- Konu Sahibi tugbamurat
-
- #6.841
Tavsiye edeceğim kitaplardan biride "Ahmet Ümit" Bab ı Esrar
Ahmet Ümit Amerikadan Konya'ya gelen bir kadın gibi yazmış,kadınlarıda iyi tanıyor :))))
umutu okumusmuydunuz yenı basladım bıraz sıkıldım ama...guzelmıdır?
yasemincimm bence kesinlikle 6 ay bekleme zaten ben baştan beri söylüyorum sana bu adetten sonra ennn fazla 2 ay daha sabret ve bırak ben ne yalan söyliyim pişmanım 3 ay beklediğim için keşke ilk dr umun dediğini yapsaydım diyorum bazen ama tabiii ne desem boş can bu geleceği zamanı ben değiştirimemki
kızlar biliyomusunuz ben baya zamandır bizim konumuzun dışında hiçbir hamilelik konusunu okumuyorum direkt bizim konuya geliyorum bazen başka yerlere bakıyorum ama hamilelikle ilgil değil
valla aklımdan çıkarmam açısından iyi oldu
yasemincimm bence kesinlikle 6 ay bekleme zaten ben baştan beri söylüyorum sana bu adetten sonra ennn fazla 2 ay daha sabret ve bırak ben ne yalan söyliyim pişmanım 3 ay beklediğim için keşke ilk dr umun dediğini yapsaydım diyorum bazen ama tabiii ne desem boş can bu geleceği zamanı ben değiştirimemki
masumiyet müzesinide çok merakk ettım ama almadım ya okuyan varmıı
Ben bu topikden başka hiçbiryerde yazışmadım:)))))
Zaten bu topik yüzünden KK ey üye oldum.
haklısın canım tuğbada 6 ay demişti ama bayagı bir ay oldu kardeşinin düğünü falan derken...ben 4 ayda kalayım bari oy birliği ile....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5zemuszemus
Ben bu topikden başka hiçbiryerde yazışmadım:)))))
Zaten bu topik yüzünden KK ey üye oldum.
canım benim sağol ya bi deneyeyim bari niyeyse canım çekti kaydirigubbakcemile3hamile kalmadan aşermeye başladımkaydirigubbakcemile3OKTAY USTADAN HAYDARİ
Malzemeler :
Yarım kg. yoğurt
1 tutam taze nane
2 diş sarımsak
yarım çay b. zeytinyağı
Hazırlanışı :
Yarım kg.yoğurdu karıştırma kabına alın.Çırpma teliyle karıştrırın.Yoğurdun üzerine 2 diş sarımsak ilave edin.
1tutam taze naneyi çok ince olarak kesin.Taze naneyi yoğurdun içine ilave edip karıştrın.Servis tabağına haydari alıp servis edin.
afiyet olsun
eyyy istanbulun güzel hatunları valla çok şanslısınız raazan ayı istanbulda çok güzel ve keyifli yaşanır ben o tadı burda izmirde alamıyorum çok sönük geçiyor buralarda ramazan ayı:gitme:zaten bayramlarında anlamı değişti tatile dönüştü kaçan kaçana oldu istanbulamı gitsem ne yapsam :lepi:Güzele benziyor,alıcam,Şimdi Eyüpte kitap çadırları kuruluyor,Ramazan ayı dolayısıyla...
Bi dünya kitap alırım artık
canım benim iyiki geldin
bide varya diğer topiclerde mesela biri belirtisinden sözediyo ve sende hemen kendini dinlemeye başlıyosun, yani çok olumlu taraflarıda oluyo yeni şeyler öğreniyosun ve için rahatlıyo bazen ama benim şu sıralar bu konuyu aklımdan çıkarmaya daha çok ihtiyacım var
burda dertleşmek yetiyo bana
bencede hiiiç uzatmaya gerek yok tatlım
allah kısmet ederse eger nisan da dogum yapıcam dıye bi ara ugradım bu nisan 2010 anne lerıne ama ıııh kızlarrr valla elektrık alamadım olmuyo...burada buldugum arkadaslık dostluk yakınlık yok hiçbiyerde
haklısın canım tuğbada 6 ay demişti ama bayagı bir ay oldu kardeşinin düğünü falan derken...ben 4 ayda kalayım bari oy birliği ile....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5zemuszemus
Aslında kendimizi dinlememeliyiz,farklı ortak noktalar bulup sohbet edebiliriz.Evet hepimiz düşük yaptık,evlat sahibi olmak istiyoruz ama bu konuyu sürekli irdeleyince çocuk sahibi olamayız,hayatımızın yalnızca çocukdan ibaret olmadığınıda unutmamalıyız.Şimdi tiyatro sezonu yaklaşıyor,ileride tiyatrodanda bahsedebiliriz.
bencede sen başla ben tam tamına 6 ay ara vermiş oldum ama pişmanın keşke daha önce bıraksaydım diye.bazen içimi korku sarmaya başlıyor ya olmazsa diye.inaşallah alllahım aratmaz.
aynen katılıyorum sana aşeciğim...bende ocak annelerina takılmıştım bi ara dediğin gibi...
hıh süpersın kobra tiyatro ..... sezon ne zaman acılıyodu daha var ama dimi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?