Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

Tavsiye edeceğim kitaplardan biride "Ahmet Ümit" Bab ı Esrar
Ahmet Ümit Amerikadan Konya'ya gelen bir kadın gibi yazmış,kadınlarıda iyi tanıyor :))))

evet duydum onu ama okumadım okiyim o zaman

umutu okumusmuydunuz yenı basladım bıraz sıkıldım ama...guzelmıdır?

umutu ben okudum pericim baya oluyo be gülüm fakat şunu hatırlıyorum başlarında acayip sıkılmıştım benimde huyumdur başlarında sabrederim iyice baktım olmuyo bırakırım bitirmem ama umut sabrettiğime değmişti devamını beğenmiştim diye hatırlıyorum

mesela orhan pamuğun kitapları beni acayiiiip sıkar yani insanı kitap okumaktan soğutur nerdeyse

yasemincimm bence kesinlikle 6 ay bekleme zaten ben baştan beri söylüyorum sana bu adetten sonra ennn fazla 2 ay daha sabret ve bırak ben ne yalan söyliyim pişmanım 3 ay beklediğim için keşke ilk dr umun dediğini yapsaydım diyorum bazen ama tabiii ne desem boş can bu geleceği zamanı ben değiştirimemki

canımın içi sen incır buldunmu bakıyımmmmm

yok pericim eylüle gelirmiş sorduklarımızın çoğu öyle dedi yani büyük marketlerde bile bulamadık ya
ki zaten geçti artık bu ay artık buldummu başlarımmm napiyimm

kızlar biliyomusunuz ben baya zamandır bizim konumuzun dışında hiçbir hamilelik konusunu okumuyorum direkt bizim konuya geliyorum bazen başka yerlere bakıyorum ama hamilelikle ilgil değil
valla aklımdan çıkarmam açısından iyi oldu

Ben bu topikden başka hiçbiryerde yazışmadım:)))))
Zaten bu topik yüzünden KK ey üye oldum.

haklısın canım tuğbada 6 ay demişti ama bayagı bir ay oldu kardeşinin düğünü falan derken...ben 4 ayda kalayım bari oy birliği ile....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5zemuszemus

masumiyet müzesinide çok merakk ettım ama almadım ya okuyan varmıı

evet ben okudum çok etkilendim sürükleyiciydi ama bir bölümü varki geçmek bilmiyor yeter artık diyosun bu kadarda olmaz yani .ama genelinde çok keyif alarak okudum hatta aklım hep ondaydı o kadar kalın olmasına rağmen 4 günde bitirdim .

allah kısmet ederse eger nisan da dogum yapıcam dıye bi ara ugradım bu nisan 2010 anne lerıne ama ıııh kızlarrr valla elektrık alamadım olmuyo...burada buldugum arkadaslık dostluk yakınlık yok hiçbiyerde

canım benim iyiki geldin
bide varya diğer topiclerde mesela biri belirtisinden sözediyo ve sende hemen kendini dinlemeye başlıyosun, yani çok olumlu taraflarıda oluyo yeni şeyler öğreniyosun ve için rahatlıyo bazen ama benim şu sıralar bu konuyu aklımdan çıkarmaya daha çok ihtiyacım var
burda dertleşmek yetiyo bana

haklısın canım tuğbada 6 ay demişti ama bayagı bir ay oldu kardeşinin düğünü falan derken...ben 4 ayda kalayım bari oy birliği ile....opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5zemuszemus

bencede hiiiç uzatmaya gerek yok tatlım

aynen bende direk buraya geliyorum. sizi çok özlüyorum ve merak ediyorum ne tuhaf :)) sabah gelir gelmez bilgisayarı açınca ilk burayı açıyorum çok alıştım size ben ya :dance::enbuyukkk:

canım benim sağol ya bi deneyeyim bari niyeyse canım çekti kaydirigubbakcemile3hamile kalmadan aşermeye başladımkaydirigubbakcemile3

Güzele benziyor,alıcam,Şimdi Eyüpte kitap çadırları kuruluyor,Ramazan ayı dolayısıyla...
Bi dünya kitap alırım artık
eyyy istanbulun güzel hatunları valla çok şanslısınız raazan ayı istanbulda çok güzel ve keyifli yaşanır ben o tadı burda izmirde alamıyorum çok sönük geçiyor buralarda ramazan ayı:gitme:zaten bayramlarında anlamı değişti tatile dönüştü kaçan kaçana oldu istanbulamı gitsem ne yapsam :lepi:

Aslında kendimizi dinlememeliyiz,farklı ortak noktalar bulup sohbet edebiliriz.Evet hepimiz düşük yaptık,evlat sahibi olmak istiyoruz ama bu konuyu sürekli irdeleyince çocuk sahibi olamayız,hayatımızın yalnızca çocukdan ibaret olmadığınıda unutmamalıyız.Şimdi tiyatro sezonu yaklaşıyor,ileride tiyatrodanda bahsedebiliriz.

allah kısmet ederse eger nisan da dogum yapıcam dıye bi ara ugradım bu nisan 2010 anne lerıne ama ıııh kızlarrr valla elektrık alamadım olmuyo...burada buldugum arkadaslık dostluk yakınlık yok hiçbiyerde

aynen katılıyorum sana aşeciğim...bende ocak annelerina takılmıştım bi ara dediğin gibi...

bencede sen başla ben tam tamına 6 ay ara vermiş oldum ama pişmanın keşke daha önce bıraksaydım diye.bazen içimi korku sarmaya başlıyor ya olmazsa diye.inaşallah alllahım aratmaz.

Moralimiz yüksek olursa daha sağlıklı oluruz ve buda hamileliği kolaylaştırır.Ben çok örneğini gördüm,vaz geçip stresten kurtulan ve hemen akabinde hamile kalan arkadaşları.

hıh süpersın kobra tiyatro ..... sezon ne zaman acılıyodu daha var ama dimi...

bencede sen başla ben tam tamına 6 ay ara vermiş oldum ama pişmanın keşke daha önce bıraksaydım diye.bazen içimi korku sarmaya başlıyor ya olmazsa diye.inaşallah alllahım aratmaz.

Bir kere olduysa birdaha niye olmasın ki?
Moralini bozma ,ummadığın anda hamile olursun,sonra bu günleri hatırlayıp gülersin.
Ben şuan daha tecrübeli olduğumu düşünüyorum.İlk hamileliğimden sonra çok araştırdım ve bilmediğim bir çok konuyu öğrendim.herşeyin daha güzel olacağına inanıyorum.Kendini başka konulara adapte et.Ben geçen aklımda hiç çocuk fikrinin olmadığı zamanları getirdim.O zamanlar ne yapıyordum hayatdan nasıl zevk alıyordum diye :))))) İnan o zamanlar hamile kalmak çok uzakdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…