• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapıp,hamile kalmak için zamanın dolmasını bekleyenler buraya.

günaydın kızlar,
tugbamurat ,fantastika her ikinizede çoook geçmiş olsun.allah beterinden korusun.

amin ececim teşekkür ederimm

kac gundr yoktum fantasstica haric kimse hissetmemis bile

hiç hissedilmezmi senin yokluğun hayatım nasıl geçti tatilin

ne bıleyım ya doktora gitme günü yaklastıkca sıkılıyorum daralıyorum heralde..korkunun ecele bı faydası yok bılıyorum ama offf yınede kötüyüm ya

canım ya haklısın aslında ama ben inanıyorum bu sefer bebeğin tam gaz yolda geliyo sana doğru....
aklınada hep iyi şeyler getirmeye çalış güzelim dağıt kafanı hiç bahsetmeyelim bebekten bugün istersen

bide hiçbi belırtı yasamıyorum hapın verdıgı basdönmesınden baska...neden hala baslamadı bu belırtıler...bi garıplık var sankı ya

bence çok fazla kendini dinlemeye almışsın,bırak akışına .bazıları hamileliklerinin 9 ayındada doğru düzgün bir belirti yaşamazlarmış.pozitif düşünmen gerekiyor.doktor randevun ne zamandı?

bence çok fazla kendini dinlemeye almışsın,bırak akışına .bazıları hamileliklerinin 9 ayındada doğru düzgün bir belirti yaşamazlarmış.pozitif düşünmen gerekiyor.doktor randevun ne zamandı?

pazartesı canım. evet farkında olmadan kendımı cok dınlıyorum ben galıba...tamam düşünmüycem hiç.

Günaydın anne adayları,anne aday adayları :))))))))
Tuğbamurat,fantastika geçmiş olsun
Bipericim kafana takma hiç belirti yaşamayanlar var,geçen gazetede okudum,kadın gaz sancısı diye gidip nurtopu gibi bebek dünyaya getirdi :)))) Bu olayada gülüyorum çok komik yaaa
Hem belirtiler 5.6.haftalardan sonra çıkmaya başlar,

teşekkür ederim pericim evet arayı açmadan oturmalıyım tekrar direksiyona
aslında dün gece soğukkanlıydım baya hatta diğer arabanın sürücüsüde bayandı onu sakinleştirdim yazık sonunda özür diledi benden öfkelendiği için
ama bu sabah çok tuhaf hissediyorum kendimi korkulu rüya görmüş gibiyim
bide eve geldiğimizde saat 1 di e yatana kadarda geçti baya uykusuzum biraz :((

hoşgeldin güzel kanaryamız çok özledik senii

ayy sizde geçmiş olsun tuğbacım.. tabi güzelim cana gelceğine mala gelsin o yerine konur hiç önemli değil bencede allah canımızı korudu ya çok şükür
hosbulduk fistigim bende sizi özlemisim.
günaydın kanarya
günaydin birperi.Rabbim nazarlardan korusun
tebrik edr.hamileymissin.Rabbim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin.
kanaryam canım hoşgeldın nasılsın bakalım anlat neler yaptın nasıl geçti gezmen özledik seni...................
hosbulduk bitanem.iyiyim sen nasilsin.hersey güzeldi tugbacim.pek bisey yapamadim.ailemleydim.onlarla beraber olmak herseyden güzel.

günaydin birperi.Rabbim nazarlardan korusun
tebrik edr.hamileymissin.Rabbim hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin.

sagol canım aminn..darısı basınıza inşallah

günaydın canlarım nasılsınız bakalım topik oldukça kalabalık ne güzel ya ben galiba bugün daha iyiym kızlar haydari nasıl yapılıyor bilen varmı nerden aklıma takıldıysa nasıl yapılır bu haydari

kızlar ben 4 adet gördükten sonra bıraksam mı korunmayı şuan 2. adetimi olacağım ...ekimden sonra yani ne dersiniz....

kızlar ben 4 adet gördükten sonra bıraksam mı korunmayı şuan 2. adetimi olacağım ...ekimden sonra yani ne dersiniz....

doktor kac ay vermıstı güzelım... bi kontrole gıdersın dedıgın süreden sonra rahımın durumuna falan bakıtırsınsonra bıde kendını hazır hıssedıyosan denersın neden olmasınkı...

en son bende pirayeyı okudum bıtırdım kızlar...tavsıye ederım canan tan 'ın .çok güzel ben cok begendım..

senın dedıgın olasılıksız nası bı kıtap kobracım

Tek kelime ile süpper :))))))
Amerikan filmlerinin kitap hali,sen okudukca gözünde canlandırıyorsun,ilk 20 sayfasında acaip sıkılıyorsun,ben küfür falan etmeye başlamıştım artık,ama sonra elimden bırakamadım,netten yorumlarınıda okuyabilirsin,hiç beğenmeyene rastlamadım.Biri Epilepsi hastası,biri şizofren ikiz kardeşler var,epilepsi olan ileriyi görüyor falan filan ...

fantastika canım geçmişi okuyordum şimdi gördüm geçmiş olsun canım benim Allah beterinden saklasın hiç sıkıntı yapma geldi geçti aklına bile getirme bende 2 yıl önce çok büyük bir kaza yaptım daha doğrusu arkadaki araç bana çarptı bende öndekie zinzirleme kaza oldu ben arada sıkıştım araç akardion gibi oldu Allaha şükür bizde bişey yoktu sadece annem başını çarpınca hafif bir morarma oldu benimde ağağım şıkıştı ama şükür bir şeyimiz yoktu görenler bu arabadan nasıl sağ çıktınız dediler ben o gün şok oldum ama ertesi günü yine araba kullanmaya devam ettim abim al bakalım arabayı dedi bana bende kullandım hiç korkmadan devam et hayatta herşey geliyor insanın başına tekrar geçmiş olsun canım cana geleceğine mala gelsin

kızlar dün gece ilk kazamı yaptım... allaha şükür azıcık bi maddi hasarla atlattık ama stresi bugün dahada sardı beni
dün akşam daha soğukkanlıydım ama bu sabahtan beri huzursuzum çok
çok saçma bi kaza oldu... geri geri giderken arkadaki arabaya çarptım :)
karşı tarafın aracındada fazla hasar yok ama bizimkinden fazla
tutanak falan tuttuk neyseki anlaşabileceğimiz insanlardı
orta yolu bulduk
allah tekrar yaşatmasın dilerim... deneyim oldu buda.. beterinden sakınsın allah ne diyim

canım çok geçmiş olsun...olur öyle ufak tefek kazalar allah beterinden saklasın .....

Tek kelime ile süpper :))))))
Amerikan filmlerinin kitap hali,sen okudukca gözünde canlandırıyorsun,ilk 20 sayfasında acaip sıkılıyorsun,ben küfür falan etmeye başlamıştım artık,ama sonra elimden bırakamadım,netten yorumlarınıda okuyabilirsin,hiç beğenmeyene rastlamadım.Biri Epilepsi hastası,biri şizofren ikiz kardeşler var,epilepsi olan ileriyi görüyor falan filan ...

aaa guzelmısss severım o tür kıtapları hemen bulayım ben onu...

doktor kac ay vermıstı güzelım... bi kontrole gıdersın dedıgın süreden sonra rahımın durumuna falan bakıtırsınsonra bıde kendını hazır hıssedıyosan denersın neden olmasınkı...

ayşeciğim 3 dr umda 2 adet görmen yeterli demişlerdi ama ben garanti olsun diye 4 olsun dedim hem ramazanımı atlatayım diye...

Back