Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

kızlar öğleden sonra izin aldım işten bankada işim var....inşallah halledebilirim dua edin baan ne olur...öpüldünüz...

ay evet bi banka mevzu vardı onunla ilgilimi canım ya hadi inşallah her işin rast gider müjdeyle dönersin bize

ya kendi dr me gitsem 2 ay daha bekle der bide 6 ay korun yine günün geçerse görürüz de muayeneyede çağırmadıki yaa

başka dr a git busemcim sen kürtajdan sonra hiç gitmişmiydin muayneye

busecim senin hikayeni ben bilmiyorum.tek düşüğün mü var?
canım ben gelişmeyen gebelik geçirdim nisan ayında kürtajla keseyi aldılar ik gebeliğimdi.
ay evet bi banka mevzu vardı onunla ilgilimi canım ya hadi inşallah her işin rast gider müjdeyle dönersin bize

başka dr a git busemcim sen kürtajdan sonra hiç gitmişmiydin muayneye

canım benim gittim dr çağırdı beni 10 gün sonra 6 ay korun tekrar gebe kalınca görüşelim dedi bengitmeyi düşünmüyorum pek.

bence test yapsan çok iyi olur..7 gün kaydadeğer bir geçikme inşallah hakkında hayırlısı olur arkadaşım...

Bence hemen bi test yapmalısın canım...varsa çıkar mutlaka...
hadi hayırlısı hakkında

canım bence bi test yapmalısın şayet hamileysen öğrenmiş olursun değilsende olmadığını öğrenmiş olursun şüphen kalmaz hatta şimdi yapsan bi test hemen öğrensek alkisalkisalkis

kızlar testı yaptım ama ne gatif cıktı ama haladaha adet olmadım bugun 9gun oldu mecbur kan testi yaptırcam ama nezaman yaparım bılmıyom hiç bır belırtımde yok :gitme: mafoldumben

kızlar testı yaptım ama ne gatif cıktı ama haladaha adet olmadım bugun 9gun oldu mecbur kan testi yaptırcam ama nezaman yaparım bılmıyom hiç bır belırtımde yok :gitme: mafoldumben

peki ozaman neden gecikti acaba ya bestçim gerçekten bi kan testi yaptırsan belki o yaptığın test bozuk falandı ne bileyim işte.. enteresan çünkü 9 gün çok uzun üşüttünmü acaba canım ondanmı gelmedi adetin

kızlar bana bi yardım edin.
düşük yapanlar beni aydınlatsın şimdi benim adetim ayın 20sinde olcak bugün sabahtan beri acayip bel agrısı çekiyorum sanki kırılmış gibi ara ara kasık ve vajina üstüme sancı giriyor ortada kanda yok hayatımda hiç böyle birgün önceden ağrı veren bir regl yaşamadım üşüttüm desem gecen ay böyle olmalıydı çünkü denizdi soğuk havaydı falan sistitte olmuştum ama reglim ağrısız sızısız geçmişti zaten hepte öyle gecer kanın geldiğini anlamam bile bu ay hiç üşütmedim bu sıcakta patiklerle dolaşıp battaniyelerle uyudum.
gebelik belirtileride yaşadım kusma hariç hepsini yaşadım acaba düşük böylemi olurmu yoksa farklımıdır?

eğer adet olmadıysan hamıle olabılırsın canım belkı bu belırtıler hamılelıge delalettır..gercı ayın 20 sınde demıssın ama.. bellı de olmaz tabı..ıstersen bı tes t yap yada bekle bakalım..neden düşük olsunki hem daha adetın gecmemıs..birde her kadının zaten her ay hamıle kalma ıhtımalı var..bız bılmedende atıyoruz bazen adet kanamasıyla bunu..

inş anım kısmet dün gece rüyamda hamileydim remen içimde bi canlı vardı kımıldıyordu ya uyanınca çok kötü oldum ağladım yaa

kıyamazlar ya .. biliyomusun busem benim senin adını duyduğumda hep, hiç zorluk çekmeden hamile kalıcağın ve anne olucağın geliyo aklıma gerçekten.. sanki herşey tereyağından kıl çeker gibi olucak

canım düşüğün en net belirtisi kanamadır eğer kanaman yoksa düşük yaşamıyosun muhtemelen.. ama hamilelikte kasıklarda ağrıya sebep olur... eğer ağrının sebebi hamilelikse bol bol su içmelisin ve ihmal etmeden dr a görünmelisin bence.. eğer hamilelik değilsede kist oluşmuş olabilir

bılmıyorumkı yaaa yarın gıdıcem bakım doktora hayırlısı artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…