doğuyo benım..hayırlısı yarabbım ınsallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?